Bencede hcg testi yaptırmak istiyorum de geç. .. kimenehamile değilsindir bence de.yarın bi beta hcg baktırıp tekrar negatif çıkarsa doktora gidebilirsin.sonuçta adet olmadım falan dersin.yaşadıklarını anlatmak zorunda değilsin.
Gecenin ya da sabahın mı desemherkese selamlar. Çoktandır giremiyordum hamile arkadaşlara hayırlı olsun (yazılan mesajların tamamını okuyamadım baya birikmiş inş hamile olan olmuştur diyerek ) olamayan arkadaşlar da üzülmeyin beraber beklemeye devam. Dualarım sizlerle (her ne kadar uzak kaldıysam da topikten aklımdasınız )
mrb canım inşallah hamile değilsindir.hamile olduğunu düşünmüyorum açıkçasıBn varım :) kan testi yaptırmaya gittim hastaneye sonuç bekliyorum suan :)
ben çok görmüştüm her iki gebeliğimde de ama hep bebek görüyordum doğum yapana kadar da gördüm.gunaydin kizlarhamile olan arkadaslara bi sorum olacakti. hamileliginizi ogrenmeden once cok ruya gordunuz mu hatirliyormusunuz. nette baya arastirma yapma cok ruya gorulurmus :)))) ben 4 gundur kabuslu ruyalar goruyorum hepsini hatirlio normalde hic hatirlamazdim
Günaydın kızlarben çok görmüştüm her iki gebeliğimde de ama hep bebek görüyordum doğum yapana kadar da gördüm.
belki bilinçaltı da olabilir ama ikinci kaza olduğundan hiç beklemiyordum yani ama onada da hep bebek gördüm.
normalde de çok fazla rüya görürüm ve hatırlarım
Daha once hiç öyle düzensizliğim olmadı ya da ben takip etmediğim için farketmedim ama son iki aydır düzenlydi. Aşırı stres yaptim iki haftadır inşallah ondandirmrb canım inşallah hamile değilsindir.hamile olduğunu düşünmüyorum açıkçası
daha önce adet düzensizliğin kistin vs bi problemin var mıydı belki ondan gecikti.
ya da ya hamileysem diye çok stres yaptıysan gecikmiş olabilir.
Günaydın kuzummmm. Ben adetten 4gun önce test yaptığım gün uyandım eşime ben hamileymişim rüyamda gördüm dedim o gün test yaptım çıktı. Hala daha görüyorum sürekli kuzum bebekler falan rüyamda. Belkı bılınçaltı belkı his ama görülüyor bence kalmadan öncede kalınca dagunaydin kizlarhamile olan arkadaslara bi sorum olacakti. hamileliginizi ogrenmeden once cok ruya gordunuz mu hatirliyormusunuz. nette baya arastirma yapma cok ruya gorulurmus :)))) ben 4 gundur kabuslu ruyalar goruyorum hepsini hatirlio normalde hic hatirlamazdim
cnm hamile degilsin ustune dusup durma bence. icini ferahlat ogut vermek gibi olmasin ama daha dikkatli ol artik bak nekadar strese girdin buda sana bi ders olsun. adetin strestn gecikmistir.Sonuç çıktı 1.20 çıktı yine
Aminn cnm benimBi daha böyle bi hata yapmam artk inşallah ders oldu bana. Size de çok teşekkür ederm dünden beri içimi rahatlattiniz. :) insallah allah size nasip eder
iyi gözün aydın hamile değilsin.dikkat et kendine.Sonuç çıktı 1.20 çıktı yine
Hayat ne tuhaf :))))iyi gözün aydın hamile değilsin.dikkat et kendine.