• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken başıma gelen...

terbiyesiz kadinmis
buyukluk yapmissin bosver takma kafana o utansin
sen sevap alirsin onu Allah'a havale et
bosver unut gitsin...

haklisiniz canlarim olaylari bazen hafife alsak da var toplumumuzda böyle kisiler. (insanim diye gezenler!!!!.) hemde hic azimsanmayacak kadar ,ama cevap vermeyerek en güzel cevabi vermissin kem söz sahibine aittir nede olsa

bende öyle düşündüm o utansın.umarım başka kimsenin başına da gelmez ve insanlarımız değerlerini yitirmez...

igves ve sahra yaşadıklarınıza üzüldüm,hamileyken insan biraz pohpohlanmak ilgi görmek istiyo ben öyleydim en azından ama insanın kursağında bırakıyorlar işte.37 haftaya kadar çalıştım bende 2 otobüsle işe gidip tekrar aynı şekilde tıklım tıklım otobüste ayakta çok gidip geldim...

igves ve sahra yaşadıklarınıza üzüldüm,hamileyken insan biraz pohpohlanmak ilgi görmek istiyo ben öyleydim en azından ama insanın kursağında bırakıyorlar işte.37 haftaya kadar çalıştım bende 2 otobüsle işe gidip tekrar aynı şekilde tıklım tıklım otobüste ayakta çok gidip geldim...

guzel seylerde oluyordu tabı... yetmıs yasında subay emeklısı bır amca benı görur gormez kalkıp yerını verdı... iki ünıversıtelı kız arkamda cerez yerlerken benı farkedıp özur dıleyerek ikramda bulundular... ne bıleyım en azından ben ayaktayken sısen catlayan bıleklerımı bırbırlerıne gösterıp aaaa gördunmu ne kotu olmus dıyıpde gazate okumaya devam eden ıkı kadını bana unutturdular... daha da sayayım mı? yemın kı aglarım çokta nazlı kaprıslı ve guzel bır hamıleydım...bunlar bana yettı.. kötuler utansın onlarda bırgun muhakkak yasayacaklar buna benzer seyler...

valla ben o teyzeye bişey demedim ama hıncımı burdan aldım yüzlerce insan kınadı onu içim soğudu yani..

cok sinirlendim valla kadinin yaptigina cok kotu biriymis bende kizini hatirlayip sana yer verecek sanmistim ama bence sonradan cok pisman olmustur o lafin ustune

bacım sen çok sabırlı davranmışsın, ben o kadına aynı şekilde cevabını verirdim. anında kendisi rezil olurdu... ben düşünmezdim o kadın düşünürdü o zaman, iyi ye iyi, kötüye de kötü davrancak sın bu devir öyle oldu maalesef... ALLAH HAYIRLI VE VEFALI İNSANLAR LA KARŞILAŞTIRSIN...

cahilliğin ta kendisi
terbiyesiz!!!
çalışmasın evde otursun ozaman..gönüllü çalışıyo sanki ya

Insanlık olmus arkadaslar aslında cocuga soylemeden kadının farkedıp kaldırması gerekıyordu ama o ne dusuncelere sahıp valla sasırmadım bende hamılelıgımde otobuste 1 saat ayakta gıttım genler vardı ama hepsı uyku halındeymıs gıbı yapıp gormemezlıkten geldı ama yaslı bır teyze sagolsun ınmeme yakın gel yerıme otur dedı ama ınecegım yere gelmıstık bıle gerek kalmadı

8 aylık hamileydim.eşimle bankaya gittik ziraat bankasına.çok kalabalık oturcak yer yok.bir çocuk takıldı gözüme yanına gittim (hamileyim ya yer verir düşüncesiyle)
kibarca "canım biraz oturabilirmiyim" diye sordum.
yanında ayakta duran yaşlı bir teyze hemen atılıp çocuğu kaldırdı ve kendi oturup çocuğuda kucağına alıp bana döndü ve :
"benim kızımda hamile ve öğretmen bütün gün ayakta,sende dur bişey olmaz" dedi
peki teyze saolun dedim ve uzaklaştım yanlarından.
çünki kadının kadına yaptığına ben utandım...
hiç unutamam bu anı..

ınanmıyorum ya ama normal cnm gencler otobuste oturuyo bızler ayktayız hamısken banada otobuste yer vermemıstı ama ben zorla kaldırdım. yanlız kadın enteresan bısı ayıp ayol kızın ayakta dıye yanı ınsanlar sasırmıs valla:oklava:

ne insanlar var be cahil işte.ankarada da öyle hamileyken birkaç defa bindim otobüse hiiiçç kimsenin umurunda değil.insanlık ölmüş.

bende 9 aylık hamileyken bankaya(iş bankası kızılay şubesi) gitmek zorunda kaldım.sıra aldım oturuyorum ama bekle bekle gelmez artık bunalmışım elimi yüzümü ovuşturup duruyorum. çalışanlarda öyle bakıyor.sonra bankanın öbür ucundan bi adam seslendi "hamile bayan buyrun sizi bekletmiyelim kusura bakmayın yeni farkettim sizi" dedi.nasıl sevindim anlatamam.işimi hemencik halletti adama teşekkür ede ede bi hal oldum.aklıma gelince allah razı olsun diyorum hala.

aynen canım benimde çoook başıma geldi artık insanlık kalmamış bende hamileyken karnım burmumdayken otobüse bindiğimde hiç yer vermiyorlardı ve çook zoruma gidiyordu. gencecik çocuklar adamlar kızlar öyle bakıyorlardı acaba öyle karnım burnumdayken başlarında ayakta durmam çook mu hoşalnıyorlardı ben kendimi çok garip hissediyordum. ve artık insanlardan nefret eder hale gelmiştim. çook duygusallaştıgım içinmi bilmiyorum aglıyordum bide otobüsten inince :kızgın: bir gün gene aynı ayaktayım kucagında bebegiyle bir bayan yer verdi ve yanındaki insan dışı yaratıklar hç oralı bile olmadı tabi bende oturmadım sonuçta oda bebegiyle nasıl ayakta kalack. offf offf artık ne hale geldik. kötükedihüso

YAZIKLAR OLSUN YAAA:1shok:
ÇOK ŞAŞIRDIM..HAYATTA EN NEFRET ETTİĞİM İNSAN KİŞİLİĞİ...:dilcikar:

var böyle insanlar malesef, benim anneannemde hemen hemen ayni olayi otobuste yasamisti

evet kızlar böyle insanlar maalesef var...ben hamileliğim boyunca çalıştım,her gün 2 vesait yol gidip geldim...otobüs durağına gidiyordum,günden gelen kadınlar banka rahat rahat yayılıp dedikodu yapıyorlardı,ben başlarında dikiliyordum,yorgunluktan bi o yana bi bu yana yürüyüp duruyordum,bana şöyle bi bakıp dedikodularına kaldıkları yerden devam ediyorlardı...
Allah vicdan versin böylelerine ne denebilir ki...

Back