Hamileyken Terk Edilmek

Böyle konular anksiyetemi tavan yaptırıyorBiz de prezervatif ile korunuyoruz çünkü düzenli kullandığım başka bir hap var ve dkh kullanamıyorum onunla. Üstelik dkh denedim ve yan etki çok yaşadım. Herkes prezervatif ile korunurken hamile kalıyor, nasıl oluyor anlamıyorum Çok dikkat ediyoruz korunma konusunda çocuk düşünmediğimiz için ama herkes prez ile patır patır hamile kalıyor gibi gözüküyor

Sevgili konu sahibi siz anlatırken ben üzüldüm, kimse bile isteye kendine zarar verecek bir adım atmaz sizde kalkıp şehir bile değiştirecek kadar çok sevmişsiniz. Keşke sevginiz karşılıklı olsaymış o zaman değerdi belki de ama karşınızdaki adam malesef size sizin ona verdiğiniz değeri vermiyor. Eğer o değeri vermiş olsa sizi ailesinden gizlemezdi. Çocuguna sahip çıkardı. Keşke böyle bir şey yaşamasaydınız çok zor. Allah kimseye yaşatmasın. Benim asıl üzüldüğüm hamile olmanız. İlerisi için yapabileceklerinizi düşünüyor ve üzülüyorum, hayat işte herkesin sınavı başka. Siz şuan hamile olduğunuz için üzülüyorsunuz başka birileri de hamile kalamadığı için. Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyim, isyan etmiyorum sizin içinde hakkınızda hayırlısını diliyorum umarım hayatınızda doğru kararlar verir doğru adımlar atarsınız bundan sonrasında

çok üzüldüm o testi tek başınıza gidip almanıza müsade ettiği içinde çok üzüldüm. yıllardır çocuk shibi olmak için uğraşıyorum aldır demeye dilim varmıyor ama zaten istemiyormuşsunuz. aldırın o zaman şimdi ortada bir hamilelik olduğu için terkedip gidecektir. siz aldırdığınız zaman kusura bakma çok pişmanım diye geri dönecektir. Ablamın böyle bir ilişkisi vardı üniversiteden bir çocukla birlikteydi çocuğun babası imam annesi kardeşleri çarşaflı falan. ablam çok sevdi gezdiler tozdular annem babam bütün aileyle tanıştırdı o sadece kardeşlerine söylemişti 8 yıl çıktılar 8 yıl boyunca şimdi söylersem problem çıkartırlar beni okuldan alırlar para göndermez babam mesleğimizi elimize alalım atanalım sonra söyler direkt evleniriz diyordu. ablam atandı o atandı ayrıldılar çocuk ailem açık bir kız istemez çok sertler çok farklıyız dedi ve ayrıldıkları yılda kapalı bir kızla evlendi. malesef erkekler çok sevip çok aşık olsalar bile biz kızlar kadar gözleri kara değil ailelerin istedikleri tarzda bir kızla evleniyorlar eninde sonunda

Dün eve geldim. Yine bir kavga kıyamet oldu. Doğurmak istersen de, istemezsen de yanındayım, iyi değilim ben de diyor. Doğurmak istiyorum desem ne olacak, nasıl olacak bilmiyorum

Dün eve geldim. Yine bir kavga kıyamet oldu. Doğurmak istersen de, istemezsen de yanındayım, iyi değilim ben de diyor. Doğurmak istiyorum desem ne olacak, nasıl olacak bilmiyorum
Ailesinin karşısına çıkarıp biz bebek bekliyoruz diyemeyecek siz de biliyorsunuz bunu.

Bu süreci bence tek başınıza atlatmayın. Yaptığı çok kırıcı kaba ama işte insan sevince gözü görmüyor…

Ben istiyorum sanırım. Ama bu kararın arkasında benden başka duracak kimse yok.

yaşımız aynı mesleğimiz aynı, ben senin yerinde değilim ama olsaydım eğer çocuğu aldırır ve o adamı hayatımdan çıkartır bundan sonrada bana değer veren adamla birlikte olurdum. aşık olunca insanın gözü kör oluyor ama bile bile değersiz hissetiren kişiyle gelecek kurmamalısın

Bir yanlış anlaşılma var. Hamileliği istemiyorum, ama bu çocuğu ben tek başıma yapmadım. Ki korundum da. Ama bu tavrı haketmiyor kimse.
En güvenli olan geri çekilme yöntemiyle mi? Belli ki hamile kalırsam adamı kendime bağlarım diye düşünmüşsün. Planladığın gibi olmamış. 10 yıldır korunduğum hiçbir dönemde hamile kalmadım. Korunma numarası yapmadığımdan olsa gerek.

Yurtdışı için proje hazırlarken, yeni bir iş kurmuşken ve en önemlisi doktorlar hamile kalamazsın derken mi böyle bir plan yaptım? İçiniz fesat ya.

Ben senin yerinde olsam o adamı bir daha hayatıma sokmam.... Seninle cinsellik için birlikte olmuş sevgi ve saygı yok...

Yurtdışı için proje hazırlarken, yeni bir iş kurmuşken ve en önemlisi doktorlar hamile kalamazsın derken mi böyle bir plan yaptım? İçiniz fesat ya.
Yok ben hesap kitap yapmadan evlendim. Evlendikten iki yıl sonra ilk çocuğumu kucağıma aldım. Fesatlık bir durumum yoktu. İsteyerek çocuğumuz oldu. Ben pek fesatlık bir durum göremedim kendimde.

Ama eğer yurtdışı için bir proje hazırlıyor olsaydım, yeni bir iş kurmuş olsaydım prezervatifle korunmazdım.

Zira çocuk seven bir eşim olmasına rağmen evli olmamıza rağmen prezervatife güvenmeyip spiral taktırdım ve en geç altı ayda bir doktora kontrole gittim ve yine de yumurtlama günlerimde ekstra eşim prezervatifle korundu.

Biz buna bilinç diyoruz.

Çocuk istemeyen bir adamdan çocuk doğurmak istemeye fesatlık, bilinçsizlik ve bencillik diyebiliriz.

Ben istiyorum sanırım. Ama bu kararın arkasında benden başka duracak kimse yok.
Bunu söylemek çok acımasızca belki ama yanındayım demesi masal. Böyle bir adamdan çocuk sahibi olunmaz. O yaştaki adam ailesinden korkuyorsa o aile sana ve ona ömür boyu kan kusturur. Asla mutlu olamazsınız ve o çocuk da asla mutlu olamaz. Def et o adamı, düzgün korunamamanızın sebebi de o, üzerine düşeni yapmamış. Tümden beş para etmez

Adam seni sevisme aracı olarak goruyo belliki sevdiği filan yok

Aynı durumdayız ama benim sevgilim kendisi bebek istedi ve beni terk etti şuan ne yapacağımı bilmiyorum hem manevi hem maddi olarak sıkıntı çekeceğim bir döneme girdim.

Aynı durumdayız ama benim sevgilim kendisi bebek istedi ve beni terk etti şuan ne yapacağımı bilmiyorum hem manevi hem maddi olarak sıkıntı çekeceğim bir döneme girdim.
Evlenmeden çocugunuz olsaydı bunun sıkıntıları şuanki sıkıntınızdan çok daha fazla olurdu emin olun ki. Evli olmadığı birinden nasıl çocuk talep edebiliyor adam hala anlamış değilim sanki kendisi mi boğuşacak sizin toplumdan göreceğiniz tepkiyle. Kaldıramazdınız bence ayrıldığınız iyi olmuş

Şuan hamileyim zaten ve kendim bu sıkıntılarla boğuşacağım

Şuan hamileyim zaten ve kendim bu sıkıntılarla boğuşacağım
Çalışıyor musunuz peki kendi başınıza bebeğin sorumlulugunu alabilecek misiniz bebek doğduğunda bakıcı vs karşılayabilir misiniz. Üzüldüm gerçekten ama buda bir imtihan ben bebeklere kıyamıyorum onlar rabbimin birer mucizesi.. sizinde imtihanınız bu işte Allah kimini evlat vermeyerek sınıyor kimini de sizinki gibi bir durumla. İnşallah bebeğinizle çok mutlu bir hayatınız olur her şey gönlünüzce olur oldu da bebeği doğurursanız resmi nikah olmasa bile nafaka davası açabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…