Bebişi tutunamayanlar ve böyle ağır kaşık ağrısı çeken var mı?Cuma gunu kirmizi kart gormem gerekirken Cumartesi gördüm oysa cuma akşamı çok heyecanlıyım. Cumartesi günü çok kötü bir kasık ağrısı çektim tam 5 saat. Belki bir ihtimal bebişine vardır diye ilaç da almadım. Sonra kırmızı kart. Hiç böyle olmadı hayatımda. Önce kırmızı kart görürdüm sonra karnım ağrıdı ve yürüyemeyen kadar hiç olmazdı. Ne Oturabilir ne ayağa kalkabilirim. Acaba tutunmaya çalıştı da başaramadı mi
ay inanamiormmm cnmmmmm hamilesinnn sennnn yarin tekrar yap ve hemen gidip kan testi yaptirrr bekleme hayirli olsunn
evet cnm kopuklu oluyormus. ayrica yunurtlama gunundede kopuklu oluyo idrar :)Bıde ıdrar koyu ve kopuklu oluyor dıyorlar ofa bı belırtıymıs kuzum ayyy çok sevındım yaaa hadi ınsallah melegın senınleeeee kuzummm
cnm bizimki bukadar koyu olmadi. benim ki erken gebelikti. onunki resmen var hamile masallahCanim çok sevinne derim ben batta geçmedi üstelikMinesuu da ben de ve bir çok arkadaş bu testlerin kurbanı o yüzden en iyisi batin en az beş gün geçmesi ve kan testi bu testler hiç güvenilir degil Heleki silikse hiç güvenme...
ay inanamiormmm cnmmmmm hamilesinnn sennnn yarin tekrar yap ve hemen gidip kan testi yaptirrr bekleme hayirli olsunndarisi basimizaaa :)
cnm bizimki bukadar koyu olmadi. benim ki erken gebelikti. onunki resmen var hamile masallah
İnşallah canım yanlış anlama olmasın lütfen eğer yoksa umitlenme oluyor uzulmesini istemiyorum kimsenin bu konuda çok hassasimcnm bizimki bukadar koyu olmadi. benim ki erken gebelikti. onunki resmen var hamile masallah
cnm bizimki bukadar koyu olmadi. benim ki erken gebelikti. onunki resmen var hamile masallah
İnşallah canım yanlış anlama olmasın lütfen eğer yoksa umitlenme oluyor uzulmesini istemiyorum kimsenin bu konuda çok hassasimDesaa yanlış anlama beni lütfen inşallah hamilesindir kuzum
Desaa canımmmm belli maşAllah kan ver bakalım hadi bekliyorz :)
Ayyy ne güzel haber maşallah tatlim..yaşasin sonunda biri gebe bu ay .. darisi basimizaIyi dileklerini ileten tüm arkadaşlar Allah hepiniz den razi olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Inşallah hamileyimdir :)
canm senin ikinci cocukmu olacak olirsa. hamislik takvimin varda oyuzden sordumAyyy ne güzel haber maşallah tatlim..yaşasin sonunda biri gebe bu ay .. darisi basimiza
cnm gidip kan testi yaptir. ayrica cavuk amlat bu ay yaptiklarini A..... dan Z... yeeeeeeee kadarrInşallah canlar :) öyle heyecanliyim ki
Ayyy ne güzel haber maşallah tatlim..yaşasin sonunda biri gebe bu ay .. darisi basimiza
cnm gidip kan testi yaptir. ayrica cavuk amlat bu ay yaptiklarini A..... dan Z... yeeeeeeee kadarr
preseed jel falan kullanmismiydin cnm. ovulasyon testi v.s ??? kür ise yaradi belki ikizdirrrYaptircam kuzum yarın. Valla aynı kürü yaptıkfarklı olaraktan çok çok dua ettim bu ay valla kuzum