- 2 Nisan 2014
- 887
- 589
- 38
- Konu Sahibi mihribanbalik
Benim babamın da aile yapısı biraz değişiktir. Kesinlikle problemin kökü aile. Babaannem çok baskındır dedeme göre. Bir psikolok sorunlarının bundan ileri geldiğini söylemişti. Anneannem ve dedemse hala el ele gezerler. Fark ortada işte.
Yaklaşık 5 ay oldu ve babam ne arıyor ne soruyor hatta evlenecekmiş yakında. Cocuğunuzun da böyle bir babası olmasındansa bırakın yalnız büyütün ne olacak ki erkek kardeşim var demişsiniz o destek olur. Aileniz de olur anladığım kadarıyla.
Çocuk konusunda korkmayın bu işin içinden geçtiğimiz için biliyorum, mahkemede anne hep öncelikli hele ki o kadar küçükken. Hatta size vurduğunu dile getirirseniz ve bir adet de şahidiniz olursa( mesela o olaydan sonra annenize gitmişsiniz anneniz evet yüzünde kızarıklık vardı ağlama krizine Girmişti derse ) yüzde yüz bebeğinizi alırsınız.
Erkekler böyle oluyor sanırım babam da benim cok borcum var eve haciz gelir benden boşanırsan demişti anneme. Korkutmaya çalışıyorlar belki de bilmiyorum. Ama sebep hep aciz olmaları bunu biliyorum.
Ağlamayın sakın üzülmeyin. Hatta ilerde yaşanacak felaketlerin önüne geçtiğiniz için sevinin bebeğiniz ve kendiniz adına
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok sağol canım. Gerçekten ibret alıyorum. Cidden baltığımda ailede sıkıntı başlıyor.
Bebeğimden başka bişey düşünmüyorum. Ona mutlu bir anne ve yuva vermek için savaşıcam. Tek kaygım bu.