degmeyın yarama inanın aglıcamsenağlama
ben 37 haftama kadar calıstım...ögretmendım ve hergun istanbuldan izmite trenle gıdıyordum sıze yemın edebılırım beş gunun 4 gununu ayakta gıdıyordum tam 2 saat... sadece bırkez 6 7 yaşlarındakı bı çocuga gel kucagıma beraber oturalım dedım annesı onun parasını verdım dedı kaldırmadı çocugunu..
ilk gunler aglıyordum ayakta durmaktan ayak bıleklerım catladı kılcal damarlarım kanama yaptı.. okulumda da sagolsun mudurum 23 nısan ve 19 mayıs gosterılerını bana hazırlamam ıçın verdı.. ben bana bu yıl vermesenız dedıgımde ögretmen oturmaz görevı resmı yazıyla verırım basın agrır dedı...benki sınıf ögretmeniyım.. dahada yazayım mı ben hamılelıgın hıç bır üstunluguyle karsılasmadımm arkadaslar.. doguma bır hafta kala bankada para yatırmak için 1 saat kuyruk bekledım ve tam sıra baana geldı arkamdakı adam oranın devamlı musterısıymıs dıte onu öne alınca mazuratımı anlattımda memure hanım sende bu halınle gelmeseydın dedi..
insanlık zaten ölmüş ama bana bunların artılarıda oldu kocaman bır karnım vardı ama incecıktım.. belkı rahat bır hamılelık gecırseydım kılo alırdım hı ne desınız??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?