- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 35
Canım daha erken bı dur bakım Insallah vardır Allahtan Ümit kesilmezkızlar test yaptım yine negatif :))))
Canım hayırlısı olsun kirmizilar geldi mi
gül sen gül düzenim bozuldu napcam benaaaa ben şoookkk
C
Canım daha erken bı dur bakım Insallah vardır Allahtan Ümit kesilmez
Bebegim nie ole dıon adet 2 gun gecmis kanda cıkmamıs 4. Günde cikmis k. K okudum kız oyle dusunme :)erkenm kız 2 gün geçtii
kiz sen de kendini zorla gec dollenme etcenBebegim nie ole dıon adet 2 gun gecmis kanda cıkmamıs 4. Günde cikmis k. K okudum kız oyle dusunme :)
kuzum canini skma yaa olmaz insallahta bebek vardir. eger yoksada 1 2 gun gecmesi olabilir strs sknti etkilyor hep. kan testi yaptrsan keskegül sen gül düzenim bozuldu napcam bencnm çk sıkkın
cnm ben kendimi ümitlendirip o piskolojiye giripte kırmızı kart yiyemem silik bile yok nesinden ümitlenim ben şimdi de hadiBebegim nie ole dıon adet 2 gun gecmis kanda cıkmamıs 4. Günde cikmis k. K okudum kız oyle dusunme :)
Kız benim kendimden hıc umıdım yok yaw keske olsa valla ama icime hıc oyle gelmio ay ama okudum kız napım yalan mi solimkiz sen de kendini zorla gec dollenme etceninsallah oyledir ve oyle gorunuyor cnm aslinda simdi kanda baktirsan cikar canm :)
kuzum canini skma yaa olmaz insallahta bebek vardir. eger yoksada 1 2 gun gecmesi olabilir strs sknti etkilyor hep. kan testi yaptrsan keske
Kız benim kendimden hıc umıdım yok yaw keske olsa valla ama icime hıc oyle gelmio ay ama okudum kız napım yalan mi solim
Canım umıtlen demiom ki olabilir dıom belki sonucta bilemeyiz tabı gecikıp gecikıp olucaz eminim ama arkasından bebis gelecek inanıom bebis ten once duzenm bozulur mus :))cnm ben kendimi ümitlendirip o piskolojiye giripte kırmızı kart yiyemem silik bile yok nesinden ümitlenim ben şimdi de hadi
Canım umıtlen demiom ki olabilir dıom belki sonucta bilemeyiz tabı gecikıp gecikıp olucaz eminim ama arkasından bebis gelecek inanıom bebis ten once duzenm bozulur mus :))
Ignelerden sonra çatlama iğnesi veriyorlar iki gün sonra anestezi altında toplama oluyor oluşan yumurtalardan sağlıklı olanları spermle birlestryrlar dollenirse embiryo oluşurşa rahmin rahatladigi vakitte transfer oluyor biraz sancılı işlem ama korklck gibi değil değer yani bunlara
:)) napalm canım umut dünyası mecbur bsylere inanıp zaman geçirmek zorundayız yoksa kafayı tırlatcaz :)ölme eşeğim ölme bu ayda buna inanmş gibi yaplm kuzum tamam :)
Noldu kız cok sinirlı gordum senidaha bende şeydaysam yaralı parmağa işemem burda çok afedersiniz diyip diyip sözmde durmyrm biz millete teselli verrkn laf derken iyi millet sallamıyo bizi ya yok bole bişi
Yok canım öyle düşünme birbirimize destek verecek başka kim anlarki bizi sen bi git doktora belki güzel haber aclan daha kan testide yaptırmadan yook diye yıpratıyor kendinidaha bende şeydaysam yaralı parmağa işemem burda çok afedersiniz diyip diyip sözmde durmyrm biz millete teselli verrkn laf derken iyi millet sallamıyo bizi ya yok bole bişi