Hamileyken tamamlayıcı sigorta 2017

Hayır canım senin ankarada olduğunu biliyorum zaten yukardaki arkadaş istanbulda ondan fiyatlar farklı diye sana yazdım ben

Benim bebiş de iyi tekmelemeye başladı her an hissetsem diye bekliyorum. Tarama testlerini bitirdik şimdi ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz bakalım

Benim bebiş de iyi tekmelemeye başladı her an hissetsem diye bekliyorum. Tarama testlerini bitirdik şimdi ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz bakalım
maşallah bebeğine bende o günleri bekliyorum teyzesi.iyi sevindim tekmeleri duymaya başlamışsın heyecan başladı :)

Lütfen yardım kızımıza isim seçmede kararsız kaldık. Yardımcı olur musunuz?? :) Doğa mı Defne mi???

Valla banada pahalı geldi, yarın hastaneye gidicem muayeneye için , fiyatı soracağız bakalım nekadar diyecekler...

Ayrıntılı ultrason sigorta kapsamında mı

Hayır değil. Eyüp ekici varmış çok iyi bi doktormuş 3 kuşaktır bu işi yapıyo diyolar ona gidicez randevu aldık
zey_cey nasılsın ayrıntılı ultrasona benim dr.da iki isim verdi ve özellikle eyüp ekiciyi tavsiye etti.20 aralığa da benim randevum var.şimdi mesajını okudum memnun kalmışsın dr.dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…