- 27 Eylül 2015
- 3.971
- 5.377
Ahh kuzum seni hemde nssil iyi anliyorum dun agladim hep dusmesydi olussaydi dun dogacakti..Allahim yeniden nasip etsin o duygulari isteyen herkesecanm ben inş olur ya bu ay okadar çk istyorumki rabbim duysun sesimi inş bu mutluluğu bukez sonuna kadar yaşatır içinde sevdiğin insandan bişy büyütmek okadar güzel bi duyguki babacığı 7 haftalık bebğini gelip gidip severmi nasılmış bnm bebğim diye inan Allahın bana yaşattığı o güzel 3 hafta için hamdolsun çok şukur kısada olsa tattım ve o duygunun peşindeyim yine o içimdeki heycanı istiyorum yine o hayatımın adamındaki o mutlu gözleri istiyorum Allahım her isteyene versin insan kocasına aşık olunca daha çok istyo düşmeseydi 7. ayının içinde olcaktı meleğim artık kıpır kıpır beni tekmeleyip caınımı acıtcaktı uykumdan uyandırcak huzursuz edicekti ama olmadı rahat ettiremedim meleğimi belki zamanı değildi belki istemedi ama beni o 3 hafta dünyanın en mutlu insanı yaptı hemen geri gelsin bekletmesin beni gelsin midemi bulandırsın uykusuz bıraksın yeterki sağlığıyla hayırlısıyla gelsin bize benden sonra bebeği olan arkadaşlarımın karnı kocaman oldu onlar bile doğma yaklaştılar ama ben hala unutamadm rüyamda gördüm oğlum olcakt okadr güzel bi bebektiki hala aklım o bebekte ama elden bişey gelmez ve bu ay ilk kez farklı bi bebek gördüm ve guzel bi kız bebkti süt verdim ona karnını doyurdum bana anne dedi biliyorum daha gencim yeni evliyim ama o duyguyu bilip peşinden gitmemek elde değil...