- 10 Ekim 2013
- 146
- 84
- 28
- Konu Sahibi Burcumerve37
-
Kv nerden duymuş evi yakın mı. Bide sana mi bagirdı yanlış mı anladım
Alt katta oturuyor kayınvalidem. Ses çok gidiyor. İkimizede bağırdı. Sıcak yerde oturamıyor musunuz da kavga ediyorsunuz falan dedi durdu. Üstelik ilk defa o şekilde kavga etmiştik. Sanki hep oluyormuş gibi azarladı. O ayrı bi alem zaten. Annemlere bile giderken izin istememi bekler. O öyle görmüş kayınvalidesinden
tınma sen onu aynısı bendede var ha izin almamı falan beklemez o ayrıAlt katta oturuyor kayınvalidem. Ses çok gidiyor. İkimizede bağırdı. Sıcak yerde oturamıyor musunuz da kavga ediyorsunuz falan dedi durdu. Üstelik ilk defa o şekilde kavga etmiştik. Sanki hep oluyormuş gibi azarladı. O ayrı bi alem zaten. Annemlere bile giderken izin istememi bekler. O öyle görmüş kayınvalidesinden
hamilelik hormonlarını kullan birazŞuan işte 1 gibi gelecek bu gece bi konuşmayı deniyeceğm. Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum. Benle gercekten mutsuz olduğunu sanmıyorum. Çünkü boşananları duydukça asla bırakmam seni evlilik kolay kurulmuyor diyor. Dediğim gibi ilk aylarda sorun yaşadık ama evliliğe alışınca hersey yerine oturdu. Bu kadar hersey iyiyken nasıl evlilik kötü gibisinden konuşması beni şaşırttı.
Şuan işte 1 gibi gelecek bu gece bi konuşmayı deniyeceğm. Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum. Benle gercekten mutsuz olduğunu sanmıyorum. Çünkü boşananları duydukça asla bırakmam seni evlilik kolay kurulmuyor diyor. Dediğim gibi ilk aylarda sorun yaşadık ama evliliğe alışınca hersey yerine oturdu. Bu kadar hersey iyiyken nasıl evlilik kötü gibisinden konuşması beni şaşırttı.
İlk zamanlar buraya alışıncaya kadar çok sorun yaşamıştık. Bakkalı bile olmayan bi köye evlendim çok zor geldi. Üstelik bütün sokak eşimin akrabası. Ailem gibi değiller baya cahil kalmış insanlar. Kültür farkı çok yaşadık. Sonra da duydum ki evimizin arkasındaki evin kızıyla 5 sene beraber olmuşlar. Bunu evlenince öğrendim. Çok büyük bi travma oldu benim için. Bu yüzden çok tartıştım. Nasıl demedin diye. Çünkü çok yakınız o insanlarla. Sürekli görmek zorunda kalıyorum. Başka da sorun yaşamadık. O kızda ewlndi. Daha hiç o konuyu açmıyorum
Şuan işte 1 gibi gelecek bu gece bi konuşmayı deniyeceğm. Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum. Benle gercekten mutsuz olduğunu sanmıyorum. Çünkü boşananları duydukça asla bırakmam seni evlilik kolay kurulmuyor diyor. Dediğim gibi ilk aylarda sorun yaşadık ama evliliğe alışınca hersey yerine oturdu. Bu kadar hersey iyiyken nasıl evlilik kötü gibisinden konuşması beni şaşırttı.
bende buna deli oluyorum işteVay be, demek ex sevgili ile komsusunuz. Tersi olmus olsaydi cok eminim esin asla bunu kabul etmezdi. Niye bu adamlari herseyini sineye cekip, üstüne bide cocuk yapiyorsunuz?
Seni üzmek istemem fakat o tokat son tokat olmayacak. Hele bi bebek gelsin, uykusuz geceler, senin ev islerine yetisemen,.. Tokatten daha ileriye gidebilir bile.
Gercekten neye üzülecegimi sasirdim, "genelde kücük seyler böyle büyütüyormusunuz" deyipte o tokati hakli cikarman üyelere mi? Yoksa mahale baskisindan dolayi cocuk yapan konu sahibine mi? Yoksa bir tokati öylecene af eden konu sahibine mi? Valla konuya nerden baksam elimde kaliyor.
O gün eğer elimden almasaydı telefonu belki o anlık sinirle hersey bitmişti. Ailem asla razı gelmez bu duruma. Destek olanaklarına eminim. Eşimde bunu bildiği için o gün vermedi. Boşanma avukatıyla çalıştım yıllardır. Hep onları gördükçe korkardım şimdi ben yaşamaya başladım
bende buna deli oluyorum işte
O gün ne oldu
O olaydan sonra ne konustunuz bosancam fln demedinizmi
Korkutsaydin bari
Neler demedim ki asla affetmeycğmi, kesinlikle boşanacğmı , yüzünü görmeye bile tahammülümün olmadığını vs vs.. dilden çıktığı kadar kolay da olmuyor tabi bu işler. İnsan neler düşünüyor... bi daha olursa demek bile istemiyorum ama eğer olursa bir gün o gün karnım burnumda da olsa bitecek. Gercekten yaşayan bilir. Ben ona eşim dedim ailemi cevremi bütün hayatımı bırakıp ona geldim. Bunu hiç haketmedim. Bırakın erkek arkadaşı kız arkadşlrmla bile hiç gezmedim. Komşu fln nedir bilmem. Bi eşimle bide kndi ailemle gezerim. Asla istemediği bişeyi giymem. Bilmiyorum fedakarlıklarm çok eminim onunda çoktur ama ben onun yüzünü bi gün olsun eğdirmedim.
eşinin eski kız arkadaşı ile komşular ya hani tersi durumlardaki erkek tavrına sinir oluyorum onlarda olunca olur anım erkektir kadında olunca olmaz öyle şey denmesineAnlayamadim, neye deli oluyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?