Hamileyken eşiyle tartışanlar bakabilir mi

Nusun

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
39
23
42
Merhaba hanimlar. 18 haftalik hamileyim oglum olacak insallah. Bu gece esimle cok buyuk tartisma yasadik. Cok agir sozler soyledi bana. Kalbim cok kirik ve cok uzgunum. Aglamaktan bi hal oldum. Bebegim icin cok endiseleniyorum. Bisey olmusmudur sizce ? Biz severek evlendik ciddi bir sorunumuz da yok aslinda. Ne zaman annesine yalniz gitse gelince sudan bir sebepten kavga cikariyor. Nasil cozebilirim bu durumu sizce. Yasadigim sehirde ailem vs kimsem yok. Cok yalnizim kimseye anlatamiyorum ne yapacagimi bilmiyorum cekip gitsem nereye gidicem bu kadar agir sozleri tasiyamiyorum kotu durumdayim

.hamile oldugun icin tartisma yapmiyorsun zaten tartisiyorsun ama hamile oldugun icin mi cekip gidemiyorsun.madem esin annesinden etkileniyor bunun farkina varmissin niye ekmegine yag suruyorsun konusma diyemem ama kavga edecek kadar neden buyuyor sebep de basit buyuk sorunum yok diyorsan kavga etmemelisin esinin de agzi bozukmus kac yillik evlisin

.hamile oldugun icin tartisma yapmiyorsun zaten tartisiyorsun ama hamile oldugun icin cekip gidemiyorsun.madem bunun farkina buyuk sorunum yok diyorsan kavga etmemelisin esinin de agzi bozukmus kac yillik evlisin

3 yillik. Agzi cok bozuk. Hep susuyorum alttan aliyorum ama durduk yere aileme laf soyleyince biyere kadar dayanabiliyorum

Merhaba hanimlar. 18 haftalik hamileyim oglum olacak insallah. Bu gece esimle cok buyuk tartisma yasadik. Cok agir sozler soyledi bana. Kalbim cok kirik ve cok uzgunum. Aglamaktan bi hal oldum. Bebegim icin cok endiseleniyorum. Bisey olmusmudur sizce ? Biz severek evlendik ciddi bir sorunumuz da yok aslinda. Ne zaman annesine yalniz gitse gelince sudan bir sebepten kavga cikariyor. Nasil cozebilirim bu durumu sizce. Yasadigim sehirde ailem vs kimsem yok. Cok yalnizim kimseye anlatamiyorum ne yapacagimi bilmiyorum cekip gitsem nereye gidicem bu kadar agir sozleri tasiyamiyorum kotu durumdayim
Seni çok iyi anliyorum canim nedense erkekler kendi ailesiyle olunca değişiyor bende çok yasiyorum bunu üzülüyorum kiriliyorum kendi kendime karsi tarafin umrunda olmuyor. Bende artik umursamamaya calisiyorum. Benim eşim sinirli bir yapiya sahip agzimi acil hic bi şey söyleyemiyoruz ne desem yanlis anliyor susuyorum hep susmak tabiki çare değil.ama karsima alio konuşunca da olmuyor erkekler biraz bizleri kaybedebileceğini anlamali sende benim gibi çok fedakarlık yapiyorsun galiba ailenin nerde bilmiyorum ama ailemi özledim de ve bir kaç günlüğüne onlarin yanina git ve eşinin üzerine çok dusme

Seni çok iyi anliyorum canim nedense erkekler kendi ailesiyle olunca değişiyor bende çok yasiyorum bunu üzülüyorum kiriliyorum kendi kendime karsi tarafin umrunda olmuyor. Bende artik umursamamaya calisiyorum. Benim eşim sinirli bir yapiya sahip agzimi acil hic bi şey söyleyemiyoruz ne desem yanlis anliyor susuyorum hep susmak tabiki çare değil.ama karsima alio konuşunca da olmuyor erkekler biraz bizleri kaybedebileceğini anlamali sende benim gibi çok fedakarlık yapiyorsun galiba ailenin nerde bilmiyorum ama ailemi özledim de ve bir kaç günlüğüne onlarin yanina git ve eşinin üzerine çok dusme

Ailem 3 gun once burdaydi sehir disindan geldiler 2 gun kaldilar en son 1 yil once gelmislerdi. Ne yapacagimi sasirdim. Basedemiyorum. Cok kirginim. Bebegim icin endiseleniyorum. 3 yillik evliyim kiz kardesim ilk kez evime gelicek bu aksam. Yolu bilmiyorlar esimin almasi gerek alamam gelmesinler dedi ve gitti ben napicam simdi...gelip gitmezler hicbiseye karismazlar. Annes cöp sokuyor biliyorum. Ne yapicami sasirdim

Geçmiş olsun canım benim üzülme biraz ailenin yanında kalmak iyi gelebilir ikinize de değerini anlar belki. ..döndükten sonra karşına alır konuşursun güzelce bu gibi durumlarda kararı ve ne yapacağını sen daha iyi bilirsin tabiki ama bak bebiş var kendini üzmemeye çalış tekrar tekrar düşünüp de olanları ki etkilenmesin bebişin

Ya kizmayin bana ama bu tip adamlardan cocuk yapilmaz ama ya...ilerde o cocuk da duyacak sana edilen hakareti ve hissedecek ailene verilmeyen degeri:KK12:

Canım normalde benim eşimde sinirli asabi terstir ben de cok problem yasadim ama hamile oldugumu ogrendigimiz andan itibaren bambaska biri oldu ne desem agzini acip tek kelime etmiyor bir dedigimi iki etmiyor ve asla benimle tartismiyor. Herci biz 7 senelik evliyiz ve evliligimizin 3.senesinde mahkemeye gidip bosanma davasi acip bosandik ama sonra dayanamayip tekrar bir araya geldik. Sana yek soyleyecegim ustune cok dusup cok sevdigini belli etme ben oyle yapmistim ve sonu mahkemeye kadar gitti. Erkekler kendini bi halt saniyolar ilgi alaka gorunce. O yuzden senin degerini anlamasi lazim ve birazda vicdan tasimasi lazim tabiki hamile bi kadina nasil davranacagini iyi bilmesi lazim. Allah yardimcin olsun bitanem sakin uzme kendini

Tatlım eşini karşına alıp konustunmu. Biseyler ters gidiyor ve bunun önüne gecmezseniz daha fazla sıkıntı yaratabilir hayatinizda. Esine ters gelen ne var mesela, ne istiyor yada ne istemiyor. Kavganın nedeni nedir. Yada kaynananla konuşsan. Bunun bir nedeni birde çözümü olmalı kesinlikle canım. Bu şekilde gitmez. Eğer kaynanan durup dururken fitnelik yapıyorsa bunu eşinin anlaması lazım. Eğer sana değer veriyorsa seni uzmemeli. Ailen geçmişte ne yapmışsa yapmış artık konuyu kapatmali. Bak bebisiniz oluyor artık. Kendiniz bi ailesiniz. Biraksin aileleri ortaya katmayı. Bu şekilde konuş. Konuşurken ona hak vererek konuş. Alttan alttan gir meseleye. Benim esimde böyleydi. Sonra bosverdi herşeyi. Kim yaparsa yapsın ben karimla ayrı yuvadayim artık demeye başladı. Ama bu süre zarfında beni çok yıprattı. Sonunda dogru davranmaya başladı

Allah yardımcın olsun canım kusura bakmada vıcdansızmıs esın bence kız kardesınle gıt ben orda kalıcam bı sure de ınan alttan aldıkça çok daha fazla uzuluyorsun karnında bı can var ve bu kendı kanı bunu nasıl yapıyor sana valla benım annem babam yok tekım esım ılk basta bunu kendine fırsat bıldı aaa baktım ben yanlızım gıdıcek yerım yok dıye bana zulüm oluyor topladım valızı verdım elıne evden kovdum 3.gün gerı geldı haklısın özür falan fılan sıkma canını ve kıymetını bılene kadar değer verme sakın

Az once geldi cok sancim var beni bu halde birakti gitti o kadar vicdansiz ki... aramizdaki her problemi ailesine arkadaslarina hatta benim aileme bile anlatiyor...derdi her set yok o noye oyle dedi yok o niye boyle dedi dedikodu o su bu psikolojim cok kotu napicami bilmiyorum

Az once geldi cok sancim var beni bu halde birakti gitti o kadar vicdansiz ki... aramizdaki her problemi ailesine arkadaslarina hatta benim aileme bile anlatiyor...derdi her set yok o noye oyle dedi yok o niye boyle dedi dedikodu o su bu psikolojim cok kotu napicami bilmiyorum
Aynı şeyleri bende yaşadım. O yüzden evliligimin 5 senesini yasanmamış farzediyorum ben. Benim esimde sagdan soldan duydugu laflara cok inanir sürekli evde kavga cikardi. Hatta o kadar sinirlidir ki kırıp dokmeden sakinlesemez. Birde ailenin tek cocugu oldugu icin hep kendi istedigi olsun isterdi. Cocugumuz bile onu degistirmeye yetmedi. Baktım olacak gibi degil önce ayrı eve tasindik. Ben ilgimi sevgimi cekince eşim sorunu kendinde aramaya başladı. Ne oldu da bu duruma geldik demeye basladi. En azından biz oturup sorunlarimizi konusabiliyoduk. Birbirimize arti eksi yonlerimizi soyleyebiliyoduk. Sonra ikimiz de psikolojik tedavi gördük. Şimdi 11 yıllık evliyim ve ikinci cocuguma hamileyim. Inanin eşim etrafimda firildak dönüyo. Erkekler ilgi sevgi gormeyince sudan çıkmış balığa dönüyorlar. Tabi değişim o kadar kolay olmuyo. Oncelikle cok sabırlı olmalisiniz birde diger taraf hatalarinin farkinda ve vijdan sahibi olmali. Allah yar ve yardımcınız olsun. Umarım hersey düzelir

Canim benim esim cok inatci gitsem aramaz bile sirf inadindan...sevdigini biliyorum ama inanilmaz derecede inatci biri asla ozur dilemez evde her seye karisir hep kendi istedigi olsun ister. Sinirlenince agzindan cikani duymaz. Sirf evde tatsizlik olmasin tartisma uzamasin diye hep alttan alirim asla soyledigi bir sozden bile pismanlik duydugunu gormedim. Boyle tanimamistim evlenince gordum. Cok sogudum sozlerinden dolayi icim almiyor gormeyi bile

Canim benim esim cok inatci gitsem aramaz bile sirf inadindan...sevdigini biliyorum ama inanilmaz derecede inatci biri asla ozur dilemez evde her seye karisir hep kendi istedigi olsun ister. Sinirlenince agzindan cikani duymaz. Sirf evde tatsizlik olmasin tartisma uzamasin diye hep alttan alirim asla soyledigi bir sozden bile pismanlik duydugunu gormedim. Boyle tanimamistim evlenince gordum. Cok sogudum sozlerinden dolayi icim almiyor gormeyi bile
Haklısın ınsan ne umutlarla evlenıyor bak yılmadan sevıyosan mücadele et ınadını kırmak için Ben bırbucuk yıl sonra yavaş yavaş kırdım hala var ama artık pratıgını ogrendım tepkılerının karsısında ne yapacagımı ogrendım bırde mutlaka senı kaybetme korkusu olmalı benımkı benden başka kımsesı yok deyıp gezıyordu bı gün baktı ben yokum bıde baktı valızını elıne verdım çok zor ben çok sevdıgım ıcın mücadele ettım pisikatriye gıttım çok şükür eskıye nazaran ıyıyız ama çok emek ve sabır lazım allah yardımcın olsun tatlım

Eşinizi aileniz gibi görün cunku gerçektende öyle. Kardeşlerimizle, anne yada babamızla yeri geliyor sert kavgalar edebiliyoruz ama hemen barışıyoruz.. Bu hayat kin tutmak için çok kisa.. Hamile olmanizda sizi biraz daha duygusallastiriyor sanirim.. Unutun gitsin, ve affedin cocugunuzun babasini.. Her evlilikte her an olabiliyor kucuk yada buyuk seyler.. Bir sorsak ninemize nasil evli kalmis 60 yil; "affettim" der sadece herhalde.. Ciftler affedebilmeli,

Eşinizi aileniz gibi görün cunku gerçektende öyle. Kardeşlerimizle, anne yada babamızla yeri geliyor sert kavgalar edebiliyoruz ama hemen barışıyoruz.. Bu hayat kin tutmak için çok kisa.. Hamile olmanizda sizi biraz daha duygusallastiriyor sanirim.. Unutun gitsin, ve affedin cocugunuzun babasini.. Her evlilikte her an olabiliyor kucuk yada buyuk seyler.. Bir sorsak ninemize nasil evli kalmis 60 yil; "affettim" der sadece herhalde.. Ciftler affedebilmeli,

Canim cok haklisin. Ancak şu var ki affedebilmek icin karsidaki insanin hatasini gorup kendine ceki duzen vermesi ve en azindan bir ozur dilemesi ya da ne bileyim evet hataliyim diyebilmesi lazim

Canim cok haklisin. Ancak şu var ki affedebilmek icin karsidaki insanin hatasini gorup kendine ceki duzen vermesi ve en azindan bir ozur dilemesi ya da ne bileyim evet hataliyim diyebilmesi lazim
Allah yardım etsin başkaları için kendi aile düzenini bozan insanlarla yaşamak çok zor anasını çok dinliyorduysa otursaydı anasıyla niye evlenir böyleleri

X