- 15 Temmuz 2016
- 8.223
- 13.747
- 248
çok üzüldümDoğurmayı düşünmüyorum, sağlık sorunlarım var zaten ayrıca. Ben buna yakın bir cümle dahi kurmadım zaten, testi yaptım, çağırdım, bu şekilde bir tavır aldı anne olmaya isteğimi bildiği için. Ama ben bir çocuğu keyfime göre dünyaya getirip vebalini de, sorumluluğunu da alamam.
Beni şoke eden, kıran şey tavırları. Nasılsın bile demeden bağırıp çağırması. Hiç böyle hayal etmemiştim ilk deneyimimi. Zaten beklemiyor olmanın şaşkınlığı, korkusu…
Ailesinin karşısına çıkarıp biz bebek bekliyoruz diyemeyecek siz de biliyorsunuz bunu.Dün eve geldim. Yine bir kavga kıyamet oldu. Doğurmak istersen de, istemezsen de yanındayım, iyi değilim ben de diyor. Doğurmak istiyorum desem ne olacak, nasıl olacak bilmiyorum
Ben istiyorum sanırım. Ama bu kararın arkasında benden başka duracak kimse yok.çok üzüldümo testi tek başınıza gidip almanıza müsade ettiği içinde çok üzüldüm. yıllardır çocuk shibi olmak için uğraşıyorum aldır demeye dilim varmıyor ama zaten istemiyormuşsunuz. aldırın o zaman şimdi ortada bir hamilelik olduğu için terkedip gidecektir. siz aldırdığınız zaman kusura bakma çok pişmanım diye geri dönecektir. Ablamın böyle bir ilişkisi vardı üniversiteden bir çocukla birlikteydi çocuğun babası imam annesi kardeşleri çarşaflı falan. ablam çok sevdi gezdiler tozdular annem babam bütün aileyle tanıştırdı o sadece kardeşlerine söylemişti 8 yıl çıktılar 8 yıl boyunca şimdi söylersem problem çıkartırlar beni okuldan alırlar para göndermez babam mesleğimizi elimize alalım atanalım sonra söyler direkt evleniriz diyordu. ablam atandı o atandı ayrıldılar çocuk ailem açık bir kız istemez çok sertler çok farklıyız dedi ve ayrıldıkları yılda kapalı bir kızla evlendi. malesef erkekler çok sevip çok aşık olsalar bile biz kızlar kadar gözleri kara değil ailelerin istedikleri tarzda bir kızla evleniyorlar eninde sonunda
En güvenli olan geri çekilme yöntemiyle mi? Belli ki hamile kalırsam adamı kendime bağlarım diye düşünmüşsün. Planladığın gibi olmamış. 10 yıldır korunduğum hiçbir dönemde hamile kalmadım. Korunma numarası yapmadığımdan olsa gerek.Bir yanlış anlaşılma var. Hamileliği istemiyorum, ama bu çocuğu ben tek başıma yapmadım. Ki korundum da. Ama bu tavrı haketmiyor kimse.
Yurtdışı için proje hazırlarken, yeni bir iş kurmuşken ve en önemlisi doktorlar hamile kalamazsın derken mi böyle bir plan yaptım? İçiniz fesat ya.En güvenli olan geri çekilme yöntemiyle mi? Belli ki hamile kalırsam adamı kendime bağlarım diye düşünmüşsün. Planladığın gibi olmamış. 10 yıldır korunduğum hiçbir dönemde hamile kalmadım. Korunma numarası yapmadığımdan olsa gerek.
Yok ben hesap kitap yapmadan evlendim. Evlendikten iki yıl sonra ilk çocuğumu kucağıma aldım. Fesatlık bir durumum yoktu. İsteyerek çocuğumuz oldu. Ben pek fesatlık bir durum göremedim kendimde.Yurtdışı için proje hazırlarken, yeni bir iş kurmuşken ve en önemlisi doktorlar hamile kalamazsın derken mi böyle bir plan yaptım? İçiniz fesat ya.
Dün eve geldim. Yine bir kavga kıyamet oldu. Doğurmak istersen de, istemezsen de yanındayım, iyi değilim ben de diyor. Doğurmak istiyorum desem ne olacak, nasıl olacak bilmiyorum
Bunu söylemek çok acımasızca belki ama yanındayım demesi masal. Böyle bir adamdan çocuk sahibi olunmaz. O yaştaki adam ailesinden korkuyorsa o aile sana ve ona ömür boyu kan kusturur. Asla mutlu olamazsınız ve o çocuk da asla mutlu olamaz. Def et o adamı, düzgün korunamamanızın sebebi de o, üzerine düşeni yapmamış. Tümden beş para etmezBen istiyorum sanırım. Ama bu kararın arkasında benden başka duracak kimse yok.
Adam seni sevisme aracı olarak goruyo belliki sevdiği filan yokMerhabalar, bunu etrafımdaki kime anlatsam olay büyür. Şimdilik sadece size anlatayım.
Sevgilim 33 yaşında, ben 25. Evlenip boşanmış biri. İkimiz de medya sektöründeyiz. Benim kendi ajansım var. İstanbul’da yaşıyordum, yanına taşındım Ankara’ya.
Kendisi benim ilk aşkım, ilişkimiz 8 aylık ama ben 7 sene önce aşık olmuştum ona ve başka türlü boşanmış biriyle ilişkiye girmezdim.
Ben biraz açık, sosyal biriyim. Onun ailesi ise çarşaflı; kapalı. Beni sürekli sakladı. Arkadaşlarına, kardeşine anlattı tanıştırdı ama ileriye dönük sadece umutsuz konuştu. Ama beni de bırakmadı.
Sonra benim babam öğrendi, haliyle tanışmak istedi ve olaylar patladı. Ben babamın öğrenmesine sebep olmamıştım, tesadüf videomuzu görmüş. Ablası bizi öğrendiğinde beni inkar ederken ben babama “iyi biri” dedim. Kadın olduğum halde. Bu olaydan sonra bir şey yokmuş gibiydi.
Doğum günümde, arkadaşım bana “canım” dedi diye beni terk etti. Terk etti ama senden kopmak istemiyorum diyerek geri taşınmamı istemedi. Ben de çok aşığım, hayatımda kimseye böyle hissetmemiştim. Hiç unutmamıştım onu.
Bu olaylar biraz duruldu, derken ben dün gebelik testi yaptım. Gece eczaneye gidelim dedim, gelmedi. İçimde bir his, çıktım kendim alıp geldim taksiyle. Saniyeler içinde pozitif oldu.
İlk hamileliğim belki, anne olmak bu dünyada en çok istediğim şey belki ve elini beline koyup, “ne istiyorsun” dedi bana. Bugün baktığımda bana muğlak bir gelecek ve hamile olma ihtimalim karşısında ayrılalım diyen bir sorumsuz var.
Arkadaşlarıma anlatsam tepki verirler.
Aynı durumdayız ama benim sevgilim kendisi bebek istedi ve beni terk etti şuan ne yapacağımı bilmiyorum hem manevi hem maddi olarak sıkıntı çekeceğim bir döneme girdim.Merhabalar, bunu etrafımdaki kime anlatsam olay büyür. Şimdilik sadece size anlatayım.
Sevgilim 33 yaşında, ben 25. Evlenip boşanmış biri. İkimiz de medya sektöründeyiz. Benim kendi ajansım var. İstanbul’da yaşıyordum, yanına taşındım Ankara’ya.
Kendisi benim ilk aşkım, ilişkimiz 8 aylık ama ben 7 sene önce aşık olmuştum ona ve başka türlü boşanmış biriyle ilişkiye girmezdim.
Ben biraz açık, sosyal biriyim. Onun ailesi ise çarşaflı; kapalı. Beni sürekli sakladı. Arkadaşlarına, kardeşine anlattı tanıştırdı ama ileriye dönük sadece umutsuz konuştu. Ama beni de bırakmadı.
Sonra benim babam öğrendi, haliyle tanışmak istedi ve olaylar patladı. Ben babamın öğrenmesine sebep olmamıştım, tesadüf videomuzu görmüş. Ablası bizi öğrendiğinde beni inkar ederken ben babama “iyi biri” dedim. Kadın olduğum halde. Bu olaydan sonra bir şey yokmuş gibiydi.
Doğum günümde, arkadaşım bana “canım” dedi diye beni terk etti. Terk etti ama senden kopmak istemiyorum diyerek geri taşınmamı istemedi. Ben de çok aşığım, hayatımda kimseye böyle hissetmemiştim. Hiç unutmamıştım onu.
Bu olaylar biraz duruldu, derken ben dün gebelik testi yaptım. Gece eczaneye gidelim dedim, gelmedi. İçimde bir his, çıktım kendim alıp geldim taksiyle. Saniyeler içinde pozitif oldu.
İlk hamileliğim belki, anne olmak bu dünyada en çok istediğim şey belki ve elini beline koyup, “ne istiyorsun” dedi bana. Bugün baktığımda bana muğlak bir gelecek ve hamile olma ihtimalim karşısında ayrılalım diyen bir sorumsuz var.
Arkadaşlarıma anlatsam tepki verirler.
Evlenmeden çocugunuz olsaydı bunun sıkıntıları şuanki sıkıntınızdan çok daha fazla olurdu emin olun ki. Evli olmadığı birinden nasıl çocuk talep edebiliyor adam hala anlamış değilim sanki kendisi mi boğuşacak sizin toplumdan göreceğiniz tepkiyle. Kaldıramazdınız bence ayrıldığınız iyi olmuşAynı durumdayız ama benim sevgilim kendisi bebek istedi ve beni terk etti şuan ne yapacağımı bilmiyorum hem manevi hem maddi olarak sıkıntı çekeceğim bir döneme girdim.
Şuan hamileyim zaten ve kendim bu sıkıntılarla boğuşacağımEvlenmeden çocugunuz olsaydı bunun sıkıntıları şuanki sıkıntınızdan çok daha fazla olurdu emin olun ki. Evli olmadığı birinden nasıl çocuk talep edebiliyor adam hala anlamış değilim sanki kendisi mi boğuşacak sizin toplumdan göreceğiniz tepkiyle. Kaldıramazdınız bence ayrıldığınız iyi olmuş
Çalışıyor musunuz peki kendi başınıza bebeğin sorumlulugunu alabilecek misiniz bebek doğduğunda bakıcı vs karşılayabilir misiniz. Üzüldüm gerçekten ama buda bir imtihan ben bebeklere kıyamıyorum onlar rabbimin birer mucizesi.. sizinde imtihanınız bu işte Allah kimini evlat vermeyerek sınıyor kimini de sizinki gibi bir durumla. İnşallah bebeğinizle çok mutlu bir hayatınız olur her şey gönlünüzce olurŞuan hamileyim zaten ve kendim bu sıkıntılarla boğuşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?