• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken tokat attı eşim

aynı gun affederek buyuk hata yapmışsın
yine dövsem yine affedecek diye düşünecek

yahu tamam adam yanlış yapmış bi anlık öfkeyle tabikide suçlu heleki eşi hamile iken bunu yapması dahada kötü ama... neden yangına körükle gidiyorsunuz ki bi kere affettin gerisi gelir falan bence çok yanlış bu insanlar bi kavgada boşansaydı dünyada evli çift kalmazdı her evlilikte böyle sorunlar olur bi kere yapmış bi kere daha yapmayacagının bi garantisi yok tamam ama bunun yolu hemen boşanmak degildir yanlışlar var ama düzeltilebilir en azından denenir olmuyosa zaten olmaz sonuçta evlilikler kolay kurulmuyo :KK20::KK20::KK20:

darılmayın ama 7-8 aylık evlilik demek;hiç birşey oturmamış,rayına girmemiş demektir,daha birbirinize alışmamış,huyunu suyunu öğrenmemişsiniz demektir..bilmem kaç yıl flört etmişsiniz bunu bir anlamı yok çünkü evlilik çok ayrı bir süreçtir.
neden çocuk?
ben üzülüyorum böyle konuları okuyunca,milletimiz çok cahil bu konularda ne yazık ki..
üçünüze de geçmişler olsun,bu konuyu masaya oturup karşılıklı konuşun.

Çok sevdiği birinden bunu görmek insanın canını çok yakıyor. Eşim gercekten cok iyi birisi. Her şeyde yardımcı olur sevdiğini belli eder ilgilenir. Ama o gün...
Facesinde mesaj gördüm yakın erkek arkadaşına " bekar olsam evlenir miydim bilmiyorum. Çok iyi düşün evlilik için demiş. Üstelik o günden bi gün önce tanışma yıl dönümümüzdü gece 1e kadar bekledim pasta yaptım çok mutlu olmuştu. Ama ertesi gün hersey iyiyken bunu yazmış. Yaklaşk bir ay önceki mesajı görmüştüm.Çok kırıldım.
Ona sordum pişman mısın diye. Hayır nye sordun dedim anlattm herseyi okudum diye. Niye öyle düşünüyon yazdıysam noldu falan dedi. Darıldım. Benle konuşma bna dokunma dedim. 1.5 aylık hamileydim. Kanamam vardı. Bebeğimi kaybetme psikolojiside vardı tabi. Hem düşük hem erken doğum olabilir demişti doktor. Eşim üstme oturmadan üstüme geldi. Bende bana yaklaşma hiç bişeyini istemiyorum. Ben senin için neler yapıyorum dedim ve o sırada kolumu tutup tokat attı. Birden çok ağladım bağıra bağıra. Öyle zoruma gitti ki. Oda bana bağırdı bıktım senden sorunlarından dedi. Bi dakika sonra yanıma geldi çok pişmanım nasıl oldu bilmiyorum affet dedi. Kaynanam duymuş gelmiş. Bişey anlatmadık. O da bağırdı gitti. Rahat mı batıyor dedi. Sonra annemi arayacakken telefonumu aldı. Hiç vermedi. Saatlerce durmadan ağladım. Akşama kadar affet dedi. Bende kesinlikle boşancam dedim. Snra telefonu vermesi için aramycm affettim ama bi daha olursa asla durmam dedim.
Telefonu aldım ama arayamadm annemleri. Utandım anlatmaya. Onların üzülmesini düşündüm. Vazgeçtim ama şuan nerdeyse bir ay oldu yaptığını unutamıyorum. 7-8 aylık ewlilkte çok ağır oldu bu...
Evliliğinden eşinden memnun insan başka bir insana bu tarz şeyler söylemez..affedilmeyecek kadar ağır.

Bir daha böyle birşey olursa hemen hastaneye gidip darp raporu al. Bosanma şart değil ama ileride böyle sebepler yüzünden ayrılmaya karar verirsen işine yarar.

Çok aşırı bir tepki vermiş eşin belki tekrarlamaz belki tekrarlar bilemiyorum.

Bu arada tokattan darp raporu alınabiliyor mu bilmiyorum. Çok sert mi vurmustu?

Her halinizi kv ye anlatmak zorunda misiniz? Herseye karışmasın. Rahat batıyor ne demek?

Çok utanıyorum canım :KK43: hiç açamıyorum o konuyu :KK43: kendi kendimi yiyorum ancak :KK43:

Sen niye utanıyorsun? Eşin utansın. Adam hamile kadına tokat atmış. Orada kendini korumaya kalkamazin bile çünkü bebeğe birsey olabilir. Bir de tehlikeli bir anında böyle davranmış. Pis herif. Hiç ilerisini düşünmeden keyfi hareket ediyor. Bir de sen utanıyorsun. Böyle bir eşin olduğu için mi utanç duyuyorun anlamadım ki? Sana bunu reva görecek bir eşin olduğu için mi?

Ya adam bekar olsaydım evlenir miydin bilmiyorum demiş, siz sanki evlendiğime pişmanım demiş gibi davranmışsınız. Ne alaka? Eşinizin her dediğini böyle başka yere çekiyorsanız adamın sabrı kalmamıştır.
Tokat atmamalıydı evet ama bıkkınlık sezdim ben.
Ayrıca söylediği kötü bişey yok.

Tokat atmamalıydı evet ama bazen kadınlar da kocasını dır dırla Tokat atmıştan beter eder.sonra da beni dövdü der .dönüp kendine bakmaz.
Hamileyken daha hassas oluyoruz evet ama hep Adamdan ilgi beklemek bu sonuçları doğuruyor bazen

Ya benim de esim bazen öyle diyor şakasına
Yani tabi mesaj nasil yazılmış bilemem ama
Bisey dikkatimi cekti kv mi dedi rahatmı batti diye ????

Back