Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bizom bilmedigimiz sey kalmadi kac aydir burdayiz bilion mu sen. iconi ferah tut bebegini dusun.off minesum ya ödüm kopuyo bişey olcak diye bide hamile kalmadan önce beta hcg nedir onu bile bilmezdim ben hepsini basıma gelince öğreniyorum siz nerden biliosunuz bu kadar seyi anlamadım ki bende surekli nette araştırma yapıyorum ama yok arkadas illa bilmediğim seyler basıma gelio bende panikliyorum
tşkler cnm çok rahatlattın beni valla artık doktora girmeden araştırmıcam sonucları ya da evham yapmıcam. baska seylerle ilgilenip biraz daha rahat olmam lazım.canim bizom bilmedigimiz sey kalmadi kac aydir burdayiz bilion mu sen. iconi ferah tut bebegini dusun.
tşkler cnm çok rahatlattın beni valla artık doktora girmeden araştırmıcam sonucları ya da evham yapmıcam. baska seylerle ilgilenip biraz daha rahat olmam lazım.
Kuzum sutunu iç folik asitini al yanınada ceviz badem yn gel yt yorulma ben bi hamiş oluym bu kez çoğnluk yatcm zaten hele bu ay yumurtlama gunmde izin alcam 3 gun yatcam evde
Bence sen hamilesin
Bence sana ve Minesuu ya ole geliyo test yaptm oda benle aynı fikirde hadi batma falan geçtm sertlik yok akınt yok tek olan ateşim 36.9 civarı oda hava soğuk peteklerle fazla haşır neşirim ondan :)
Bence sana ve Minesuu ya ole geliyo test yaptm oda benle aynı fikirde hadi batma falan geçtm sertlik yok akınt yok tek olan ateşim 36.9 civarı oda hava soğuk peteklerle fazla haşır neşirim ondan :)
Canim akinti falan hic bekleme cunku benim 7. Haftada falan oldu. Ateste seninle ayni degerdeydi tek belirti kasikda batma ve gogus hassasiyetiBence sana ve Minesuu ya ole geliyo test yaptm oda benle aynı fikirde hadi batma falan geçtm sertlik yok akınt yok tek olan ateşim 36.9 civarı oda hava soğuk peteklerle fazla haşır neşirim ondan :)
Amin inşaAllah hayırlısı tabiki...emine_ozdkc Rabbim hayirlisini versin,her şey güzel olacak inşaallah buna inan.kaç yaşindasiniz?
Biz de 6 aydir deniyoruz bende de çikolata kisti var..3 doktora gittim.. hcg testi istediler ..yani rahim filmi.. bu test ile kapalı kanal varsa açılıyormuş. .3 ay daha dene dediler..olmadı tüp bebek..yaş 36 olunca direkt bunu öneriyorlar
Valla canım kis dedi sadece ikisindede küçük küçük var dedi bi kaç ilaç verdi zaten diğer adetin bitmeden tekrar gel dedi bakalım hayırlısıGeçmis olsun canim..Allah hepimizin gonlune gore versin..hakkimizda hayirlisi..kist cikolata kistimi normalmi ilac tedavisiyle yok oluyor meraklanma
hadi inşallah hamilesindir darısı başımızaaaaaa bende anne olayım bende bendegünaydın kızlarr bende adetimi bekliyom pazar günü olcam olimde hemen bitsin başlim çalışmalara bidaki ay cok umutluyum kesin hamile kalcam hişssediyom :)
hamileligini yeni mi ögrendin canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah :)
Yaa kızlar bende bu ay klomen kullandım ikinci ayımdı çift yumurtam çatlamış dedi doktor acaba tutarmı bu ay ne zaman test yapmalı ??
Aaaaa canım hayırlı olsuunn çok sevindimmm. Şimdi okudum detay yazdın mı bilmiyorum ama belirtiler nelerdiiii...ayy çok sevindiimmmevet kuzum yeni çıktı sonuç 159,9 Allah hepimizin dualarını kabul etsin ıns. Bebeklerimiz bızle olsun. Herkes ıcın dua ediyorum. Herkes yasasın bu duyguyu.kucaklarımızda evlatlarımızla uyuyalım geceleri.. Rabbimiz yardımcımız arkadaşlar onun izniyle hepsi olacak