Hamileyken Terk Edilmek

. Bazen olayları akışına bırakmak en mükemmel cözumu getiriyor. Belki de tüm yaşananlarin amacı, yavrunuza kavuşmak içindi.

Ben acik sosyal onun ailesi carsafli kisimdan sonrasini okumaya gerek yoktu.OLMAZ bu kadar net. Adam size kopek olsa bile yine olmaz.Ask karin doyurmaz.Apayri dunyalar adamin ozu bu boyle buyumus suan da modern gibi takilsa da hamuru belli. Bu yuzden sizi saklamis zaten utanmis sizden sizin acik olmanizdan ailesine kendisine yakistiramamis. Sizinle gonul eglendirmis ve gelecege dair umut da vermemis siz ne yaptiysaniz kendinize yapmissiniz uzgunum bu hikayede tek suclu sizsiniz.adam benim gozumde pisligin teki sizi kullanmis ama suclu degil cunku siz razi olmus kendinizi kullandirmissiniz. Bebegi istemiyorum demissiniz direk aldirin ve bu adamin nesini sevdiniz bilemiyorum ama kacin gidin direk.

Evet Türkiye'de yaşıyorum, ailemden farklı bir şehirde okuyordum o yüzden bir süre haberleri olmadı, söylediğim zamanda bir süre bana küs kaldılar, hamileliğimde ve doğumumda yalnızdım. Torunlarına dayanamadılar sonra tabi, barıştık. Ama ben hastanede doğum sancıları çekerken yanımda arkadaşımdan başka kimsenin olmaması ve bu süreci yalnız yaşadığım için onları affetmedim tabi ama neyse.Cesur bir karardı ama kızım doğduktan sonra doğru kararı verdiğimi anladım. Çocuğum benim soyadımı taşıyor.

Bu ilişkide başından beri önemsenmemişsiniz zaten. Aşktan başınız dönmüş, durumu kabul etmek istememişsiniz. Olabilir hepimiz gençken aşık olup saçmaladık kendimize kötü davrandık filan. Şimdi artık gerçek inkar edemeyeceğiniz kadar ortada. Ayrılın adamdan, hamileliğinizi de geç olmadan sonlandırın. Biraz üzülür sonra ayağa kalkar devam edersiniz. Geçmiş olsun

İnsan içine gayet çıktığımız, insanlarla buluşup eve davet ettiğimiz bir yaşamımız vardı. Ailesinden saklıyordu, tek başına bununla yargılayamıyordum.
Okudum, ne kadar sıkıntı vermeyecek insan var gözünüzü boyamak için onlarla tanıştırmış.

Bugün doktor, prezervatif kayabiliyor iyi kullanılamıyor, çok karşılaşıyoruz dedi. Ki korunduğumu biliyordu doktorum, enfeksiyon nedeniyle takipli hastaydım.

Bu korkuyla kimse sevişmez artık.

Konunuzu birkaç yıl farkla anlattığınızı düşünüyorum. Tanıştığınız zaman ki yaşlarınızın 25 ve 33 olması daha akla yatkın geliyor.

Siz 18 adam 26 iken, hangi ortak çevreyi paylaşıp tanıştınız ve kendisine aşık oldunuz ? Adam ne ara evlenip , ayrılmış ? Siz İstanbul , adam Ankara da yaşarken kendisiyle iletişime neden ve nasıl devam ettiniz ? İletişime devam ettiğiniz dönemde adam evli miydi ?

Bahsettiğiniz rahatsızlıklara sahipken ve ailenizle İstanbul da yaşarken; aileniz bir anda evden ayrılmanıza , ajansı kapamanıza , bir adamın yanına taşınmanıza hiç itiraz etmediler mi ? Hele de pandemi dönemi sonrası.

Konunuzda çok fazla tutarsızlık var.

Konuda kesin olan tek şey , adamla beraber olmak istemişsiniz olmuşsunuz ; adam gerçekten hamile olmanıza dahi ihtimal vermemiş ki doktor randevunuzda bu durumu sorgulamış.

Tanıştığımızda ben 18, o 27 yaşındaydı. Ortak arkadaşlarımız, sektörel benzerliklerimiz var. Ben iş için Ankara’ya geldiğimde iletişimimiz vardı. Ama evlendiğinde de boşandığında da çok sonra öğrendim ben.

Yaş farkı, o zamanki korkudan dolayı ben sadece yakın arkadaşlarıma anlatmıştım, ama onlar bile hatırlıyordu. Neden bilmiyorum, çok yakın hissetmiştim.

Geçen sene aynı işi yaptığımız için denk gelmiştik ve ben iş için Ankara’ya geldiğimde tekrar buluşmuştuk. Kardeşi de benim arkadaşım. Çok ortak durumlar vardı.

Ajansım baştan beri uzaktan çalışıyor çünkü pandemide kuruldu, bunun yanında zaten Ankara’ya geliyordum bazı gerekli durumlarda. Aileme Ankara daha iyi gelecek dedim. Ki ailem de uygun bulmuştu, İstanbul çok yorucu bir şehir.

Cidden mi
Peki sonra o adam kızınızı hiç arayıp sormadımı aileniz ne tepki verdi
Sonra evlendiğimizde eşiniz ne dedi
Eğer özel değilse tabii

Evet gördün şimdi çok güçlü bir kadınsınız bence
Peki sonra evlendiğimizde eşiniz ne dedi eşiniz bekarmıydı
Teşekkür ederim
Eşim hiç evlenmemişti, ilk zamanlarda kızıma iyi babalık yaptı ama oğlumuz doğduktan sonra ilgisi ona kaydı, kızımı ihmal etti. Sonrada bazı sorunlar yaşayıp boşandık zaten.

Teşekkür ederim
Eşim hiç evlenmemişti, ilk zamanlarda kızıma iyi babalık yaptı ama oğlumuz doğduktan sonra ilgisi ona kaydı, kızımı ihmal etti. Sonrada bazı sorunlar yaşayıp boşandık zaten.
Üzüldüm ciddenhayırlısı olsun
Demekki nasip böyleymiş diyip geçmek lazım..

33 yaşında koca kazığın ailesinden deli gibi korkmasına nasıl anlayış gösterdiniz o da tuhaf.

Bence siz bu adamla evliyken beraber oldunuz.Belki evli olduğunu sonradan öğrendiniz ama devam ettiniz.
Ablası çarşafli bir adam nikahsiz bir kadınla ayni evde yaşıyorsa tek amaxi cinsellik tir evlenmeyi asla düşünmez benim nazarimda böyle.Cunku aile yapısı kültür namus kavramlari farklıdır.
Evlenmesi icin ailesinin kabul edeceği biri olmaniz lazim.
Bu hikayede tek günahsız karnınızda ki bebek.Doğurmayacaksiniz anladığım kadariyla.Bir cana kiyacak olmaniz bence en büyük günahınız olacak hayat boyu.Ve asla istediğiniz aşka evliliğe vs ye ulaşamayacaksiniz.
Korundum ama hamile kaldım söylemine saklanmaniz gerçeği degistirmiyor.
Kendi keyfiniz için sevişip hamile kalıp sonrada kürtaj olun.Yazik insanlar anne olmak için neler çekiyor.Allah affetsin sizi.Derdiniz hala pislik herif

Konu sahibesi, yani siz hamile kaldığınızı öğrenmeseydiniz ilişkiniz yine devam edecekti.. Bebek olunca büyü bozuldu. Gayet halinizden memnunmuşsunuz, tecavüze uğramadınız sonuçta.
Bir gün anne olmayı istiyorsunuz, ama kendi aşk çocuğunuzu öldürmeye hazırsınız.

Çarşaflı insanlara kimse laf atmasın, bu adam ailesine layık değil zaten; Kendisi de farkında ve kaçmaya çalışıyor onlardan.

Bence aileler bir araya gelsin ve bir çözüm yolu bulunsun. İmkansız değil. Torununu herkes bağrına basar.

Yoksa korkarım ki; bebeği aldırdıktan sonra ilişkiniz gizli saklı tekrar devam edecek ve olan masum yavruya olacak. Böyle örnekleri çok görüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…