How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamileyken tokat attı eşim

Kv nerden duymuş evi yakın mı. Bide sana mi bagirdı yanlış mı anladım

Alt katta oturuyor kayınvalidem. Ses çok gidiyor. İkimizede bağırdı. Sıcak yerde oturamıyor musunuz da kavga ediyorsunuz falan dedi durdu. Üstelik ilk defa o şekilde kavga etmiştik. Sanki hep oluyormuş gibi azarladı. O ayrı bi alem zaten. Annemlere bile giderken izin istememi bekler. O öyle görmüş kayınvalidesinden

Alt katta oturuyor kayınvalidem. Ses çok gidiyor. İkimizede bağırdı. Sıcak yerde oturamıyor musunuz da kavga ediyorsunuz falan dedi durdu. Üstelik ilk defa o şekilde kavga etmiştik. Sanki hep oluyormuş gibi azarladı. O ayrı bi alem zaten. Annemlere bile giderken izin istememi bekler. O öyle görmüş kayınvalidesinden

Hayırdır kaynana ne oluyomusta dakikasina çıkmış yukarı. Bide azar çekmiş çocuk mu azarliyor acaba. Eşin için yorum yapmak istemiyorum kafanı karıştırmak istemiyorum yaşayıp görürsün canım. Hayırlı dogumlarin olsun inşallah.

tınma sen onu aynısı bendede var ha izin almamı falan beklemez o ayrı

Şuan işte 1 gibi gelecek bu gece bi konuşmayı deniyeceğm. Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum. Benle gercekten mutsuz olduğunu sanmıyorum. Çünkü boşananları duydukça asla bırakmam seni evlilik kolay kurulmuyor diyor. Dediğim gibi ilk aylarda sorun yaşadık ama evliliğe alışınca hersey yerine oturdu. Bu kadar hersey iyiyken nasıl evlilik kötü gibisinden konuşması beni şaşırttı.

Esleri tanimadan cocuk yaparsaniz boyle arada kalirsiniz.
Surekli sorun cikartan biri misin neden oyle dedi acaba sanki bi birikmislik var adamda..

Eger cok ciddeysen bosanmada ozaman anlat ailene..
He bide su var 1 kere yapan 100 kere yapar...

Şuan işte 1 gibi gelecek bu gece bi konuşmayı deniyeceğm. Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum. Benle gercekten mutsuz olduğunu sanmıyorum. Çünkü boşananları duydukça asla bırakmam seni evlilik kolay kurulmuyor diyor. Dediğim gibi ilk aylarda sorun yaşadık ama evliliğe alışınca hersey yerine oturdu. Bu kadar hersey iyiyken nasıl evlilik kötü gibisinden konuşması beni şaşırttı.
hamilelik hormonlarını kullan biraz:cry:

Üstünden 1 ay geçmiş olayın zamanında konussaydin daha etkili olurdu bence

Kaynanam oğluna çok düşkün. O yüzden altlı üstlü oturuyoruz. Aslında çarşıdaki ewde oturcaktık ama göndermiyor. Evin lafını bile edemiyorum evlendikten sonra. Oğlum olmadan ne yaparım diye sızlanır hep. Kayınpeder safca biraz. Bi iş yapamıyor rahatsız. Küçük oğlu da 17 yaşında deli dolu onu takmıyor. Kocamda sağolsun dediğini iki etmez. Bu yüzden her ewde olduğunda mutlaka çağırır oğlunu. İlla bi sebep bulur.

Tövbe tövbe bu mallar evlenene kadar kırk takla atar bin bir palavra ile bizi evliliğe ikna eder. Türlü hayal kırıklığını yaşatır. Üstüne bekarlara ' aman oğlum evlenme, bak emin misin uyarıyorum' diye espri yaparlar, nutuk çekerler ay gerçekten salak bunlar ya!

Çeken biz, evliliği tavsiye etmeyen onlar komikler :)

İlk zamanlar buraya alışıncaya kadar çok sorun yaşamıştık. Bakkalı bile olmayan bi köye evlendim çok zor geldi. Üstelik bütün sokak eşimin akrabası. Ailem gibi değiller baya cahil kalmış insanlar. Kültür farkı çok yaşadık. Sonra da duydum ki evimizin arkasındaki evin kızıyla 5 sene beraber olmuşlar. Bunu evlenince öğrendim. Çok büyük bi travma oldu benim için. Bu yüzden çok tartıştım. Nasıl demedin diye. Çünkü çok yakınız o insanlarla. Sürekli görmek zorunda kalıyorum. Başka da sorun yaşamadık. O kızda ewlndi. Daha hiç o konuyu açmıyorum

Vay be, demek ex sevgili ile komsusunuz. Tersi olmus olsaydi cok eminim esin asla bunu kabul etmezdi. Niye bu adamlari herseyini sineye cekip, üstüne bide cocuk yapiyorsunuz?

Seni üzmek istemem fakat o tokat son tokat olmayacak. Hele bi bebek gelsin, uykusuz geceler, senin ev islerine yetisemen,.. Tokatten daha ileriye gidebilir bile.

Gercekten neye üzülecegimi sasirdim, "genelde kücük seyler böyle büyütüyormusunuz" deyipte o tokati hakli cikarmaya calisan üyelere mi? Yoksa mahale baskisindan dolayi cocuk yapan konu sahibine mi? Yoksa bir tokati öylecene af eden konu sahibine mi? Valla konuya nerden baksam elimde kaliyor.

Son düzenleme:

Bence üstünden 1 ay geçmiş konuyu gece gece açma unutmadan başka çare yok
Affetmissiniz bitmiş ısıtıp isitip önüne koymayın

Demekki sinirlendirmeye gelmiyor eşiniz temkinli olun kizmaya başlayınca uzatmayin
Allah yardımcınız olsun

Vay be, demek ex sevgili ile komsusunuz. Tersi olmus olsaydi cok eminim esin asla bunu kabul etmezdi. Niye bu adamlari herseyini sineye cekip, üstüne bide cocuk yapiyorsunuz?

Seni üzmek istemem fakat o tokat son tokat olmayacak. Hele bi bebek gelsin, uykusuz geceler, senin ev islerine yetisemen,.. Tokatten daha ileriye gidebilir bile.

Gercekten neye üzülecegimi sasirdim, "genelde kücük seyler böyle büyütüyormusunuz" deyipte o tokati hakli cikarman üyelere mi? Yoksa mahale baskisindan dolayi cocuk yapan konu sahibine mi? Yoksa bir tokati öylecene af eden konu sahibine mi? Valla konuya nerden baksam elimde kaliyor.
bende buna deli oluyorum işte :mad:

Bence üstünden 1 ay geçmiş konuyu gece gece açma unutmadan başka çare yok
Affetmissiniz bitmiş ısıtıp isitip önüne koymayın

Demekki sinirlendirmeye gelmiyor eşiniz temkinli olun kizmaya başlayınca uzatmayin
Allah yardımcınız olsun

O gün eğer elimden almasaydı telefonu belki o anlık sinirle hersey bitmişti. Ailem asla razı gelmez bu duruma. Destek olanaklarına eminim. Eşimde bunu bildiği için o gün vermedi. Boşanma avukatıyla çalıştım yıllardır. Hep onları gördükçe korkardım şimdi ben yaşamaya başladım :(

Aileme soyleyemedim utandim demissin Neden utanacaksin ki sen ayıp bir şey yapmadın. O utansın.
Bir daha ki sefer için söylüyorum bunu zaten affetmissiniz

O gün eğer elimden almasaydı telefonu belki o anlık sinirle hersey bitmişti. Ailem asla razı gelmez bu duruma. Destek olanaklarına eminim. Eşimde bunu bildiği için o gün vermedi. Boşanma avukatıyla çalıştım yıllardır. Hep onları gördükçe korkardım şimdi ben yaşamaya başladım :KK43:

O gün ne oldu
O olaydan sonra ne konustunuz bosancam fln demedinizmi
Korkutsaydin bari

O gün ne oldu
O olaydan sonra ne konustunuz bosancam fln demedinizmi
Korkutsaydin bari

Neler demedim ki asla affetmeycğmi, kesinlikle boşanacğmı , yüzünü görmeye bile tahammülümün olmadığını vs vs.. dilden çıktığı kadar kolay da olmuyor tabi bu işler. İnsan neler düşünüyor... bi daha olursa demek bile istemiyorum ama eğer olursa bir gün o gün karnım burnumda da olsa bitecek. Gercekten yaşayan bilir. Ben ona eşim dedim ailemi cevremi bütün hayatımı bırakıp ona geldim. Bunu hiç haketmedim. Bırakın erkek arkadaşı kız arkadşlrmla bile hiç gezmedim. Komşu fln nedir bilmem. Bi eşimle bide kndi ailemle gezerim. Asla istemediği bişeyi giymem. Bilmiyorum fedakarlıklarm çok eminim onunda çoktur ama ben onun yüzünü bi gün olsun eğdirmedim.

Neler demedim ki asla affetmeycğmi, kesinlikle boşanacğmı , yüzünü görmeye bile tahammülümün olmadığını vs vs.. dilden çıktığı kadar kolay da olmuyor tabi bu işler. İnsan neler düşünüyor... bi daha olursa demek bile istemiyorum ama eğer olursa bir gün o gün karnım burnumda da olsa bitecek. Gercekten yaşayan bilir. Ben ona eşim dedim ailemi cevremi bütün hayatımı bırakıp ona geldim. Bunu hiç haketmedim. Bırakın erkek arkadaşı kız arkadşlrmla bile hiç gezmedim. Komşu fln nedir bilmem. Bi eşimle bide kndi ailemle gezerim. Asla istemediği bişeyi giymem. Bilmiyorum fedakarlıklarm çok eminim onunda çoktur ama ben onun yüzünü bi gün olsun eğdirmedim.

Tmm işte diyecegini demişsin eminim çok üzücü dur ama lütfen unutmaya çalış o senin düşmanın değil
Ve lütfen eşine konuyu açma bak daha kötü olur emin ol
Bir daha olursa ki inşallah olmaz o zaman düşünürsünüz

Back