- 22 Nisan 2010
- 374
- 543
- 34
Düzenli adette bile yumurtlama gününü tahmin etmek oldukça zor sizin için hepten zor ne yazık ki.. Doktora gidip yumurta takibi yaptırabilirsiniz..Kızlar merhaba bi sorum olacaktı benim adetim düzenli değildir peki ben yumutlama dönemini nasıl yapıcam netten baktıkça kafam karıştı üstelik bide gebe kalma zordur falan diye okuyunca kafam iyce allak bullak oldu
canim ovulasyon testi kullaniyormusun. kullanmiosan mutlaka kullan cunku adetin duzensiz oldugu icin yumurtlamani kestiremessin. ovulasyon testlrti bu konuda yardimci olur. 35 gunden fazla suruyorsa bat ile sat arasi yumurtlama olmuyormus. ayrica duzensiz olmasi gebelik icin zor falan deniliyor su yuzden yumurtlama gunlerin farkli oluyor oyuzden. yumurtlamani buldugun gun iliski olursa isetersen 40 gunde adet oluyorsan bile hamile kalirsin. onemli olan yumurtladigin gunu bulabilmek.Kızlar merhaba bi sorum olacaktı benim adetim düzenli değildir peki ben yumutlama dönemini nasıl yapıcam netten baktıkça kafam karıştı üstelik bide gebe kalma zordur falan diye okuyunca kafam iyce allak bullak oldu
kiz test yapsana 2 gun kalmissss kak yap test kizdirma beniOlacak olacakkkkk ☺
Ben hamilemiyim ki ya catliyorum meraktan cuma günü bat. Hiç bir belirti de yok
BENİM DE BAT 25 OCAK BEN DE ÇOK MERAK EDİYORUM YARIN TEST YAPSAM SONUÇ ÇIKAR MI Kİ ACEPkiz test yapsana 2 gun kalmissss kak yap test kizdirma beni
BENİM DE BAT 25 OCAK BEN DE ÇOK MERAK EDİYORUM YARIN TEST YAPSAM SONUÇ ÇIKAR MI Kİ ACEP
kiz test yapsana 2 gun kalmissss kak yap test kizdirma beni
senin bat ne zamandı canımDaha bi hafta var nerdeyse çıkmaz canım bekle bak ben de bekliyorum
pardon yarınmış gördümsenin bat ne zamandı canım
canim ovulasyon testi kullaniyormusun. kullanmiosan mutlaka kullan cunku adetin duzensiz oldugu icin yumurtlamani kestiremessin. ovulasyon testlrti bu konuda yardimci olur. 35 gunden fazla suruyorsa bat ile sat arasi yumurtlama olmuyormus. ayrica duzensiz olmasi gebelik icin zor falan deniliyor su yuzden yumurtlama gunlerin farkli oluyor oyuzden. yumurtlamani buldugun gun iliski olursa isetersen 40 gunde adet oluyorsan bile hamile kalirsin. onemli olan yumurtladigin gunu bulabilmek.
cikmaz cnm bazisinin adetten sonra belli oluyor..ama bazi arkadaslarin hepsi hatta adete 3 gun kala silik bi sekilde gordulerBENİM DE BAT 25 OCAK BEN DE ÇOK MERAK EDİYORUM YARIN TEST YAPSAM SONUÇ ÇIKAR MI Kİ ACEP
senin bat ne zamandı canım
İşte o silik çizgiyi bile görsem mutlu olcam da ondan dedimdi canımcikmaz cnm bazisinin adetten sonra belli oluyor..ama bazi arkadaslarin hepsi hatta adete 3 gun kala silik bi sekilde gordulerinsallah hamilesindirr :)
Geçen hafta feci şekilde kasık ağrısı çektim batmalarım oldu akıntım diğer aylara göre fazlaydı..abir iki gündür de hafif baş dönmesi oluyorum.tansiyonum normal.belirtimi yoksa psikolojik mi bilmiyorum canım onun dışında başka bişi yok.gün sayıyorum işte bakalım hayırlısıBelirtin falan var mı peki canım? ??
tatlim gecmis olsun. bu iltihap nasil bisiy anlamadim nasil oluyo agri falan mi yaoio akintimi oluyo. bi arkadas vardi. adacayi yagini ic camasirina 2 3 damla damlatiyormussun sabaha kadar duruyormus. geciriomus iltihabi deneyebilirsin insallah bu sorunun cozulur cnm benimSelam kizlar bende bebiş istiyorum evlendigimden beri fakat iltihap sorunum var bi kaç kere yazdım görmüşsünüzdür belki. Zaten bebegimde ondan olmuyormuşdoktor korunmalisiniz dedi bu ay sadece 2 kere deneyebildik o zamanda düşük ihtimaldeydik bir haftadır da adamı yanıma yaklastirmiyorum zaten ağrıdan:) 27 bat günüm bakalım her ay olduğu gibi yine bi ihtimal diyorum. Umutlarimiz hic solmasın inşllah:))
hadi insallah cnm hamilesindir umarim..adwte 3 gun kala test yap. yalniz bunu herkese soyluyorm sakin ola erken gebelik testin yapmayin hep silik cikio zaten icinde hcg oldugunu soyleniyor cogumuzz maduruz bu durumdan bastada benn hatirlamak bile istemiorm bak gene aklimaa gemdiiiGeçen hafta feci şekilde kasık ağrısı çektim batmalarım oldu akıntım diğer aylara göre fazlaydı..abir iki gündür de hafif baş dönmesi oluyorum.tansiyonum normal.belirtimi yoksa psikolojik mi bilmiyorum canım onun dışında başka bişi yok.gün sayıyorum işte bakalım hayırlısı
Rahim iltihabi canım akıntı yapıyor devamlı yeşil akıntı geliyor ağrı yapıyor ilişki sırasında ağrıyı filan geçtim yeterki bebişim olsun diye uğraşıyordum o da iltihap varken spermler tutunamazmış yeni öğrendim,tatlim gecmis olsun. bu iltihap nasil bisiy anlamadim nasil oluyo agri falan mi yaoio akintimi oluyo. bi arkadas vardi. adacayi yagini ic camasirina 2 3 damla damlatiyormussun sabaha kadar duruyormus. geciriomus iltihabi deneyebilirsin insallah bu sorunun cozulur cnm benim
cnm zaten bizdeki normal akinti bike spermleri.olduruyor asitli oldugu icin. dedigim yontemi kullan. insallah faydasi olacaktir. insallah gecer tez zamanda bebegini alirsin kucagina :)))) bide preseed jel duydun mu bilmiorm ama kullanmani tavsiye ederim iltihabtan kurtulduktan sonra. sperm dostudur kendisi yumurtalara gitmesini sagliyor cok hamile kalan var. arastirabilirsinRahim iltihabi canım akıntı yapıyor devamlı yeşil akıntı geliyor ağrı yapıyor ilişki sırasında ağrıyı filan geçtim yeterki bebişim olsun diye uğraşıyordum o da iltihap varken spermler tutunamazmış yeni öğrendim,teşekkürler tavsiyen için canım bu zamana kadar ilaç denedim geçmedi artuk alternatif tıbba yonelecem