Canim hakkinda hayirlisi inşallah gebesindir.idrarini takip ediyomusun rengi koyu oluyo diyolar..bide bu ay çorekotu kurunun disinda dupastonmu kullanmistin..duzenli degilmiydi adetlerin dpstn nedrn kullandin ?cnm benm cumaya randevu aldm doktorumdan o ikinci çizgiyi görmeden kan vermcem eğer olursam 2. günü olcak cuma olmazsamda zaten ozamn bakar
Tatlim bozma moralini nolur.nasil bozmayim dicen ama sabret mükafatini elbet alacaksin inşaallah.inanmaktan hic vazgecme.daha bende şeydaysam yaralı parmağa işemem burda çok afedersiniz diyip diyip sözmde durmyrm biz millete teselli verrkn laf derken iyi millet sallamıyo bizi ya yok bole bişi
Canım benımde bazen geciktiğınde hemen uykuya dıkkat edıyorum. Erken yatıyorum dinlendırıyorum vücudumu hem bu stresten uzaklasıyosun hemde vücut kendini salıyor. Dınlenmene bak adetin gelecekse gelır. Gelmezse cuma günü gidersin doktora. Kistten de korkma yoktur bence,olsa bile adetle birlikte gecen bişey olur o. Kafanı dagıtmaya kuzumkızlar test yaptım yine negatif :))))
olsa dukkan senin canim :)))) herkes bekleme ilk vardiya haberleri verdi biz ikinci vardiyayiz yeni ciktik daha yumurtadanKizlaaaaar yok mu hayırlı hamiş haberleri
olsa dukkan senin canim :)))) herkes bekleme ilk vardiya haberleri verdi biz ikinci vardiyayiz yeni ciktik daha yumurtadan
yok kuzum ama olcam galiba ufak ufak ağrılarım var sabah test yine negatifti anlamadm neden böle oldu geçen ay çok olmştm ondan mı böle oldu acaba bilmiyorum bu duphastonu bitireli 6 gün olcak nerdeyse
seieda eğer varsa bir de Lh baksana bi iki gün.tabi doktora gitmeyeceksen.doktora gidersen zaten belli olur
selam kızlar..
bu ay da hüsranla sonuçlandı. artık bu hissiyatı üzülmek diye de tarif edemiyorum yani. hayal kırıklığının daniskası.
iki gün geç gelen reglimin, dalga geçer gibi ince ince bacaklarıma vuran sancısı eşliğinde oturdum yazıyorum şu an.
en zoru da insanın kendi kendisini her ay aynı cümlelerle teselli etmek zorunda olması.
ne diyeyim şubat ayına kırgın biraz da küskün girdim...
sizlerin yüzü gülsün inşallah hayırlı haberlerinizi alalım, hoşçakalın...
Koyu çıkınca yumurtlsmcnm kayu çıkarsa nolcak yani pek anlamıyorum ama
cnm kayu çıkarsa nolcak yani pek anlamıyorum ama
Kızlar sbah test yaptım t çizgisi biraz belirdi sonra kayboldu bugün doktordan rndevu aldım 6 gün gecikmm var nie hastalansmadim öğrenmiş olurum DİE gidicem
testinin resmini atsana cnm bakalim bi. guzel hbrrlerle gel insallahKızlar sbah test yaptım t çizgisi biraz belirdi sonra kayboldu bugün doktordan rndevu aldım 6 gün gecikmm var nie hastalansmadim öğrenmiş olurum DİE gidicem
Sanmiom canım çizgi kayboldu çünkü bi bakalım neyin nesi sokturucu alırım en azından hormonlarima bakar mi ki bugünHadi hayırlısı olsun Canım inşallah hamişsindir