Merhaba kızlarrr bende bebeğim olsun çok istiyorum ama 'hamileyyiimmmmm' diye bağırmaktan daha çok 'doğurdummm sağlıklı bi bir bebeğim olduuu.. bende iyiyimm' diye bağırmayı daha çok istiyorum.. çünkü malesef bu ikinci gebeliğimdi ve malesef buda sonlandı.. :'( ilki kimyasal gebelikti. bu kezde malesef dış gebelik
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
2 hafta hastanede yattım.. taburcu oldum şükür ama değerlerim sıfırlanmadan risk devam ediyor
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ameliyat olmadan inşallah atlatırım inş.
anlıccağınız ikidir sevincimiz gursağımızda kaldı
o yüzden bence marifet hamile kalmakda değil, sağlıklı bi şekilde devam ettirip bebişi kucağına almak önemli olan..
kesinlikle üzülmeyin olmadığı, adet olduğunuzu gördüğünüz her ay ki o yıkılmalarınızı çok iyi anlıyorum. Rabbimden herşeyin hayırlısı.. Rabbim benim yaşadıklarımı düşmanımın başına vermesin.. Bir dahakine sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inş. Sizler içinde hayırlısı.. umarım sizlerde en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde bebişlerinize kavuşursunuz ..