- 12 Haziran 2013
- 568
- 698
yaa senın bı bebişin dogdu yanı oylemı cook sevındım yaa :) inşallah tekrarı olmaz yasadıklarımızın rahım fılmınde mı cıktı perde oldugu ? bende fılmı cektırıp temız cıkarsa bırakacagım ama bı arkadasımın fılmden sora hısteroskobıde cıktı mesela ben dırek hısterskobı cektıreyım dıyorum
canım biraz uzun ama anlatayım.gebeliğimin 8. haftasında tam da doktorum tatildeyken kanamam başladı.iki kez doktora gitmiştim gebeliğim sırasında ama anlamamıştı.ikiz olduğunun farkında değildim.iki gün üst üste başka doktorlara gittim. ilk gün hiçbirşey yok gebelik devam ediyor dediler eve geldim kanama durmayınca ertesi gün başka doktora gittim.o da gebelik kesen bozulmuş kalp atışı yok küretaj olman gerekiyor diyip beni hemen yatırdı.bi kaç saat hastanede yattıktan sonra kendi isteğimle hastaneden çıkışımı istedim küretajı kabul etmedim.bi tanıdık yardımıyla başka hastaneye yattım orda bakan doktor da bebek duruyor kalp atışı var hiç bi sıkıntı yok diyip 2 gün yatırıp eve gönderdi.anlayacağın karmakarışık.10 gün kanamam devam etti kendi iyi bi prof bulup muayene oldum.meğersem rahimi ikiye bölen bi perdm varmış.her iki tarafta da gebelik oluşmuş.ve biri düşmüş diğeri sağlıklı duruyormuş.her bakan doktor bebeklerden birini görmüş diğerini görmemiş.
o zaman işte iyiki küretajı kabul etmemişim demiştim. yoksa kuzum oğlum şu anda olmayacaktı.
biraz uzun yazdım umarım sıkmamışımdır.