"Ben bıktım senin sornlarından" sözüne takıldım. İnsanlar gerçek yüzünü ve hissettiklerini kavga anında söylerler genelde. Bence bu olaya içten içe içerleyip kuruntu yapmak yerine bu sözüyle hangi olayları kastettiğini sor. Çok mu sorun çıkarıyorsun ki?
Bir de o el bir kere kalkarsa bir daha inmeyebilir. Onun sana saygısını yitirme. Bir de sana tavsiyem, eşini hayatının merkezinden çıkar. Senin de bir dünyan olsun. Erkekler genelde eşlerine "iyi ki seninle evlendim, bir daha dünyaya gelsem yine seninle evlenirim" derken, erkek erkeğe bir araya geldiğinde de "nerden evlendim, bekarlık en iyisi idi" muhabbeti yaparlar. Seninle ilgili sorunları olsaydı zaten davranışlarından fark ederdin. Evliliğinden, eşinden memnun olsa da zaman zaman hayatın sorumlulukları ağır geldiğinde nerden evlendik diyenlerimiz vardır. Ben o konuya çok takılmadım sadece öfke anında söylediği "bıktım senin sorunlarından" kelimesi dikkatimi çekti. Bence bunu halletmelisiniz. Ama lütfen birbirinizi kırmayın, saygınızı yitirmeyin.