• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken orgazm olmak kotu mu

Kızlar eşimle ilişki asla yaşamıyoruz 5 haftalık hamileyim haftaya kalbini duycaz nasip olursa ama korkuyorum orgazm oldum bugün mastürbasyon yaptım ihtiyacım vardı bebeğime zararı olurmu utanarak soruyorum hemen tepki göstermeyin yaşayan vardir
Canım merhaba arada 3 sene geçmiş heralde şuan çocuğunuz sizinledir 😊😊 şuan sizin durumunuzu ben yaşıyorum bende 5 haftalık gebeyim ve şuan. Bu konu dikkatimi çekti aynı durumdayim yapsam mı yapmasam mı diye sizde durum noldu kötü bişe olmamistir İnşallah 🤲

Canım merhaba arada 3 sene geçmiş heralde şuan çocuğunuz sizinledir 😊😊 şuan sizin durumunuzu ben yaşıyorum bende 5 haftalık gebeyim ve şuan. Bu konu dikkatimi çekti aynı durumdayim yapsam mı yapmasam mı diye sizde durum noldu kötü bişe olmamistir İnşallah 🤲
Ben de 7 haftalığım psikolojik olarak bebeğe bir şey olacak sanıyorum. İlk hafta iki gün lekelenmem oldu o yüzden doktorum yasaklamıştı ama hala geçmedi bende o korku. Kasılmaya bağlı risk olabiliyormuş. Bunu duydum cinsel hayatımız bitti resmen.

Ocakta yazmışsınız siz nasıl ilerlediğini bu durumda

Back
X