Merhaba kızlar benim bat bugündü.. Öğlen iç çamaşırımda yok denecek kadar az kahverengi leke vardı hasta oldum diye pet koydum.akşam üzeri wc ye gittim ped tertemiz çok şaşırdım. Peçeteyle sildim kahverengi akıntılı leke geldi ve bu saat oldu hala ped temiz gelen giden yok çok stres oldum ilk defa böyle birşey geliyo başıma. Normalde ilk regl günümde kanama çok olurdu ve ağrılı olurdu.Ne yapmalıyım sizce bu leke ne anlama geliyo?
Gece hiç uyumadım stresten heyecandan..wc ye gitmeye korkuyorum kanama da yok leke de yok. Belirsizlik stres yapıyor. Beklesem mi test yapsam mı? Burda ki yorumları hep takip ediyorum.. Yerleşme kanını da okudum ama bazı yorumlarda dış gebelik yada kimyasal gebelik demiş arkadaşlar. O yüzden korkuyorumHamile olabilirsn cnm yerlşm yani
Gece hiç uyumadım stresten heyecandan..wc ye gitmeye korkuyorum kanama da yok leke de yok. Belirsizlik stres yapıyor. Beklesem mi test yapsam mı? Burda ki yorumları hep takip ediyorum.. Yerleşme kanını da okudum ama bazı yorumlarda dış gebelik yada kimyasal gebelik demiş arkadaşlar. O yüzden korkuyorum
sssedahmetyaptım st: 44842880 .!.:Korkma canım içini ferah tut güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun insallah.
kuzum sen hamilesin :)) hadi manşallah bebeğim ne kimyasalı boşvesene sen onları ya bugün gt kan testi yaptr hemen :)Gece hiç uyumadım stresten heyecandan..wc ye gitmeye korkuyorum kanama da yok leke de yok. Belirsizlik stres yapıyor. Beklesem mi test yapsam mı? Burda ki yorumları hep takip ediyorum.. Yerleşme kanını da okudum ama bazı yorumlarda dış gebelik yada kimyasal gebelik demiş arkadaşlar. O yüzden korkuyorum
Yorumunu görünce başladım ağlamaya. Ağlaya ağlaya yazıyorum şimdi.. Kaç aydır istiyoruz inşallah canım ya inşallah dediğin gibidirkuzum sen hamilesin :)) hadi manşallah bebeğim ne kimyasalı boşvesene sen onları ya bugün gt kan testi yaptr hemen :)
Yorumunu görünce başladım ağlamaya. Ağlaya ağlaya yazıyorum şimdi.. Kaç aydır istiyoruz inşallah canım ya inşallah dediğin gibidir
FayOTE="sssedahmettt, post: 44842880, member: 718685"]Korkma canım içini ferah tut güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun insallah.
FayOTE="sssedahmettt, post: 44842880, member: 718685"]Korkma canım içini ferah tut güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun insallah.
hemen düşünebilirisin dedi cnmgeçmiş olsun canım atlatmışsın. ameliyattan ne kadar sonra gebelik düşünebilirsin dediler sana merak ettim ?
Amiin cnm Allah razı olsun darısı bütün isteyenlere İnşallah tez zamanda :)Annesiym canımmmmm hayırlı uğurlu olsunn hayatımm
Masallah canim hadi hayirli haberler al insallah tebriklerTamam kızlar cansınız iyi ki varsınız yaa Rabbim razı olsun sizden Tamam kan testi yaptıracağım durumdan haberdar ederim sizi. İçim içime sığmıyor