• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken başıma gelen...

baransel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2007
28
0
86
Ankara
8 aylık hamileydim.eşimle bankaya gittik ziraat bankasına.çok kalabalık oturcak yer yok.bir çocuk takıldı gözüme yanına gittim (hamileyim ya yer verir düşüncesiyle)
kibarca "canım biraz oturabilirmiyim" diye sordum.
yanında ayakta duran yaşlı bir teyze hemen atılıp çocuğu kaldırdı ve kendi oturup çocuğuda kucağına alıp bana döndü ve :
"benim kızımda hamile ve öğretmen bütün gün ayakta,sende dur bişey olmaz" dedi
peki teyze saolun dedim ve uzaklaştım yanlarından.
çünki kadının kadına yaptığına ben utandım...
hiç unutamam bu anı..

Igreniyorum boyle insanlardan heledeki hem cinsim olunca cildiriyorum.Valla bana yapilsaydi oracikta kadini rezil rusva ederdim bende sabir yok eger o hayvanca davraniyorsa bendende oyle cevap alir.Boyle insanlarin varligini bilmek bile beni hasta ediyo Kötü Kazen

ben dondum kaldım sevgili anne adayı.çok üzüldüm o kadında hamilelik yaşadı anne oldu beni anlar sandım yanılmışım...

ayakta duruyorsa parasını da alıoy r kızı terbiyesiz insana
hlaksız şey terbiyesiz ben de olsam bir kaç öz söyleyiverirdim

cehalet işte başka ne diyim.eminim o kadın kimseye yer vermediğinden kızıda hep ayakta kalıyordur.olaya bu yönden baksın birde.

çok ilginç bir olay..böyle düşüncesiz insanlara çok kızıyorum yaaa.ne alaka yani kızı bütün gün ayaktaymış..aynı şeymi yanii..düşünceye bak..

aman cnm bosver tervbıyesız dusuncesız ınsanlar bole ınsanlar laftanda anlamaz
gecen bende mınubuste 40 dk yolu ayakta gıttım oturan geclerın hıc bırı yer vermedı ama hıcc sorun degıl benım ıcın
herkes yaptıgından utansın
aldıkları terbıye bu kadarmıs

nasil bisey demedin yaa. bak cok kizdim simdi. ben olsam varya yanmisti o teyze. sessiz kalmayin kizlar siz iki canlisiniz.

8 aylik kizi nasil ögretmenlik yapiyormus,dogum izni almasi lazim degil mi??:)
Neyse canim inan cok üzüldüm ama senin adina degil,kadinin sana olan davranisiyle kendini kücültmesine üzüldüm..Umarim basina bir daha böyle tatsiz olaylar gelmez..Saglikli bir hamilelik gecirmeni dilerim..:)

valla hiiiiçççç şaşmadım bu olaya. 34 haftadayım hala eski tempo calışıyorum ve kendi mesai arkadaşlarım bana neler yapıyo. doktorum bütün gün koşturuyoru. öglen tatilinde doktor odasında bir tane boş kanepe var ona uzanmahaayli kuruyorum. bacaklarım şişmiş. sağolsun iki bayan arkadaşım doldurmuşlar. kalkın da bari ben uzanaım biraz diyorum. baan verdikleri cevap. seni içimizde n iyi olamsın.çocuk olunca daha beter olacaksın. ikisininde cocugu var ve hep şikayet halindeleri hiç dinlenemiyorlarmış...
hastalarda sağolsun. :oklava:biraz yorgun gözükünce ya bu işi ypmayacaksın ya da rapor alacaksın deyiveriyolar insana. insanlık ölmüşşşşşşşş

Bir yanlışı düzelteyim bu olay hamileyken başıma geldi şimdi değilim.8 aylık hamile olan benim,teyzenin kızı kaç aylık bilmiyorum valla.mesai arkadaşları diyince işten çıkınca aynı otobüse bindiğim erkek arkadaşlar bile görmemezlikten gelip camdan dışarı falan bakıyorlardı.ne ilginç insanımız var dimi??
ben hiç hazırcevap değilimdir ve o olay karşısında hele şaşkınlıktan,kızgınlıktan,hayal kırıklığından dedim ya yaptığından ben utandım.koskoca kadın ne diyim ona,belliki anlatsamda anlamazdı..

ne yaparsın canım ya yoboz dolu etraf insanın tuhafına gidiyor insanı pisi kopata bağlar böyle insanlar insanlıklarıda ölmüş ya biz gene insan diyelim

evet arkadaşlar bende 31 hafta içindeyim, ve istanbulda yaşıyorum belediye otobüslerinde genelde bayanlar yer veriyor orta yaşlı bayanlar , erkeklerin gençlerin umurunda bile değil , benim allaha şükürler olsun gücüm kuvvetim yerinde , ama insan bir teklif bekliyor bazen tabi trafik oluyor ve oturmak istiyorum , inananın kadının halinden yine kadınlar anlıyor ama kısacası şunu söylemek lazım bu ülkede en azından kendi ülkemi bildiğim için insanlık kalmamış çok acı

innsanlar artık çok saygısız.onlara göre bizde akşama kadar çalışıyoruz yoruluyoruz bizimde oturmaya ihtiyacımız var şeklinde.valla insanlık ölmüş.bende hamileliğimin bazı zamanlarında biniyorum dolmuşa.kimse kılını bile kıpırdatmıyor....

degmeyın yarama inanın aglıcamsenağlama
ben 37 haftama kadar calıstım...ögretmendım ve hergun istanbuldan izmite trenle gıdıyordum sıze yemın edebılırım beş gunun 4 gununu ayakta gıdıyordum tam 2 saat... sadece bırkez 6 7 yaşlarındakı bı çocuga gel kucagıma beraber oturalım dedım annesı onun parasını verdım dedı kaldırmadı çocugunu..
ilk gunler aglıyordum ayakta durmaktan ayak bıleklerım catladı kılcal damarlarım kanama yaptı.. okulumda da sagolsun mudurum 23 nısan ve 19 mayıs gosterılerını bana hazırlamam ıçın verdı.. ben bana bu yıl vermesenız dedıgımde ögretmen oturmaz görevı resmı yazıyla verırım basın agrır dedı...benki sınıf ögretmeniyım.. dahada yazayım mı ben hamılelıgın hıç bır üstunluguyle karsılasmadımm arkadaslar.. doguma bır hafta kala bankada para yatırmak için 1 saat kuyruk bekledım ve tam sıra baana geldı arkamdakı adam oranın devamlı musterısıymıs dıte onu öne alınca mazuratımı anlattımda memure hanım sende bu halınle gelmeseydın dedi..
insanlık zaten ölmüş ama bana bunların artılarıda oldu kocaman bır karnım vardı ama incecıktım.. belkı rahat bır hamılelık gecırseydım kılo alırdım hı ne desınız??????

bu arada bu olayı yapan benım annem degıl vallaşutarafagitti :roflol:
degmeyın yarama inanın aglıcamsenağlama
ben 37 haftama kadar calıstım...ögretmendım ve hergun istanbuldan izmite trenle gıdıyordum sıze yemın edebılırım beş gunun 4 gununu ayakta gıdıyordum tam 2 saat... sadece bırkez 6 7 yaşlarındakı bı çocuga gel kucagıma beraber oturalım dedım annesı onun parasını verdım dedı kaldırmadı çocugunu..
ilk gunler aglıyordum ayakta durmaktan ayak bıleklerım catladı kılcal damarlarım kanama yaptı.. okulumda da sagolsun mudurum 23 nısan ve 19 mayıs gosterılerını bana hazırlamam ıçın verdı.. ben bana bu yıl vermesenız dedıgımde ögretmen oturmaz görevı resmı yazıyla verırım basın agrır dedı...benki sınıf ögretmeniyım.. dahada yazayım mı ben hamılelıgın hıç bır üstunluguyle karsılasmadımm arkadaslar.. doguma bır hafta kala bankada para yatırmak için 1 saat kuyruk bekledım ve tam sıra baana geldı arkamdakı adam oranın devamlı musterısıymıs dıte onu öne alınca mazuratımı anlattımda memure hanım sende bu halınle gelmeseydın dedi..
insanlık zaten ölmüş ama bana bunların artılarıda oldu kocaman bır karnım vardı ama incecıktım.. belkı rahat bır hamılelık gecırseydım kılo alırdım hı ne desınız??????

ya arkadaşlar ben tam doğum yapacakken riskli gebe iken kontröllere gittiğm gündüz muayene oduğum hastanede aynı gece doğuma kabul edilmedim . obez olduğumdan yatak yok bahanesiyle sancı çekerken ve doğuma 1 saat kalmışken hastaneden kovuldum.meclise şikayet dilekçemi ilettiğimdeyse hastane savunmasında kendi isteğiyle hastaneden ayrıldı dendi ve bana değilde hastaneye inandılar. böyle bir durumda kim hastaneden kendi isteği ile ayrılır. burası türkiye. böyle şeyler yaşanır. nedense hiç tuhafıma gitmedi....

yapıyorsa parasınıda alıyor
ayrıca kendi tercihi isterse çalışmaz...
hem bizim öğretmenler hep oturdu valla:kahve:

ve arkadaşlar olayı kaymakamlık valilik medya heryere ilettiğm halde kimse benle ilgilenmedi.ben doğum sancısı çekerken istanbul sokaklarında hastane arıyordum...

yazdıklarınızı okudukca içim ürperdi insanın insana yaptığı zulmü hiç bir varlık yapmaz sanırım insanlarımız çok kötü fesat ve içten pazarlıkçı kınıyorum böyle kişileri allah cezalarını versin:oklava:

Back