"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

ovulasyon testine okadar para verdimki almıcam artık yumurtam bi ay gününde diger ay geç çatlıyo bitürlü denk getiremiyorum

Ovalardan ne ya ovulasyon :)):)

Ben de zorlanıyorum siteye ulaşmakta canım aynen arama motorundan giriyorum.
Ovu günlerini değerlendirmene sevindim. İnşallah tutar canım inşallah. Var mı ağrın sızın ya da bi farklılık? Ama yok yok belirti aramayalım en iyisi oluruna bırakmak. Günün geçsin öyle heveslenelim. Benimde dün geceydi ovu. Test ile takip ettim.Bu sabahı değerlendirdik. Eylül ayı hepimize uğurlu gelir umarım

idrar testi zaten sonuç vermez henüz, moralini bozma. günün gelip geçsin bakalım ondan sonra test yap.:)

idrar testi zaten sonuç vermez henüz, moralini bozma. günün gelip geçsin bakalım ondan sonra test yap.:)

Sanirim adet geliyor kahverengi lekeler göründü..ovulasyon testi de bi işe yaramıyor. Allahım nedir sorunumuz bizim ya neden olmuyor bi türlü (

Sanirim adet geliyor kahverengi lekeler göründü..ovulasyon testi de bi işe yaramıyor. Allahım nedir sorunumuz bizim ya neden olmuyor bi türlü (
Ah bir anlasak nedir sorunumuz.... canım üzülme nolur. ben de bikaç ay önce bikaç defa kullanmıştım ovu testi. koyu çizgiyi görünce değerlendirmiş sonra bırakmıştık ama tutmamıştı. bu ay da denedim ve koyu kırmızı olduktan sonraki gün silikleşince birlikte olduk. sen nası yaptın tam olarak?

Hamileyim diye haykırmayi cok isterdim malesef dun adet oldum artik olmayisi dahada koymaya başladı

Stres yapmamak en onemli etken glba canm. Bi ugras bulup bebek mevzusunu unt bi kac ay bakarsn surpriz yapar cikar gelir:)
Stres yapmamayı başaran var mı gerçekten kızlar ya ben her adet olduğumda bu ay hiiç takmıcam oluruna bırakcam die söz veriyorum, bazen de gercekten içimdeki heves istek yokolmuş gibi hissediyorum ama adet günüme bir hafta kala geliyorlar bana..! Yine olmadı, nie olmuyor bebeğim, acaba hamilemiyim vs. Psikopata bağlıyorum... İşte şuan yine aynı moddayım. Nolucak bu halimiz...

Aslinda haklsn Bn evleneli uc ay olmak uzere ve ndn olmadi diye kafama cok takiyorum Usttelik de hic acelemiz yok aslnda kafamda da hmn cocuk sahbi olmak yoktu ama nedn olmuyor dye aklima takilmio deil. O yzdn daha uzn zamandr isteyenleri anlayabiliyorum. Allah hiiicbrmzi bekletmesn insallah gelsn bebisler

Ben adetten sonra düzenli ilişki iki güne bir. 12. Gün çizgiyi yakaladım ilişki oldu ertesi gün çizgi siliklesince bi daha ilişki oldu sonra bi daha olmadı. Çünkü öyle okudum çizgiyi görünce ilişki bide ertesi gün diye..ama olmadı tabi. Bide değişik bir adet yani akşam üstü leke geldi ama tam sokulmedi daha. Hala ıslak ıslak kahverengi agirlikli leke.arasinda kirmizilar da mevcut azar azar (

Dur bakalım adet normale dönücekmi. Bu ay iyi değerlendirmişsin sen canım. İnsallah bu yerleşme işaretidir. Eğer elinde varsa ovu testi ile bak istersen. O da hamile olunca yumurtlama günü gibi kopkoyu çıkıomuş.

Bebek olmadıkça insan daha çok istiyor. İlk denemeye başladığımızda şuankinin yarısı kadar bile isteğim yoktu ama olmadığı her ay hem paniğim hem isteğim katlanarak arttı. Böyle bekleye bekleye 1 seneyi devirdik. İnşallah sen en kısa zamanda kavuşursun muradına.

Insallah canm hep beraber cabucak alalim o mutlu haberi

dün akşam 9 civarı başlayıp gece 2 ye kadar beni uyutmayan bir mide bulantısı yaşadım. sanki bir sürü cips, şeker vs. yemişimde midem allak bullak olmuş gibi bir histi. kasıklarımda da adet sancısı gibi hafif sancı vardı. ne ara uyudum hatırlamıyorum en son saat 2ydi baktığımda. sabah uyandım hiçbişeyim yok turp gibiyim

Yumurtan mi çatladi ki acaba.. ben çok mutsuzum kuzum ya belki de bu zamana kadar ki en düzenli iliskiyi yaşadık ama yine olmadı..her zamankinden daha çok moralim bozuk çok heveslenmistim

Yumurtan mi çatladi ki acaba.. ben çok mutsuzum kuzum ya belki de bu zamana kadar ki en düzenli iliskiyi yaşadık ama yine olmadı..her zamankinden daha çok moralim bozuk çok heveslenmistim
Tamamen adet oldun mu canım sen? Aynen ya ayı iyi değerlendirdiğimiz halde adet olunca daha çok üzülüyor insan. Mutlaka bi şey sebep olmuştur canım denk gelmemiş olabilir, ilişki olmayan o aradaki günlerden birinde yumurtan çatlamış ve canlılığını yitirmiş olabilir. Yumurtanız 12-24 saat arası canlı kalıyormuş. Bizimki 12 saat canlı kalanlardan ise denk getiremememiz normal.
Benim yumurtam çatlayalı 6 gün oldu canım. Bulantı ondan olanaz zaten hiç bulantım olmazki o dönem. Herhalde yediğim bişi dokundu. Geçti zaten bugün çok iyiydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…