Hamileymişimmmm 🙏 silik gebelik testi

Rosewww

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2020
27
21
32
Arkadaşlar merhaba;
Daha düne kadar sizin yazdıklarinizi okurdum . Gebelik testleri slik çıkan hamilelik testleri ve birgün hamile kaldigimda bende buraya üye olup katılıp destek olmaya geldim.
Ben yaklasik olarak 3 ay once basladim bebek dusunmeye ve 3 ay denedik ve 3.Ayın sonunda hamileymisim 4. Aydada hamile kaldigimi ogrendim.
Ve doğurganlık takvimi indirdim.
Gebe kalmak icin hep takvimi izledim.
Genellikle adet baslangicindan itibaren 12 ve 14. Gunleri dogurganliginizin en yogun oldugu gunlerdir.
Her ne kadar deselerde bebegi stres yapma , çok fazla düsünme deselerde valla benim hic aklimdan cikmamisti :) açıkcasi...
Bende ne bas dönmesi, ne migde bulantisi, ne meme ucu koyulasmasi hicbirsey olmadı.
15 mart ilk adetimin baslangiydi
21 inde adetim bitmisti...
Ama bunu belirtmek isterim adetim bittikten tam10 gun sonra felaket gogus agrisi oldu. 10 gun surdu baya.
Bu 3 aylik gebelik dusunen biri olarak internetten bir suru gebelik testi almistim :)
Surekli canim skldikca test yapmistim :)
Adetime 5 gun kala en son test yapmistim okadar hafif bir silik ki . Yani gorebilmem icin dikkatle bakip kör olma noktasina gelmistim okadar varla yok arasindaydi. :)
Adetime 3 gun kala bidaha yaptim. 5 dk sonra o 2. kirmizi cok az daha canli evet gordum. Genede adetimi bekledim. Çok sevinme dedim icimden.
Adetim olmadi 5 gun kadar gecti anladim hamile oldugumu. Saglik ocagndan test yapmalarini istedim. Ama dedim ki
Ben zaten test yaptim hamileyim siz bana butun degerleri cikartin dedim :)
Cikan testte beta 2203.53 cikti 5 haftalik hamileyim :)
Bu slik cizgilerde umut var diye dusunuyorum.
Tüm dualarimda anne adaylarina olacak her zaman .
Her annenin her zaman girecegi bir kapidir o
. Kimisi erken, kimisi gec ama ben her zaman şunu dusunurum.
Ne istersen once allahtan iste ve hayirlisini iste. Kararı onun takdirine brakalm.
Ben istedigimi soyluyordum ama sen ne zaman benim icin hayirli kilarsan o zaman olsun derdim. Butun anne adayları duamda bundan sonra
He bu arada gorunen gorunmeyen gebe testlerin resimlerini koyuyorum
Saglikli kalın

Eklentiler

• Screenshot_20200421-234504_Gallery.jpg
    Screenshot_20200421-234504_Gallery.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 1.011
  • Screenshot_20200421-234522_Gallery.jpg
    Screenshot_20200421-234522_Gallery.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 995
  • Screenshot_20200421-234551_Gallery.jpg
    Screenshot_20200421-234551_Gallery.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 944
  • Screenshot_20200421-234603_Gallery.jpg
    Screenshot_20200421-234603_Gallery.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 971
Arkadaşlar merhaba;
Daha düne kadar sizin yazdıklarinizi okurdum . Gebelik testleri slik çıkan hamilelik testleri ve birgün hamile kaldigimda bende buraya üye olup katılıp destek olmaya geldim.
Ben yaklasik olarak 3 ay once basladim bebek dusunmeye ve 3 ay denedik ve 3.Ayın sonunda hamileymisim 4. Aydada hamile kaldigimi ogrendim.
Genellikle adet baslangicindan itibaren 12 ve 14. Gunleri dogurganliginizin en yogun oldugu gunlerdir.
Her ne kadar deselerde bebegi stres yapma , çok fazla düsünme deselerde valla benim hic aklimdan cikmamisti :) açıkcasi...
Bende ne bas dönmesi, ne migde bulantisi, ne meme ucu koyulasmasi hicbirsey olmadı.
Ama bunu belirtmek isterim adetim bittikten tam10 gun sonra felaket gogus agrisi oldu. 10 gun surdu baya.
Bu 3 aylik gebelik dusunen biri olarak internetten bir suru gebelik testi almistim :)
Adetime 5 gun kala en son test yapmistim okadar hafif bir silik ki . Yani gorebilmem icin dikkatle bakip kör olma noktasina gelmistim okadar varla yok arasindaydi. :)
Adetime 3 gun kala bidaha yaptim. 5 dk sonra o 2. kirmizi cok az daha canli evet gordum. Genede adetimi bekledim. Çok sevinme dedim icimden.
Adetim olmadi 5 gun kadar gecti anladim hamile oldugumu. Saglik ocagndan test yapmalarini istedim. Ama dedim ki
Ne istersen once allahtan iste ve hayirlisini iste. Kararı onun takdirine brakalm.
Ben istedigimi soyluyordum ama sen ne zaman benim icin hayirli kilarsan o zaman olsun derdim. Butun anne adayları duamda bundan sonra
Saglikli kalın
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım

Canım gün aşırı mi ilişki oldu birde hiç yumurta akı gibi bir akıntı gördün mü? Benim 6 gün kaldı adete hicbir belirti yok ne göğüs ağrısı ne kasik ağrısı arada elektrik caprmasigibi bisey oluyor kasigimda oda günde 1 2 kez yani hiç umudum yok çünkü belirti yok

Canım gün aşırı mi ilişki oldu birde hiç yumurta akı gibi bir akıntı gördün mü? Benim 6 gün kaldı adete hicbir belirti yok ne göğüs ağrısı ne kasik ağrısı arada elektrik caprmasigibi bisey oluyor kasigimda oda günde 1 2 kez yani hiç umudum yok çünkü belirti yok
Yani şoyle adet bitiminden 2 gun aralikli iliskiye girerdik biz mesela bugun girdiysem 2 sonra hem erkegin spermleri kuvvetleniyor esime ben hamile kalmadan once bol bol bitter cikolatasi yedirirdim :) 14. Gunu cok onemli iste hamile kalmadan once iliskiden sonra 45 dk kalkmamistim yataktan . Bide yumurtaliklarini guclendir . Dogurganligin olmasa bile haftada 2 ,3 kez iliskiye giriyorduk ikimizde calisiyoruz esimle cok yoruluyoruz. Bebek icin. Lutfen falan diye diye iste oyle oldu . Her insann belirtileri farkli. Benim de akinti olmustu ama adetim bittikten sonra sadece gogus agrisi ordan anlamistim
Tez zamanda olucak umidini kaybetme sakin

Arkadaşlar merhaba;
Saglikli kalın
Canım benim de 1 saat sonra çıkıyor senin ilişkinin kaçıncı gününde çıktı çizgi

Hayırlı olsun canım Rabbım saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın inş bende dua bekleyenlerdenım dualarında benide unutma

Merhaba kızlar benım de adetim 6 gun geçti 3. Gunu test yaptım negatif çıktı yanliş çıkma ihtimali varmı bilmıyorum ama kendımı hamile gıbı hissediyorum sık idrara çıkma gögüs agrısı ve ara ara adet ağrısı gıbı hafif olup geçiyor malum bayram oldugu için heryer kapalı acaba tekrar test alıp yapsam mı yoksa bayramdan sonra kan testi mı yaptırsam

Merhaba kızlar benım de adetim 6 gun geçti 3. Gunu test yaptım negatif çıktı yanliş çıkma ihtimali varmı bilmıyorum ama kendımı hamile gıbı hissediyorum sık idrara çıkma gögüs agrısı ve ara ara adet ağrısı gıbı hafif olup geçiyor malum bayram oldugu için heryer kapalı acaba tekrar test alıp yapsam mı yoksa bayramdan sonra kan testi mı yaptırsam
[/QUOTE
Merhaba oncelikle adetin duzenlimiydi 28 gunde gbi . Belirli periyotlardaniydi . Yada kullandigin ilac varmi. Cunku 6 gun gecikmek demekte hamile olduguna dair bir bilgidir bu. Sen kan testi yaptir derim kesin sonuc. Insallah hamilesindir :)) bence yaptir. Govus agrisi ve asiri uyku vardi bende . Baktir bizede haber ver :)))

Hayırlı olsun canım Rabbım saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın inş bende dua bekleyenlerdenım dualarında benide unutma
Tum anne ve anne olmak isteyen tum kadinlarimiz rabbim hepimize sag saglim saglikli evlat nasip etsin. Kimsenin kucagini bos brakmasin rabbim

X