How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamileyken tokat attı eşim

Bir kere vurduysa devami gelir :( ustelik tazesiniz daha 7 aylik evlilik nedir ya cicim aylari..omur gecireceksiniz.

Allah yardimciniz olsun

O kadar kararsızım ki. Anlatırsam onlar bunu çok düşüncek ve çok üzülcek. Hiç kıyamıyorum aileme. Anlatmazsam ya yine olursa diyorum. Bi yandan bebeğimi düşünüyorum o ne olacak diye.

Keske hamileligi bekleseydin evlilikte tanima sureci uzun oluyor gercekten. Simdi karar verirken ilk once bebegi dusunup babasiz buyumesin etmesin diye biseyleri yapmak istesen bile erteleyeceksin. Simdi bi kere affetmissin eger ikincisi olursa ailene anlatirsin. Zaten ailene bi kere anlattinmi ipler kopmaya baslar onun icin kararlarinda emin adimlar at. Allah yardimcin olsun zor bi durum.

hersey anlattiginiz gibi olduysa ve sirf siz kustunuz diye tokat attiysa neresi iyi bu adamin bana bi izah edin?
ondan oncede evlenme filan diye tembihliyor elin adamini..
atese korukle gitmek istemiyorum ama kusura bakma cok insafsiz esin cok..
ac bu konuyu eger seni uzmeyecekse ve doksun taslarini.

Evet zaten hastaydım bebeğin derdine düşmüştüm. Benim yanımda bi kaç arkadaşına çok güzel bişey evli olmak yazmıştı. Belki de o yüzden inanamadım. Ama en samimi arkadaşına öyle yazmış. Kavgadan sonra mesajları silmiş. Arkadaşını da silmiş faceden

Keske hamileligi bekleseydin evlilikte tanima sureci uzun oluyor gercekten. Simdi karar verirken ilk once bebegi dusunup babasiz buyumesin etmesin diye biseyleri yapmak istesen bile erteleyeceksin. Simdi bi kere affetmissin eger ikincisi olursa ailene anlatirsin. Zaten ailene bi kere anlattinmi ipler kopmaya baslar onun icin kararlarinda emin adimlar at. Allah yardimcin olsun zor bi durum.
Evet bende hemen anlatmayım diyorum ama bu yaptığını da hazmedemiyorum. O günden sonra hiç tartışmadık. Sanki hiç o gün olmamış gibi davranıyoruz

Akşam akşam sinirlendim yine. Madem evliliği önermiyormuş evlenmeseymiş? Hadi evlendi çocuk yapmasaydı?Eşiniz bunu arkadaşına sırf hanım köylü görünmemek için söylemediyse kırılmakta hakılısınız. Tokat olayına hiç girmiyorum, çok çirkin çok yanlış. Keşke çaktırmadan ağzını arasaydın belki adam evliliğe alışamamıştır. Bir daha tekrarlamaya yeltense dahi lütfen affetme.:KK11:

Arkadaşına yazdığında herhangi bir sorununuz,tartışmanız var mıydı? Çabuk sinirlenen biri galiba anlık yazmış olabilir.

Bıktım sorunlarından derken, anlayabilmek adına soruyorum, problem çıkartan bir yapınız var mı? Öncesinde de tartışma huzursuzluk oluyor muydu? İlk kez mi yaşanıyor?

İlk zamanlar buraya alışıncaya kadar çok sorun yaşamıştık. Bakkalı bile olmayan bi köye evlendim çok zor geldi. Üstelik bütün sokak eşimin akrabası. Ailem gibi değiller baya cahil kalmış insanlar. Kültür farkı çok yaşadık. Sonra da duydum ki evimizin arkasındaki evin kızıyla 5 sene beraber olmuşlar. Bunu evlenince öğrendim. Çok büyük bi travma oldu benim için. Bu yüzden çok tartıştım. Nasıl demedin diye. Çünkü çok yakınız o insanlarla. Sürekli görmek zorunda kalıyorum. Başka da sorun yaşamadık. O kızda ewlndi. Daha hiç o konuyu açmıyorum

Evet zaten hastaydım bebeğin derdine düşmüştüm. Benim yanımda bi kaç arkadaşına çok güzel bişey evli olmak yazmıştı. Belki de o yüzden inanamadım. Ama en samimi arkadaşına öyle yazmış. Kavgadan sonra mesajları silmiş. Arkadaşını da silmiş faceden

arkadasini fisekleyip bide neden siliyor ki faceden hemde en samimi arkadasi?
su 3 aylik donemi bi saglikla atlatin ve icinize atacaginiza konusun bence.
yoksa bu durum icinizde buyur buyur ve daha sonra esime guvenim hic kalmadi diye konu acarsiniz burda.
insanlar konusa konusa..
ha baktiniz yine el kol davraniyor,o zaman bunun altinda kalmayin.
hududunu edebini bilsin.

Çok sevdiği birinden bunu görmek insanın canını çok yakıyor. Eşim gercekten cok iyi birisi. Her şeyde yardımcı olur sevdiğini belli eder ilgilenir. Ama o gün...
Facesinde mesaj gördüm yakın erkek arkadaşına " bekar olsam evlenir miydim bilmiyorum. Çok iyi düşün evlilik için demiş. Üstelik o günden bi gün önce tanışma yıl dönümümüzdü gece 1e kadar bekledim pasta yaptım çok mutlu olmuştu. Ama ertesi gün hersey iyiyken bunu yazmış. Yaklaşk bir ay önceki mesajı görmüştüm.Çok kırıldım.
Ona sordum pişman mısın diye. Hayır nye sordun dedim anlattm herseyi okudum diye. Niye öyle düşünüyon yazdıysam noldu falan dedi. Darıldım. Benle konuşma bna dokunma dedim. 1.5 aylık hamileydim. Kanamam vardı. Bebeğimi kaybetme psikolojiside vardı tabi. Hem düşük hem erken doğum olabilir demişti doktor. Eşim üstme oturmadan üstüme geldi. Bende bana yaklaşma hiç bişeyini istemiyorum. Ben senin için neler yapıyorum dedim ve o sırada kolumu tutup tokat attı. Birden çok ağladım bağıra bağıra. Öyle zoruma gitti ki. Oda bana bağırdı bıktım senden sorunlarından dedi. Bi dakika sonra yanıma geldi çok pişmanım nasıl oldu bilmiyorum affet dedi. Kaynanam duymuş gelmiş. Bişey anlatmadık. O da bağırdı gitti. Rahat mı batıyor dedi. Sonra annemi arayacakken telefonumu aldı. Hiç vermedi. Saatlerce durmadan ağladım. Akşama kadar affet dedi. Bende kesinlikle boşancam dedim. Snra telefonu vermesi için aramycm affettim ama bi daha olursa asla durmam dedim.
Telefonu aldım ama arayamadm annemleri. Utandım anlatmaya. Onların üzülmesini düşündüm. Vazgeçtim ama şuan nerdeyse bir ay oldu yaptığını unutamıyorum. 7-8 aylık ewlilkte çok ağır oldu bu...
Çok yanlış yapmış çok basit bir konu da bu şekilde yapan bir Ada'm ciddi bir tartışma olursa neler yapar bilemiyorum bi kere de affettiysen emin ol devamı gelicek ayrıca senden bıktım derken neyi kastediyor çok mu kaprisli bir insansın sanki eşin bıkmış gibi

Erkeklerde hep bir evlilik esaret havası yaratıyorlar. Halbuki evliliğe bayılıyorlar, çünkü rahat ediyorlar. Anne, baba kaprisi yok her şey önüne geliyor. Bak boşansan 1 yıla kalmaz evlenir. Aynı ayakları o kadına da yapar. Kendisini naza çeker.

İlk zamanlar buraya alışıncaya kadar çok sorun yaşamıştık. Bakkalı bile olmayan bi köye evlendim çok zor geldi. Üstelik bütün sokak eşimin akrabası. Ailem gibi değiller baya cahil kalmış insanlar. Kültür farkı çok yaşadık. Sonra da duydum ki evimizin arkasındaki evin kızıyla 5 sene beraber olmuşlar. Bunu evlenince öğrendim. Çok büyük bi travma oldu benim için. Bu yüzden çok tartıştım. Nasıl demedin diye. Çünkü çok yakınız o insanlarla. Sürekli görmek zorunda kalıyorum. Başka da sorun yaşamadık. O kızda ewlndi. Daha hiç o konuyu açmıyorum
Yaptığı hareketi hiç bir şey haklı göstermez elbette ama bu durumu kabullenerek yola devam edecekseniz ya içinizdekileri,kırgınlığınızı sakince dökün önüne yada olmamış gibi davranmaya unutmaya çalışın. Ama unutamıyorsanız bu şekilde soğuklukla da bu yolda yıpranırsınız.

eşini doğru tanıdığından emin misin canım

Evlenmek kesinlikle nişanlılık yada sevgililik gibi değil. Bir çok şeyi bi evde yaşayınca gördüm. Belki hala tanımıyor olabilirim eşimi ama o günü saymazsak evliliğe alışmam da çok yardımcı oldu. Yeri geliyor yemekte yda ew işinde bile yardım ediyor. Genelde her dediğimi de yapıyor ama bende her zaman sanki bir bebekmiş gibi onunla ilgilenirim.

Yaptığı hareketi hiç bir şey haklı göstermez elbette ama bu durumu kabullenerek yola devam edecekseniz ya içinizdekileri,kırgınlığınızı sakince dökün önüne yada olmamış gibi davranmaya unutmaya çalışın. Ama unutamıyorsanız bu şekilde soğuklukla da bu yolda yıpranırsınız.

Hiç bi şekilde o konudan dolayı kötü davranmıyorum ima bile etmiyorum. Eşim de aynı eskisi gibi ilgili hiç açmaz o konuyu. Tamamiyle herseyi konuşmadan sanırım içimdeki bu kırgınlık asla gecmeyecek. İnsanın en sevdiğinden bunu görmesi kahrediyo :(

Evlenmek kesinlikle nişanlılık yada sevgililik gibi değil. Bir çok şeyi bi evde yaşayınca gördüm. Belki hala tanımıyor olabilirim eşimi ama o günü saymazsak evliliğe alışmam da çok yardımcı oldu. Yeri geliyor yemekte yda ew işinde bile yardım ediyor. Genelde her dediğimi de yapıyor ama bende her zaman sanki bir bebekmiş gibi onunla ilgilenirim.
ama bu dünya iyisi adam sonuçta tokat attımı attı arkadaşıyla o mesajlaşması çok mu bıktırdın bu adamına doldu doldu en sonunda patladı bi measjda böyle, sanmıyorum bide bıktım sorunlarından demesi 7-8 aylık evlilikte ne olduda bıktı bu adam bence fevri senin eşin baya bi

Hiç bi şekilde o konudan dolayı kötü davranmıyorum ima bile etmiyorum. Eşim de aynı eskisi gibi ilgili hiç açmaz o konuyu. Tamamiyle herseyi konuşmadan sanırım içimdeki bu kırgınlık asla gecmeyecek. İnsanın en sevdiğinden bunu görmesi kahrediyo :KK43:
sor o zaman tatlı dille ben sorarım mesela içimde kaldı diyerek eşim hatırlamaz o ayrı

Back