- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 35
Insallah canım testi attımTam anlayamadim ben.ışıkla alakali olabilir.bi daha ceksen.inşaallah hamilesindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canım testi attımTam anlayamadim ben.ışıkla alakali olabilir.bi daha ceksen.inşaallah hamilesindir
Ay valla mı ya cok silik demı belli belirsiz hayalet gibi :))Kız çizgi var burda :) bi hamiş saha buyur bakın gençler 2 şubata kdar kim hamilyse solesin 2 şubatta düzeni bozcam günah benden gider :)
Ben de evlendikten sonra 10 gün kadar süren bir ara kanama ve 1-2 günlük lekelenmeler yaşadım.Adetim hep düzenlidir normalde.Doktoru ihmal etme, içini ferah tut.Herşey yolundadır umarım.Stres de etkiliyor canım.Dikkat et kendineEvet geçen ay ağır hissediyordum yumurtalıklarımı ama bişi çıkmadı. Bu ay 2 gündür leke geliyor. Adet biteli 8 gün oldu. Kasığımdaki de batma yanma karışımı bi ağrı. Test aldım belki üstüne gördüm diye ama negatif tabiki. Doktora gitcem haftasonu enfeksiyon filan olabilir
Yaaaa kızlar cok mutlu oldum suan onceki testlerimde hic bole bisi yasamadım Insallah vardır hayırlısıyla :)))ebruserkan coook silik bi pembe var gibi. Ayy hadi inşaallah.bi tane daha bebis geliyor gibi.
Yaaaa kızlar cok mutlu oldum suan onceki testlerimde hic bole bisi yasamadım Insallah vardır hayırlısıyla :)))
Yarın ılk idrarla yapıcam canım yanlis pozitif olma ihtimali var ama korkuyorum m cıkmazsa dıeVar gozukuo bu testte cnm yenile yarın :)
Kız demiştim sana :))) tel gören ben değilmişimYaaaa kızlar cok mutlu oldum suan onceki testlerimde hic bole bisi yasamadım Insallah vardır hayırlısıyla :)))
Zaten başka doktor araştırıyorum canım ama senin sorunların varmı benim değerlerim epey yüksek normal zor gibi gerçektenBen özel selçuklu hastanesine gidiyorum hikmet karabacak kesinlikle çok iyi ve anlayisli aynı zamanda çok ilgileniyo ona git bence
Korkma erken gebelik testi olsa hata olur ama bunlar duşuk ihtmal hata cnm :)Yarın ılk idrarla yapıcam canım yanlis pozitif olma ihtimali var ama korkuyorum m cıkmazsa dıe
Insallah canım ya allahım herkese versin hayırlısıyla Insallah :)Korkma erken gebelik testi olsa hata olur ama bunlar duşuk ihtmal hata cnm :)
Ay cok mutluyum mervıscımm Insallah bosa cıkmazsa sevincimiz :)Kız demiştim sana :))) tel gören ben değilmişim
Canım hamile olabilirsin erken gebelik testi alsan? Burda yapıp öğrenenler var. Belki de vardır bi minikKızlar az önce duşa girdim çıktım.Saçımı şampuanlarken kollarımı kaldırdığımda karnımda daha çok hissettim batma ve doluluk hissini.Göbeğimin sağ ve sol yanlarında sanki yumruk kadar bişeyler var gibi şişlik hissediyorum.Bi de göğüslerimin kahverengi kısmının çevresinde ten rengimde kahverengileşmeler olmuş gibi.Bu renk değişmesi bu kadar erken olabilir mi? Bat a daha 1 haftam var
Canım şimdiden öyle varmış gibi his olmaz bence kese bile adetten bir hafta sonra oluşuyor hissetmen nerdeyse imkansızKızlar az önce duşa girdim çıktım.Saçımı şampuanlarken kollarımı kaldırdığımda karnımda daha çok hissettim batma ve doluluk hissini.Göbeğimin sağ ve sol yanlarında sanki yumruk kadar bişeyler var gibi şişlik hissediyorum.Bi de göğüslerimin kahverengi kısmının çevresinde ten rengimde kahverengileşmeler olmuş gibi.Bu renk değişmesi bu kadar erken olabilir mi? Bat a daha 1 haftam var
Bugün normal test yaptım ya bozuktu ya idrarı fazla damlattım tek çizgi ve yayılan bi kırmızılık oluştu testte.Negatif gibi yani şimdilik.Erken gebelik testlerine olumsuz yorumlardan sonra güvenim kalmadı.1 hafta geçmek bilmiyor.Kan testi için bi kaç gün daha beklemeye çalışıyorum canım.Çok korkuyorum kist falansa diyeCanım hamile olabilirsin erken gebelik testi alsan? Burda yapıp öğrenenler var. Belki de vardır bi minik
Kist falansa diye korkuyorum canım.Adet öncesi hiç olmazdı böyle.Kanda ne zaman belli olur ki ? Ya da ultrasonla alttan muayenede mi daha erken belli olur acabaCanım şimdiden öyle varmış gibi his olmaz bence kese bile adetten bir hafta sonra oluşuyor hissetmen nerdeyse imkansız
Kist falansa diye korkuyorum canım.Adet öncesi hiç olmazdı böyle.Kanda ne zaman belli olur ki ? Ya da ultrasonla alttan muayenede mi daha erken belli olur acaba
canım çok artmış ya ikiz olduğunda da genellikle iki bebek olduğundan daha fazla katlanıyor.ben de olmştu. olabilir olmayada bilir.seni ümitlendirmiş olmayım ben.öyle hissettimAaaa nasıl olur değerim ona mı işaret ediyor