- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
Dr Ali İpek diğer doktor.internette dr.u bulamadım atatürk hastanesi diye gösteriyor.Ali Ergün nasıl iyi bir dr. sanırımDiğeri prof.dr.Ali Ergün mü?
Erkek bebekcinsiyetler söylendi mi?
kadın doğumcu bir tanıdığım var. Mutlaka ona git dedi. Tek geçerim eşimi de ona götürdüm dediDr Ali İpek diğer doktor.internette dr.u bulamadım atatürk hastanesi diye gösteriyor.Ali Ergün nasıl iyi bir dr. sanırım
Ben 4 aya kadar bekledim belli olsun yanılma olmasın diye. 16 da kendi doktorumuz 18 de başka bir prof. kız dedicinsiyetler söylendi mi?
Ben 16da öğrendim. Sigortanın fiyatları artmış mıKızlar ben de livde sigorta yaptırdım 2 li taramaya gittiğinizde cinsiyetlerle ilgili bilgi verdi mi doktorunuz. arkadaşlarım hep 12de öğrendiler de:)
ben 4975e yaptırdım ama benden hemen sonra artırdılar bu kez 3-4 farklı seçenek koymuşlar en düşük paket 5600tl idi sanırım. 2 li taramayı kendi doktorunuz mu yaptı?Ben 16da öğrendim. Sigortanın fiyatları artmış mı
Sigortam karşılıyodu ama ben il dışında yaptırdımben 4975e yaptırdım ama benden hemen sonra artırdılar bu kez 3-4 farklı seçenek koymuşlar en düşük paket 5600tl idi sanırım. 2 li taramayı kendi doktorunuz mu yaptı?
Benimde demir hatat sigorta siz yeni yaptırmışsınız fiyatlar artmıs.4300 olan rakam ne kadara çıktı yaklaşık fiyatlar nedir sorabilir miyim :) ?? Niye 4950 tl ?ben 4975e yaptırdım ama benden hemen sonra artırdılar bu kez 3-4 farklı seçenek koymuşlar en düşük paket 5600tl idi sanırım. 2 li taramayı kendi doktorunuz mu yaptı?
ben 4975e yaptırdım ama benden 2 gün sonra zam geldi 5600 oldu. yeni yılın yeni fiyatlarıymış sanırım. hangi hastaneye gidiyorsunuzBenimde demir hatat sigorta siz yeni yaptırmışsınız fiyatlar artmıs.4300 olan rakam ne kadara çıktı yaklaşık fiyatlar nedir sorabilir miyim :) ?? Niye 4950 tl ?
Sağol medicalpark ankaraya gidiyorum.kızlar ne diyorsunuz rakamlar artmışben 4975e yaptırdım ama benden 2 gün sonra zam geldi 5600 oldu. yeni yılın yeni fiyatlarıymış sanırım. hangi hastaneye gidiyorsunuz
aynen valla biz uyguna yaptırmışız. benden sonra da bi arkadaşım yaptırdı ona da pahalı yaptıllar. yine de hastane fiyatlarına göre uygun gerçi.Sağol medicalpark ankaraya gidiyorum.kızlar ne diyorsunuz rakamlar artmışbenim 4650 tl liv hospital ve yaş faktörü haliyle bu rakam, 5 taksit 930 tl. olarak Ocak ayında bitiyor ki, tüp bebek sonrası katmerli ödemeler ağır geldi.zamanında olmuş benim :)) Allah tüm isteyenlere bebeğini versin ve bu telaşları da versin sağlıkla
Evet şu an livdeki fiyatlar da artmış zaten paralel olarak sigortayıda artırmışlar.aynen valla biz uyguna yaptırmışız. benden sonra da bi arkadaşım yaptırdı ona da pahalı yaptıllar. yine de hastane fiyatlarına göre uygun gerçi.
Medicalparktan memnun musun doktorun kimSağol medicalpark ankaraya gidiyorum.kızlar ne diyorsunuz rakamlar artmışbenim 4650 tl liv hospital ve yaş faktörü haliyle bu rakam, 5 taksit 930 tl. olarak Ocak ayında bitiyor ki, tüp bebek sonrası katmerli ödemeler ağır geldi.zamanında olmuş benim :)) Allah tüm isteyenlere bebeğini versin ve bu telaşları da versin sağlıkla
lösanteye bi bakın çok iyi şeyler duyuyoruzEvet şu an livdeki fiyatlar da artmış zaten paralel olarak sigortayıda artırmışlar.
aynen valla biz uyguna yaptırmışız. benden sonra da bi arkadaşım yaptırdı ona da pahalı yaptıllar. yine de hastane fiyatlarına göre uygun gerçi.
Sağol ben livde türkan gülpınara başladım aklımda olsun yine delösanteye bi bakın çok iyi şeyler duyuyoruz
İyiyim canım şeker yüklemem vardı riskli çıktı 2. Yi yapıcaz yarın baya canım sıkıldı ağladım ama inşallah yarınkinde bişi çıkmaz. 1 ay var aramızda nolcak çabuk geçiyo ya geçmesin tadını çıkaralım diyorum şimdi benzey_cey nasılsın hamilelik nasıl gidiyor şimdi de 26. haftayı görsem bende diyorum.özendim sana şu an maşallah.benim de iyi gidiyor ayrıntılı ultrasona girdim eyüp ekiciye doktorum yönlendirmişti.çok güzel geçti çok şükür . sigortaya sende sevindin demek
Ertan öztürke gidiyorum.forumları takip ederken ertan beyi buldum.cok saygılı sevgili pratik yormayan bir doktor.memnunum.sen doktoru ne yaptın liv demistin ?Medicalparktan memnun musun doktorun kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?