- 2 Nisan 2014
- 887
- 589
- 38
-
- Konu Sahibi mihribanbalik
Benim babamın da aile yapısı biraz değişiktir. Kesinlikle problemin kökü aile. Babaannem çok baskındır dedeme göre. Bir psikolok sorunlarının bundan ileri geldiğini söylemişti. Anneannem ve dedemse hala el ele gezerler. Fark ortada işte.
Yaklaşık 5 ay oldu ve babam ne arıyor ne soruyor hatta evlenecekmiş yakında. Cocuğunuzun da böyle bir babası olmasındansa bırakın yalnız büyütün ne olacak ki erkek kardeşim var demişsiniz o destek olur. Aileniz de olur anladığım kadarıyla.
Çocuk konusunda korkmayın bu işin içinden geçtiğimiz için biliyorum, mahkemede anne hep öncelikli hele ki o kadar küçükken. Hatta size vurduğunu dile getirirseniz ve bir adet de şahidiniz olursa( mesela o olaydan sonra annenize gitmişsiniz anneniz evet yüzünde kızarıklık vardı ağlama krizine Girmişti derse ) yüzde yüz bebeğinizi alırsınız.
Erkekler böyle oluyor sanırım babam da benim cok borcum var eve haciz gelir benden boşanırsan demişti anneme. Korkutmaya çalışıyorlar belki de bilmiyorum. Ama sebep hep aciz olmaları bunu biliyorum.
Ağlamayın sakın üzülmeyin. Hatta ilerde yaşanacak felaketlerin önüne geçtiğiniz için sevinin bebeğiniz ve kendiniz adına
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ah canım senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ben de. Bizimkiler bana ağızlarını açamadılar sanırım babam ve annemi. Dik duruşundan korktular. Ama bana bi gün olsun suratım asık olsa dahi sormadılar neyin var kızım diye.
Görümcemin eşi yani damatları despot ve varlıklı bi aileden geliyor.
Onlar damada karşı hazırolda bekliyorlar.
Heh işte eşim de benden ve ailemden onu istedi.
Benim ailem şimdi düğü yapacak 800 kişi sırf annemle babmın akraba ve arkadaşları gelecek. Eşim bizim düğünde misafiri masraflar yüzünden epey kısmıştı. Kendi davetlileri 100 kişiydi. O da kayınpederimin arkadaşları ve eşimin iş çevresi.
Anlayacağın ailem hep aranan sevilen insanlardır.
Bakıyorum da annesini kimse aramıyor hiç arkadaşı yok. Kayınpederimin biraz var. Görümceminse tüm srkadaşları eşinin arkadaşlarının eşi.
Aile çok önemli derlerdi de inanmazdım ama cidden önemliymiş.
Rabbim yavrumu korusun. En azından benim ailemin içinde büyüyüp mutlu bir aile yüzü görecek inşallah.
onu bunu boşverde Mihriban noldu son durum eşin kayıpmı hala baban aradımı ailesini sen nerdesin annendemisin hiç aramadımı seni düşüncesiz gelişmeleri alayım pls ailesi seni ararsa sakince olanları anlat ama bize anlatığın gibi bende hatalıyım kapris yaptım yüzünü çizdim falan deme gerek bile yok böyle bi adamın ailesi yüzünü çizdim derdin oğlumun gözünü oydu der kapris yaptım dersin evlendiğinden beri oğlumu canından bezdirdi deliydi der
Bu adam geri doner barisirsiniz uzme kendini bos yere keyfine bak
CANIM keşke bebek olmasaymışyavrum daha doğmadan neler yaşamış çünkü onada yansımıştır barışırsın inşallah diycem ama düzeleceğinide hiç sanmıyorum o adamınya
Lutfen cocuk olmasaydi iyiymis gibi yorumlar yapmayin rica edecegim. Boyle birseyi cocuk yapsam mi dese, olmasa iyi diyebilirsiniz ama hamilelikte soylenir mi. Lutfen bir insandan bahsediyoruz alinan bir canta degil, aaa almasan daha iyiymis diyeceginiz...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü