Alttaki bir yorumunuzda demişsiniz 8 ay oldu ilişki zaten ailem izin vermezdi evlenelim deseydi demişti..8 ayda nerdeyse 1 sene bir erkek korunmayı düşünmez mi?siz neden korunmadınız?bakın evli insanlar bile eşlerini yıllar sonra yeni yeni huylarıyla tanıyorlar siz hangi akla 8 aylık bir ilişkiden hamile kaldınız?ayrıca çok üzgünüm ama evlencek insan ilerisini düşünür ve saklamaz yanlış yapmışsınız sizinki aşk değil takıntıMerhabalar, bunu etrafımdaki kime anlatsam olay büyür. Şimdilik sadece size anlatayım.
Sevgilim 33 yaşında, ben 25. Evlenip boşanmış biri. İkimiz de medya sektöründeyiz. Benim kendi ajansım var. İstanbul’da yaşıyordum, yanına taşındım Ankara’ya.
Kendisi benim ilk aşkım, ilişkimiz 8 aylık ama ben 7 sene önce aşık olmuştum ona ve başka türlü boşanmış biriyle ilişkiye girmezdim.
Ben biraz açık, sosyal biriyim. Onun ailesi ise çarşaflı; kapalı. Beni sürekli sakladı. Arkadaşlarına, kardeşine anlattı tanıştırdı ama ileriye dönük sadece umutsuz konuştu. Ama beni de bırakmadı.
Sonra benim babam öğrendi, haliyle tanışmak istedi ve olaylar patladı. Ben babamın öğrenmesine sebep olmamıştım, tesadüf videomuzu görmüş. Ablası bizi öğrendiğinde beni inkar ederken ben babama “iyi biri” dedim. Kadın olduğum halde. Bu olaydan sonra bir şey yokmuş gibiydi.
Doğum günümde, arkadaşım bana “canım” dedi diye beni terk etti. Terk etti ama senden kopmak istemiyorum diyerek geri taşınmamı istemedi. Ben de çok aşığım, hayatımda kimseye böyle hissetmemiştim. Hiç unutmamıştım onu.
Bu olaylar biraz duruldu, derken ben dün gebelik testi yaptım. Gece eczaneye gidelim dedim, gelmedi. İçimde bir his, çıktım kendim alıp geldim taksiyle. Saniyeler içinde pozitif oldu.
İlk hamileliğim belki, anne olmak bu dünyada en çok istediğim şey belki ve elini beline koyup, “ne istiyorsun” dedi bana. Bugün baktığımda bana muğlak bir gelecek ve hamile olma ihtimalim karşısında ayrılalım diyen bir sorumsuz var.
Arkadaşlarıma anlatsam tepki verirler.
Yorumlar arttıkça geriye düşüyor. Çok ilaç kullandığım için kondomla korunuyorduk. Ayrıca benim enfeksiyona çok yatkın bir bünyem olduğu için de hijyen açısından da korunuyordum. Ki defalarca ayrılmak istedim, çok zorlanıyordum başta.Alttaki bir yorumunuzda demişsiniz 8 ay oldu ilişki zaten ailem izin vermezdi evlenelim deseydi demişti..8 ayda nerdeyse 1 sene bir erkek korunmayı düşünmez mi?siz neden korunmadınız?bakın evli insanlar bile eşlerini yıllar sonra yeni yeni huylarıyla tanıyorlar siz hangi akla 8 aylık bir ilişkiden hamile kaldınız?ayrıca çok üzgünüm ama evlencek insan ilerisini düşünür ve saklamaz yanlış yapmışsınız sizinki aşk değil takıntı
Tam olarak böyle başladı. Gerekirse ailemi reddederim, mücadele ederim dedi ben bu farklılıkları dile getirdikçe. Korunma konusunda dikkatsiz davrandığını söyleyemem ama verdiği sözleri bir başkası verdi sanki. Of.Konuya bakarak , ortada bir kandırmaca var demek mümkün değil ki.
Adam , kadınla evlilik vaadiyle görüşmeye başlamış ;kadının ayaklarını yerden kesmiş , sonra da ilişkinin bir noktasında korunma tedbirlerini yok sayarak kandırmacayla bir ilişki kurmuş gibi değerlendirilemez.
Ortada bir hata varsa bu 2 yetişkinin hatası.
Sizin için üzüldüm inanıp güvenmişsiniz ve yarı yolda bırakılmışsınız..Yorumlar arttıkça geriye düşüyor. Çok ilaç kullandığım için kondomla korunuyorduk. Ayrıca benim enfeksiyona çok yatkın bir bünyem olduğu için de hijyen açısından da korunuyordum.
Arkadaşlar neden bu kadar ahkam kesiyor herkes. Kim bir işe başlarken sonunu görebiliyor gerçekten? Ben bunu hissetsem ilişkiye başlar mıydım? Olmayacak biri gibi gelmiyordu.
Epey kullanıcı akıl verdi, içimden geçirdiklerimi tek tek dile getirdi. Cesaret verdiler. Başka ne bekliyor insan, gerçekten çok mu hoş insanlar için böyle niyet okuyucusu olmak?Bizim yüreğimize dert olmak için gelip konu açıyorlar diye düşünmüyor değilim artık.
Her ayrılmak istediğimde sabret diyordu, kendi de zorlanıyordu ailesinden. Arkadaşları, iki kardeşi biliyordu. Herkes şanslı olmuyor aileden yana diyerek destek oluyordum, beni istemeyen birine ısrarla yapışmadım. Tabii ki tavrı önemli, sonuçta o kişiden olan bir çocuk. Bir daha söylüyorum, korunuyordum.Sizi saymayan, saklayan bir adamdan ne bekliyordunuz ? görmek için ne gerekirdi ? Kadınlığın özü biraz gurur ve dik duruştur, sizi hayatına dahil etmeyen adamla aynı yatağa girerken nasıl bir gelişme bekliyordunuz ? Şimdi ortada bir bebek var babası istemiyor annesi de istemiyor ama var ; oyuncak mı geliyor bu işler, bir can var ortada adamın tavrını dert ediyorsunuz pes yeminle pess artık
Bir yanlış anlaşılma var. Hamileliği istemiyorum, ama bu çocuğu ben tek başıma yapmadım. Ki korundum da. Ama bu tavrı haketmiyor kimse.
Sonunu görmüşsünüz . Koskoca adam sizi köşe bucak saklamış, elinizden tutup insan içine çıkarmamış, siz bu adamla bile bile aynı yatağa girmişsiniz. Çocuk korunurken oldu, siz demeden ben diyeyim . Hep korunurken oluyor zaten biz alıştık.Arkadaşlar neden bu kadar ahkam kesiyor herkes. Kim bir işe başlarken sonunu görebiliyor gerçekten? Ben bunu hissetsem ilişkiye başlar mıydım? Olmayacak biri gibi gelmiyordu.
İnsan içine gayet çıktığımız, insanlarla buluşup eve davet ettiğimiz bir yaşamımız vardı. Ailesinden saklıyordu, tek başına bununla yargılayamıyordum.Sonunu görmüşsünüz . Koskoca adam sizi köşe bucak saklamış, elinizden tutup insan içine çıkarmamış, siz bu adamla bile bile aynı yatağa girmişsiniz. Çocuk korunurken oldu, siz demeden ben diyeyim . Hep korunurken oluyor zaten biz alıştık.
Korunup nasıl hamile kalınıyor ya? Önlem alalım biz de.Bir yanlış anlaşılma var. Hamileliği istemiyorum, ama bu çocuğu ben tek başıma yapmadım. Ki korundum da. Ama bu tavrı haketmiyor kimse.
Bugün doktor, prezervatif kayabiliyor iyi kullanılamıyor, çok karşılaşıyoruz dedi. Ki korunduğumu biliyordu doktorum, enfeksiyon nedeniyle takipli hastaydım.Korunup nasıl hamile kalınıyor ya? Önlem alalım biz de.
sonra kabullendi mi kızınıYa ben sizin yaşadıklarınızı yaşamış biri olarak anlatayım. 22 yaşında hem prezervatif hem doğum kontrol hapıyla korunmama rağmen hamile kaldım ve o zamana kadar okullarımızı bitirdikten sonra evlenelim diyen adam, hamile olduğumu öğrendikten sonra beni terketti. Ben bebeğime kıyamadım, iyikide kıyamamışım. Kızım benim en yakın arkadaşım oldu.
Hayır, sonra bebeği aldırmak yerine doğurduğumu duydu ama hiç gelmedi. İyikide gelmemiş, öyle bir babaya ihtiyacı yok kızımın.sonra kabullendi mi kızını
Kızınızı nüfusa kim aldı?Hayır, sonra bebeği aldırmak yerine doğurduğumu duydu ama hiç gelmedi. İyikide gelmemiş, öyle bir babaya ihtiyacı yok kızımın.
Her ayrılmak istediğimde sabret diyordu, kendi de zorlanıyordu ailesinden. Arkadaşları, iki kardeşi biliyordu. Herkes şanslı olmuyor aileden yana diyerek destek oluyordum, beni istemeyen birine ısrarla yapışmadım. Tabii ki tavrı önemli, sonuçta o kişiden olan bir çocuk. Bir daha söylüyorum, korunuyordum.
Benim kütüğümde, benim soyadımı taşıyor.Kızınızı nüfusa kim aldı?
türkiye’de mi yaşıyorsunuz bizim ülke için fazla cesur bir kararHayır, sonra bebeği aldırmak yerine doğurduğumu duydu ama hiç gelmedi. İyikide gelmemiş, öyle bir babaya ihtiyacı yok kızımın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?