Benim de görünen bir kanama alanı vardı 8. haftada geçtizey_cey bende Medical park geçtim.ertan Öztürk e gittim.riskli gebelik deyince onu söylediler ama değilmiş.hakkında yorumlar çok iyi.bizde memnun kaldık kalp atışını duyduk çok şükür.biraz kanama alanı varmış.yürüme dedi öyle spor olsun diye yürüyüş spor yasak.ama iyiyim sadece orada kanama alanı gördü.bende bir sıkıntı yok.
Sigortayı yaptırdık. Ne zaman ilk muayeneye gidebilirim meçhul. Memleketteyim halaHadi inşallah hep güzel haberlerle gelelim :) benim de iyi gidiyo ruh halim dışında. İkili test yaptırdım bi de cinsiyet kıza döndü benim bakalım bi ay sonra gidicem artık
Haa iyi sagol cok sükür kanama yok.progestan iğnede zırh gibi tutuyor benceBenim de görünen bir kanama alanı vardı 8. haftada geçti
Memleketinde dogum yapacaksın böyle giderseSigortayı yaptırdık. Ne zaman ilk muayeneye gidebilirim meçhul. Memleketteyim hala
Hahahha evetMemleketinde dogum yapacaksın böyle gidersesigortan hayırlı uğurlu olsun.
Hayırlı olsunBende Demir Hayat tan 2 can hamilelik sigortası yaptırdım. Bekleme süresi olmayan ve hamileliğin hangi aşamasında olursanız yaptırıp kullanabileceğiniz bir sigorta. Yeni bir poliçe imis ve sanırım henüz çok bilinmiyor. Anlaşmalı hastane listelerine internet sitelerinden ulaşabilirsiniz. Bana Benay Oguz isimli bir temsilci yardımcı oldu tüm sorularımı yılmadan yanıtladı. Umarım size de faydalı olur.
Canım napıyosun nasıl gidiyor12. haftada görünüyor. Ama bazen yanıltıcı olabiliyormuş. Benim öle oldu bi dahaki randevuda netleşir ancak.
İyi gidiyo canım 16 hafta olduk. Her şey normal şuan. Kızımız olcakmışCanım napıyosun nasıl gidiyor
evet biz yaptırdık. Belli hastanelerde var anlaşmalar. O yüzden fiyat değişebilir. tanıdık var isterseniz numarasını iletebilirim.Hayırlı olsun bu arada.Hamileyken doğum sigortası yapılırmı diy araştırırken burayı gördüm nekadar ücret isteyecekler bakalım , 11 haftalık hamileyim çamlıca medicanada doğum yapmayı düşünüyorum
Olur valla, anlaşmalı kurumlarına baktım, gittiğim hastanede geçerli, size zahmet varsa telefonu alabilirim teşekkürlerevet biz yaptırdık. Belli hastanelerde var anlaşmalar. O yüzden fiyat değişebilir. tanıdık var isterseniz numarasını iletebilirim.Hayırlı olsun bu arada.
İyi gidiyo canım 16 hafta olduk. Her şey normal şuan. Kızımız olcakmışSenin nasıl gidiyo nasıl bebiş :)
Evet canım memnunum sen doktor işini naptın?iyi gidiyo gibi Başak hocadan memnun musun hala
demir hayat sigorta 4300 tl diye biliyorum.benim yaş sebebiyle ve ilk başta seçip sonra vazgeçtiğim liv hospital ın 100-150 tl. farkı sebebiyle 4.650 idi.zammı geldi acaba ne dediler size veya başka hastaneler mi eklendi medicana gibi ?demir hayata başvurdum eşimin numarasını vermiştim 5600 tl fiyat vermişler,12 haftalık hamileyim 2li testimi haftasonu yaptırdım, hafta içi hastaneyle de görüşecek bakalım onlar nekadar diyorlar.
Canım istanbuldaki hastaneler için yaptırdığından dolayı fiyatlar değişik. Sen neler yapıosun hiç sesin çıkmıo nasıl gidio hamilelikdemir hayat sigorta 4300 tl diye biliyorum.benim yaş sebebiyle ve ilk başta seçip sonra vazgeçtiğim liv hospital ın 100-150 tl. farkı sebebiyle 4.650 idi.zammı geldi acaba ne dediler size veya başka hastaneler mi eklendi medicana gibi ?
ben ankaradayımCanım istanbuldaki hastaneler için yaptırdığından dolayı fiyatlar değişik. Sen neler yapıosun hiç sesin çıkmıo nasıl gidio hamilelikbebiş nası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?