• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken Terk Edilmek

Bence siz bu adamla evliyken beraber oldunuz.Belki evli olduğunu sonradan öğrendiniz ama devam ettiniz.
Ablası çarşafli bir adam nikahsiz bir kadınla ayni evde yaşıyorsa tek amaxi cinsellik tir evlenmeyi asla düşünmez benim nazarimda böyle.Cunku aile yapısı kültür namus kavramlari farklıdır.
Evlenmesi icin ailesinin kabul edeceği biri olmaniz lazim.
Bu hikayede tek günahsız karnınızda ki bebek.Doğurmayacaksiniz anladığım kadariyla.Bir cana kiyacak olmaniz bence en büyük günahınız olacak hayat boyu.Ve asla istediğiniz aşka evliliğe vs ye ulaşamayacaksiniz.
Korundum ama hamile kaldım söylemine saklanmaniz gerçeği degistirmiyor.
Kendi keyfiniz için sevişip hamile kalıp sonrada kürtaj olun.Yazik insanlar anne olmak için neler çekiyor.Allah affetsin sizi.Derdiniz hala pislik herif
Kürtaj yasal bir hak, çocuğu olunca siz bakımına ortak olmayacaksanız, kendisi için doğru olanı yapacak. Korunuyormuş, daha ne yapsındı?

Kürtaj yasal bir hak, çocuğu olunca siz bakımına ortak olmayacaksanız, kendisi için doğru olanı yapacak. Korunuyormuş, daha ne yapsındı?
Yorumu size yazmadim.Konu sahibi kendi cvp verebilir.
Evet ben ortak olmayacağım bakımına.Hamile kalıp kalıp kürtaj yaptırsınlar o zaman bakamayacaklari çocuklara.Allah akıl fikir vermiş.3 dk zevk için adami bağlamak için kürtajı normallestireyin.
Evet zaruri hallerde yapılır, bakamayacaksa yapılır, ortada rezil olmasin diye ben de anlarim.
Ama şöyle iş sahibiyim böyle param var sonra sağlık sebebiyle doğuramam vs hic inandırıcı değil.

Adam sizinle sadece cinsel ilişki ihtiyacını gidermiş o kadar.Nice insanlar korunmasına rağmen hamile kalıyor hiç mi duymadınız,size gelecek bile vaat etmeyen bir adamla evlilik dışı ilişkiye girmek..neyse büyük konusmak istemiyorum sustum 😶

Evet ben ortak olmayacağım bakımına.Hamile kalıp kalıp kürtaj yaptırsınlar o zaman bakamayacaklari çocuklara.Allah akıl fikir vermiş.3 dk zevk için adami bağlamak için kürtajı normallestireyin.
Evet zaruri hallerde yapılır, bakamayacaksa yapılır, ortada rezil olmasin diye ben de anlarim.
Ama şöyle iş sahibiyim böyle param var sonra sağlık sebebiyle doğuramam vs hic inandırıcı değil.
Yorumlardan tepkileri aldıkça esas konuyu açarken söylediklerini esnetmiş.Hayatta en çok istediğim şey anne olmak ama o elini beline koyup ne istiyorsun dedi diyor sonra da yorum arasında yok ben de istemiyorum zaten çocuğu diyor bunun gibi birkaç şey

Biz konuştuğumuzda 2 seneyi geçmişti boşanması, ne zannediyorsunuz cidden? Hamile kalıp kalıp değil, öfkeniz kimeyse onlarla muhatap olun. Kimse hakkında lüzumsuz algı yaratmayın. Ki sağlık raporlarımı koyunca mı utanacaksınız, 2 ameliyatım ve beyin kistim var, koksiks kemiğim enfekte (rahme yakın bir kemik). Yüksek ilaç kullanımından bağışıklığım zayıf. Durduk yere insanlar hakkında boş konuşup algı yaratmayı kesin, işinize gelmiyorsa da okumayın geçin. İnsanlar buraya iftiraya maruz kalmak için yazmıyor, azarlanmak etiketlenmek için de yazmıyor. Öfkeniz kimeyse onunla muhatap olun.

Merhabalar, bunu etrafımdaki kime anlatsam olay büyür. Şimdilik sadece size anlatayım.

Sevgilim 33 yaşında, ben 25. Evlenip boşanmış biri. İkimiz de medya sektöründeyiz. Benim kendi ajansım var. İstanbul’da yaşıyordum, yanına taşındım Ankara’ya.

Kendisi benim ilk aşkım, ilişkimiz 8 aylık ama ben 7 sene önce aşık olmuştum ona ve başka türlü boşanmış biriyle ilişkiye girmezdim.

Ben biraz açık, sosyal biriyim. Onun ailesi ise çarşaflı; kapalı. Beni sürekli sakladı. Arkadaşlarına, kardeşine anlattı tanıştırdı ama ileriye dönük sadece umutsuz konuştu. Ama beni de bırakmadı.

Sonra benim babam öğrendi, haliyle tanışmak istedi ve olaylar patladı. Ben babamın öğrenmesine sebep olmamıştım, tesadüf videomuzu görmüş. Ablası bizi öğrendiğinde beni inkar ederken ben babama “iyi biri” dedim. Kadın olduğum halde. Bu olaydan sonra bir şey yokmuş gibiydi.

Doğum günümde, arkadaşım bana “canım” dedi diye beni terk etti. Terk etti ama senden kopmak istemiyorum diyerek geri taşınmamı istemedi. Ben de çok aşığım, hayatımda kimseye böyle hissetmemiştim. Hiç unutmamıştım onu.

Bu olaylar biraz duruldu, derken ben dün gebelik testi yaptım. Gece eczaneye gidelim dedim, gelmedi. İçimde bir his, çıktım kendim alıp geldim taksiyle. Saniyeler içinde pozitif oldu.

İlk hamileliğim belki, anne olmak bu dünyada en çok istediğim şey belki ve elini beline koyup, “ne istiyorsun” dedi bana. Bugün baktığımda bana muğlak bir gelecek ve hamile olma ihtimalim karşısında ayrılalım diyen bir sorumsuz var.

Arkadaşlarıma anlatsam tepki verirler.
Siz medya sektöründe necisiniz merak ettim ,medya derken sözlü yazılı basılı TV veya internet üzerinde mi ? o kadar hayret verici ki cumlelerinizden birsey anlamadım, cümlenin başı farklı sonu farklı devrik desem değil, sınavlarda sorulan anlatım bozukluğu üzerine paragraflar daha düzgün .
Konunuz bana sahte geldi , çünkü karşılıklı ne istediğinizi bilmiyorsunuz adam zaten olumlu değilmiş hicbir zaman üstüne birde korunmasız ilişki tercih etmişsiniz birlikte

Biz konuştuğumuzda 2 seneyi geçmişti boşanması, ne zannediyorsunuz cidden? Hamile kalıp kalıp değil, öfkeniz kimeyse onlarla muhatap olun. Kimse hakkında lüzumsuz algı yaratmayın. Ki sağlık raporlarımı koyunca mı utanacaksınız, 2 ameliyatım ve beyin kistim var, koksiks kemiğim enfekte (rahme yakın bir kemik). Durduk yere insanlar hakkında boş konuşup algı yaratmayı kesin, işinize gelmiyorsa da okumayın geçin. İnsanlar buraya iftiraya maruz kalmak için yazmıyor, azarlanmak etiketlenmek için de yazmıyor. Öfkeniz kimeyse onunla muhatap olun.
Yorum istediniz fikrimi belirttim.Yazdikalriniz tutarsız.Hayat sizin hayatiniz naparsaniz yapın.Duymak istediklerinizi yazin yorumlara onlari copy paste yapalim o zaman.

Üslubunuz çok çirkin ! Önce siz kendinize gelin sonra yorum isteyin.

Siz medya sektöründe necisiniz merak ettim ,medya derken sözlü yazılı basılı TV veya internet üzerinde mi ? o kadar hayret verici ki cumlelerinizden birsey anlamadım, cümlenin başı farklı sonu farklı devrik desem değil, sınavlarda sorulan anlatım bozukluğu üzerine paragraflar daha düzgün .
Konunuz bana fake geldi saçma sapan
Yazı alanında ödüllerim var. Metin yazarı ve iş analistiyim ve markette elinizi attığınız birçok markayla çalıştım/çalışıyorum. Burası nasıl bir yer bilmiyorum ama sabah o heyecanla yazdığım belli bence. Daha sonra yorumlarda da detay verdim. Fake neden olsun, anlamıyorum.

Yazı alanında ödüllerim var. Metin yazarı ve iş analistiyim ve markette elinizi attığınız birçok markayla çalıştım/çalışıyorum. Burası nasıl bir yer bilmiyorum ama sabah o heyecanla yazdığım belli bence. Daha sonra yorumlarda da detay verdim. Fake neden olsun, anlamıyorum.
Bambaşka halde yazdığınız belli .
Ama gogusleyebilir misiniz babasız bir çocuk dünyaya getirmeyi eğer herşeye rağmen yapabilirim diyorsanız ne âlâ ama zor görünüyor. Adamla görüşmeye devam edecek misiniz ?

Yorum istediniz fikrimi belirttim.Yazdikalriniz tutarsız.Hayat sizin hayatiniz naparsaniz yapın.Duymak istediklerinizi yazin yorumlara onlari copy paste yapalim o zaman.

Üslubunuz çok çirkin ! Önce siz kendinize gelin sonra yorum isteyin.
Önceki yorumda evli biriyle birlikte olduğumu söylediğiniz için bunu yazdım. Çünkü insanları yaftalamak bu kadar kolay değil. Ki sizden başka çok sert eleştiri yapanlara da cevap verdim detaylı, hoşunuza gitmezse de insanların sınırlarına dikkat ederek yazarsınız.

Bambaşka halde yazdığınız belli .
Ama gogusleyebilir misiniz babasız bir çocuk dünyaya getirmeyi eğer herşeye rağmen yapabilirim diyorsanız ne âlâ ama zor görünüyor. Adamla görüşmeye devam edecek misiniz ?
Korkaklığı gözümden düşürdü. Şu an sadece bir zavallı görüyorum. Öğlen ayrıldım yanından, eve dönmedim.

Epey kullanıcı akıl verdi, içimden geçirdiklerimi tek tek dile getirdi. Cesaret verdiler. Başka ne bekliyor insan, gerçekten çok mu hoş insanlar için böyle niyet okuyucusu olmak?
O yüzden mi şimdi topa tutuyorsunuz size cesaret veren yorum yapan insanları?

Sen yolla güzel kardeşim kınadığınızı yaşayın bedduamızı vakti geldi bence 😅😅

O yüzden mi şimdi topa tutuyorsunuz size cesaret veren yorum yapan insanları?

Sen yolla güzel kardeşim kınadığınızı yaşayın bedduamızı vakti geldi bence 😅😅

Ben bir ortamda derdimi anlatsam kimse sizin gibi yorum yapmaz. Kimse yapmaz. Adamdan hamile kaldın, yok evliydi falan. Kimse yüze söyleyemez, içinden geçirir. Burda yüz yüze olmamanın cesaretiyle insanlara karşı atıp tutamaz kimse. Ne kadar negatifsiniz şok oluyorum.

Ben bir ortamda derdimi anlatsam kimse sizin gibi yorum yapmaz. Kimse yapmaz. Adamdan hamile kaldın, yok evliydi falan. Kimse yüze söyleyemez, içinden geçirir. Burda yüz yüze olmamanın cesaretiyle insanlara karşı atıp tutamaz kimse. Ne kadar negatifsiniz şok oluyorum.
İşte o yüze söyleyemeyenler arkadan verip veriştirenlerdir bunu unutma.

Şahsen seninle yüz yüze olsaydım aynı şeyleri söylerdim hoş daha hamile kalmadan seni bu adam için çok kere uyarır baktım dinlemiyorsun seninle yolunu ayıran ilk ben olurdum 😅

İşte o yüze söyleyemeyenler arkadan verip veriştirenlerdir bunu unutma.

Şahsen seninle yüz yüze olsaydım aynı şeyleri söylerdim hoş daha hamile kalmadan seni bu adam için çok kere uyarır baktım dinlemiyorsun seninle yolunu ayıran ilk ben olurdum 😅
iyi ki arkadaş değiliz, çünkü ben hata yapan arkadaşlarımı terk etmiyorum. Onlar da beni. Hele bir başkası için hiç.

Yüzünüze söylemeyip içinden geçirenlerin arkanızdan hoydara hoydara dedikodunuzu döndüreceğini bildiğiniz için buraya geldiniz.

Yüzünüze söylemeyip içinden geçirenlerin arkanızdan hoydara hoydara dedikodunuzu döndüreceğini bildiğiniz için buraya geldiniz.
inanın böyle bir çevrem yok, kendileri gelip o kişiden hesap sorar diye çekindim. Üzerime çok düşerler, bu hatırayı çok dramatikleştirirler diye çekindim. Ama olay toplumsal eleştiri kodlarını bir bir dökmeye dönüştü.

iyi ki arkadaş değiliz, çünkü ben hata yapan arkadaşlarımı terk etmiyorum. Onlar da beni. Hele bir başkası için hiç.
Şimdi birşeyin hata olduğunu bilip ona devam eden insandan ancak zarar gelir, ömür kısa sizin gibi biriyle toksik bir arkadaş ilişkisi yaşamak istemezdim zaten 🤷😅

Back