ama saraçoğlu adete on onbeş gün kala başlayın diyor.o zaman denemeyim benim aslında ne kistim ne myom ne hormon bozukluğum tüp darlığım vs hiç bi sorunum yok stresim de yok rahatım.benim sorunum rahimin yapısal bozukluğu o yüzden de ameliyat oldum.hamile kalabiliyordum ama ya erken doğuyor ya düşüyordu. yine de ne bileyim yapayım dedim daha çabuk olsun diye yaş 32 olducnm o kitlerde etkili bence bebek denerken apma tehlikeli çnki
Insallah canım isteyen herkese versincnm var Allahın izniyle üzülme sen keşke bende o kadarda olsa görseydm
bize dua edin başka bişy istymrm cnmInsallah canım isteyen herkese versinMinesuu sana ve isimlerini hatırlayamadığım herkese Insallah hayırlısı ile cok isterim
insallah cnm Allah isteyen herkese vetsin. hayirli hbrlerini bekliorm hemen yaz burayaInsallah canım isteyen herkese versinMinesuu sana ve isimlerini hatırlayamadığım herkese Insallah hayırlısı ile cok isterim
Aynenbize dua edin başka bişy istymrm cnm
Yazıcam canım popomun ustune oturmazsam Insallah :))insallah cnm Allah isteyen herkese vetsin. hayirli hbrlerini bekliorm hemen yaz buraya
Insallah canım isteyen herkese versin dıom ama hamıssem herkesin adını soylıycembize dua edin başka bişy istymrm cnm
Insallah canım hemen yazıcam cıksın sonuc bekliyomHadi sekizinci hamis geliyor güzel haberlerini bekliyoruz canımebruserkan
Yok canım kendi yapsın dua cemaati hiç karıştırmayalimkız
fatma bacı bak kocişine söle dua yapsın cemaatte bize herkese desin tabiki ama yok illa ismimizide solersen içinden desin :)
Özele mi verdin kanInsallah canım hemen yazıcam cıksın sonuc bekliyom
ben şartlara uyuyorum desene 4 ayı çoktan geride bıraktım...cnm hiç yanımıza ilişme malum ilişen kafadan 5 ay bekliyo diğerlerine iliş bence onlar yenilerdi ellerini çabuk tuttu ama illede tek çizgimle yanınızdayım diyosan hoşgeldi..
Yok canım kendi yapsın dua cemaati hiç karıştırmayalim
cok korkuorm o listenin en altinda kalmaktanHadi sekizinci hamis geliyor güzel haberlerini bekliyoruz canımebruserkan
cok korkuorm o listenin en altinda kalmaktan
Evet canım ama cıkmoycak dıe korkuomÖzele mi verdin kan
Canım korkma hıc allahım verir Insallah kotu dusunme bak beni ay yum gunun kadar hıc takmadım yum bitti sonra taktım eger hamıssem buna yorucam stres yapmamayacok korkuorm o listenin en altinda kalmaktan
ne zaman cikck soniclar cnm mrklandim vallaCanım korkma hıc allahım verir Insallah kotu dusunme bak beni ay yum gunun kadar hıc takmadım yum bitti sonra taktım eger hamıssem buna yorucam stres yapmamaya
Korkma canım hayırlı haber alırsın inşallahEvet canım ama cıkmoycak dıe korkuom