- 14 Ocak 2012
- 11.834
- 73.643
- Konu Sahibi Karabiberim123
Hâlâ aldatılmadığınızı nereden biliyorsunuz ki? Adam bunun için tekrar size bozuk atmaya başladığına göre biraz oyalayım aldatmayı affetmiş sayılsın diye düşünmüş de olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonu sürekli ortada. Whatsapp instagramda aile fotoğrafı ekledi tabi yine yapabilir emin olamamHâlâ aldatılmadığınızı nereden biliyorsunuz ki? Adam bunun için tekrar size bozuk atmaya başladığına göre biraz oyalayım aldatmayı affetmiş sayılsın diye düşünmüş de olabilir.
Tüm erkekler böyle değil tabiki. Bazı adamların karısına bakışından bile anlaşılıyor ne kadar çok sevdiği. Sizi sevmeyen bi adamla ömrünüzü tüketmeyin. Ne güzel maaşınız da varmış muhtaç değilsinizDoğru ya birde kadın sevildiğini hisseder ya, öyle çiçek böcek almakla olmuyor işte. Yada tüm erkekler böyle mi biri hayır desin lütfen
Çok şükür memurum ihtiyacım yok. Yoluma bakacağım artık. Allahım yardım et diye sonraki süreçler için demiştimTüm erkekler böyle değil tabiki. Bazı adamların karısına bakışından bile anlaşılıyor ne kadar çok sevdiği. Sizi sevmeyen bi adamla ömrünüzü tüketmeyin. Ne güzel maaşınız da varmış muhtaç değilsiniz
Bence kadınlar kendilerine saygı duymadıkları için kaybediyorlar birini aldatan erkek hep aldatmiyor.Bizde öyle oldu beni aldattı şimdiki eşiyle mutlu mutlu olsun orası ayrı .Kadınlar büyük hatalarında çekip gitmedikleri düzeltmeye uğraştıkları elalem ne der diye köşeye sıkıştıkları yerde ve değer görmediği adama saçını süpürge etmeye devam ettiği sürece hep kaybeder.Yakaladıysanız zaten şunu bilin ki ilk defa yapmıyordur başkalarıyla aldatmayı.
Adam başka kadına karıcım vs demiş anında nasıl 180 derece döneceğini düşündünüz ki?
Toto korkusundan biraz taklit yapmış tazminatlı boşamayın diye.
Aldatan erkek = aldatan kadın
Fark yok siz aldatsaydınız saçınızı başınızı yolar kapı önüne koyardı sizi,
Boşuna affetmeyin. Bakın bişi değişmiyor gün sonunda zaten.
Kadınlar nerde kaydediyor biliyor musunuz;
Erkekler de geçmişe bakmayarak.
Erkekler kadında geçmişe bakıyorlar çünkü biliyorlar ki geçmişi kirli olan kadın yine aldatır.
Kadınlar bakmıyorlar hatta havalı buluyorlar geçmişi kirli erkeği.
Sonra aldatıldıklarıyla kalıyorlar.
Bence kadınlar kendilerine saygı duymadıkları için kaybediyorlar birini aldatan erkek hep aldatmiyor.Bizde öyle oldu beni aldattı şimdiki eşiyle mutlu mutlu olsun orası ayrı .Kadınlar büyük hatalarında çekip gitmedikleri düzeltmeye uğraştıkları elalem ne der diye köşeye sıkıştıkları yerde ve değer görmediği adama saçını süpürge etmeye devam ettiği sürece hep kaybeder.
Size tamamen katılıyorum. İlahi adalet gibi konular açılıyor, lanet ediliyor. Ben bu kadar odaklanmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Her ilişki kendine özel, ben mesela hiçbir ilişkimde aynı insan değildim, çünkü; yaşım farklıydı, o dönem hayat görüşüm, deneyimim tecrübelerim, karşımdaki insan, olan hislerim vs farklıydı. İnsanlar aynı ilişkide bile günü geliyor aynı insan olmuyor; insan değişiyor, ilişki evriliyor.Bence kadınlar kendilerine saygı duymadıkları için kaybediyorlar birini aldatan erkek hep aldatmiyor.Bizde öyle oldu beni aldattı şimdiki eşiyle mutlu mutlu olsun orası ayrı .Kadınlar büyük hatalarında çekip gitmedikleri düzeltmeye uğraştıkları elalem ne der diye köşeye sıkıştıkları yerde ve değer görmediği adama saçını süpürge etmeye devam ettiği sürece hep kaybeder.
Bende aldatıldığımdan şüpheleniyorum herşey iki ay önce geçirdiğim kürtajla başladı psikolojik olarak her ikimizide çok etkiledi cinsellik ve huzursuzluklar başladı işe gidiyorum diyip arkadaşının evinde uyumasını yakaladım surat asmalarımı bahane ediyor içimde bi huzursuzluk var ama elimde kanıt yok. sadece telefonunda ekran görüntüsü buldum şöyleydi “Ey sevda denen şey. ey tutkuyla bağlandığım susadım sana , yeşertmek için gönlümü , gel desem gelir misin ? “ telefonu ikinci alışımda sormak işin elime aldım bu ne diye baktım ki silmiş . Sizce ben ne yaşıyorum üç yaşında kızımız var ne yapacağımı bilmiyorumYakaladıysanız zaten şunu bilin ki ilk defa yapmıyordur başkalarıyla aldatmayı.
Adam başka kadına karıcım vs demiş anında nasıl 180 derece döneceğini düşündünüz ki?
Toto korkusundan biraz taklit yapmış tazminatlı boşamayın diye.
Aldatan erkek = aldatan kadın
Fark yok siz aldatsaydınız saçınızı başınızı yolar kapı önüne koyardı sizi,
Boşuna affetmeyin. Bakın bişi değişmiyor gün sonunda zaten.
Kadınlar nerde kaydediyor biliyor musunuz;
Erkekler de geçmişe bakmayarak.
Erkekler kadında geçmişe bakıyorlar çünkü biliyorlar ki geçmişi kirli olan kadın yine aldatır.
Kadınlar bakmıyorlar hatta havalı buluyorlar geçmişi kirli erkeği.
Sonra aldatıldıklarıyla kalıyorlar.
Kocanız ve başka bi kadınla ilgili 'ilişki' kelimesini yazabiliyorsunuz ve bu zorunuza gitmiyor mu?
Bende aldatıldığımdan şüpheleniyorum herşey iki ay önce geçirdiğim kürtajla başladı psikolojik olarak her ikimizide çok etkiledi cinsellik ve huzursuzluklar başladı işe gidiyorum diyip arkadaşının evinde uyumasını yakaladım surat asmalarımı bahane ediyor içimde bi huzursuzluk var ama elimde kanıt yok. sadece telefonunda ekran görüntüsü buldum şöyleydi “Ey sevda denen şey. ey tutkuyla bağlandığım susadım sana , yeşertmek için gönlümü , gel desem gelir misin ? “ telefonu ikinci alışımda sormak işin elime aldım bu ne diye baktım ki silmiş . Sizce ben ne yaşıyorum üç yaşında kızımız var ne yapacağımı bilmiyorum
Boşuna huzursuzluk yaşamıyorsunuz tetikte olun derim.
Affedileceğinden çok emin çünküAdam habire birileriyle ilişki kuruyor