Hamileyken Aldatılmak/Boşanmak

ankay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2023
5
0
1
34
Merhaba
Hamileliğin başındayım ve eşimin flört siteleri indirdiğini oradan kişilerle tanıştığını ve wptan instagramdan mesajlarını gördüm. Bana söylemediği iltifatlar, itiraflar neler neler işte. Boşanmayı düşünüyorum ancak çalışan birisiyim ve ailem yok. Desteğine güvendiğim birileri de tekim yani. Bu çocuk doğduğunda neler yaşayabilirim bilmiyorum biraz araştırıyorum ancak bakıcı bulmak zor anladığım kadarıyla zaten ev masrafları, bebek bakımı maddi olarak epey zorlanıcam farkındayım. Bu durumda boşanan var mı? Neler yaşadığını anlatabilecek varsa çok sevinirim.

Hamileliğinizin ne kadar başındasınız ?

Ben bu utanmaz arlanmaz heriflerden o kadar bıktım ki. Kanıt topla ve kanıtları kaybetme. Avukat aracılığı ile ilerle. Kolay olmaz ama özgüvenini ve saygını kaybetmekten iyidir.
Çok benzerini söyleyecektim. Madem gözün dışarı kayacak kadar karaktersizsin neden evleniyor üstüne çocuk yapıyorsun? İnsanın aşkı bitse biraz merhameti olur ya hayatını geçirmeye çocuğuna anne diye seçtiğin kadına reva gördüğün flört sitelerinde dolanmak mı yani? Bunun hastalık kapıp karısına bulaştıran versiyonları da var evlere şenlik.

Böyle davrananların kendisine saygısı yok ki eşine çocuğuna olsun. Bir de karşılarındaki insanı salak yerine koyuyorlar o fındık beyinleriyle. Konu sahibi delillerin kullanılması için bir süre var diye biliyorum ben. Avukatla görüş mutlaka sen. Çalışıyormuşsun şükürler olsun , gelirsin üstesinden.

Cidden en zeki onlar. Kafalarını başka şeye çalıştırmazlar anca uçkur derdi. Konu sahibi kocanız fiziksel şeyler de yaşamış da olabilir. Kanıt toplarken belli etmemeniz gereken sürede siz kendinizi korumak için öpüşmeyin bile çok düşük de olsa ihtimal ihtimaldir.

Rezil herif.. yüzleştiniz mi bildiğinizi biliyor mu

merhaba, ne kadarlık hamilesiniz. çok çok üzücü bir durum yaşadığınız.
şimdi gördüm üç aylık diye yazmışsınız. yukarıda da yazanlar olmuş. delil toplayınız, şimdilik belli etmeyin o adama

Hamileliğinizin ne kadar başındasınız ?

Rezil herif.. yüzleştiniz mi bildiğinizi biliyor mu
Hayır henüz bir şey belli etmedim ama bir sorun olduğunu anlamıştır. Söylesem de inkar edecek. Bir konu arasında birileri hiç mi yazmadı sana olmuştur mutlaka cevap vermişsindir dediğimde olmadığına dair yeminler etti. İlerisini düşünerek hareket etmek istiyorum. Aklımı karıştıran tek şey bu çocuğa nasıl bakacağım konusu beni nelerin beklediği. Tek kişi büyütmek ne kadar zor bilemiyorum birine mutlaka ihtiyaç duyulur mu bu anlarda bilmiyorum. Danışacak birileri olmadığı için yazdım aslında buraya

Hamileyken bu sorunlar varsa boşanın şimdiden düzeninizi kurun ben dayandım hamileyim diye streten erken doğum yaptım bebeğim prematüre 2 aylıkken artık dayanamadim boşanıyorum şehir değiştirdim ailem arkamda ve en büyük desteğim ama çalışıyorsunuz asla korkmayın
Size tavsiyem bebek doğsun baba nüfusuna geçirmek zorunda direk nafaka talep edin şimdiden bakıcı araştırın ya da anneniz bir süre fedakarlık yapsın gelip bebeğe baksın ona para verin
Afgetmeyin ben affettim daha da beterlerini yaşadim degismiyorlar

Özel sektörde mü çalışıyorsunuz?Eşinizin düzenli nafaka verebilecek yada tazminat ödeyebilecek durumu var mı?

Ve oğluma şuan tek başıma bakıyorum seneye işe başlayınca annem bakacak kreş dönemine kadar illaki bakıcı bulunur şimdiden kenara para atın korkmayin

Herşeyin cevabı bence maddiyat.Para olduktan sonra mis gibi büyütürsünüz çocuğunuzu

Evet değişmediğini çok okudum bu yüzden boşanmak istiyorum. Şanslıymışsınız aileniz arkanızdaymış. Ailem olsa bir dakika bile düşünmezdim tek olmak aklımı karıştırıyor sadece. Teşekkür ederim paylaştığınız için

Özel sektörde mü çalışıyorsunuz?Eşinizin düzenli nafaka verebilecek yada tazminat ödeyebilecek durumu var mı?
Evet özel. Nafakayı çocuk doğduktan sonra verebiliyor. Tazminat için karar çıkar mı bilmiyorum henüz bir avukat bulmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…