"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Ha hakkimi yememk gerek O zamandan bu zamana gelisme oldu artik adet görsem bile hamile gibi takılıyorum:KK45::KK53:
saglikli hayirli bebisler istiyoruz ama nasip olmuyor..icim aciyor agliyor....esim bana gore metanetli Allah tan.....ne olacak nereye kadar gider
boyle bilmem..

Ayy iyi bari diğerlerinde bişey çıkmamış. Evet canım ya benim de yüksekti prolaktin 49 mu neydi. Şimdi nasıl bilmiyorum bi daha hic gitmedim dr.a gitsem olur işte ama niyese hiç canım istemedi :))
canım bu ilacı kullanırken korunmalımıyım? Dostinex isminde ilaç. İçinde korunmam gerektiği yazıyor. 1 ay daha boşa geçicek öyleyse :KK1:

Son düzenleme:
Ben hamile kalinca esim dahil kimseye haykirmayacam 2 ay keyfini cikaracam o surecin sonrasinda paylasacam cevremdekilerle cunku bi evlat kaybettim bi ben tasidim acisini yoklugunun verdigi izdirabi o yuzden hamile oldugumu ogrendigimde birtek burdan paylasacam ve o surecte sukur secdeleri ve ibadetler edip keyfini cikaracam

Ben hamile kalinca esim dahil kimseye haykirmayacam 2 ay keyfini cikaracam o surecin sonrasinda paylasacam cevremdekilerle cunku bi evlat kaybettim bi ben tasidim acisini yoklugunun verdigi izdirabi o yuzden hamile oldugumu ogrendigimde birtek burdan paylasacam ve o surecte sukur secdeleri ve ibadetler edip keyfini cikaracam
inşallah Allahım senın ve tüm isteyenlerin dualarını kabul etsın

Merhabalar sizlere bir şey sormak istiyorum. Geçen ayın 28'inde adet olmuştum bu ayda iki kez şüpheli ilişki oldu. Henüz adet günüme daha var. Yaklaşık olarak ayın 26-27'si gibi adet olmam lazım. Daha öncede hamile kalmıştım fakat bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım, şuan da hamilelik belirtilerini hissediyorum kendimde. ancak adet günümüde bekleyecek sabrım yok açıkçası. Hep bu düşünceyle yatıp kalkıyorum. Bir saniye bile çıkmıyor aklımdan. Sağlık ocağına ayın 25'inde gitsem kan testi yaptırsam sonuç doğru çıkar mı yoksa illa ki adetimin bir hafta gecikmesini mi beklemeliyim. Lütfen yardımcı olun o_O

kesinlikle senin ile aynı duyguları yaşıyorum hatta ben cinsiyetini öğrenen kadar kimse ile paylaşmayı düşünmüyorum
rabbim nasip etsin insallah biz gibi anne olmayı isteyen herkese rabbim dualarımızı kabul eder insallah

Kizlar benim adet hiç leke olmadan 3 gün gecikti derken bugün pembe akimtim geldi. Çok mutsuzum. Adet olucam deglmi simdi ben :KK43:((

canım benim de aynı oldu 23.olmam lazımdı 21.inde 1-2 damla 22.sinde 3-4 damla derken
23.de tamamen söküldüm şu ana adetliyim.bende çok umutluydum bu ay hgs den sonra üstelik
yumurtlama zamanında tatildeyik eşimle beraber çok güzel değerlendirdik ama gene olmadı
artık moraller sıfır bir de görümcenin 2.ye hamile olduğu öğrendim.ağladım çok üzüldüm.
sonra kendi kızdım gene başladığım yeri döndüm.bu ay doktorumda tatilde bu ay da ilaç tedavisiz gececek.
hakkımızda hayırlısı rabbim bizi bu kadar beklettiğine göre bizim için daha iyisine verecektir.
umut kaybetmeden devam etmemiz lazım.

artık hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm diye
haykırmak , bağırmak , çığlık atmak , deliler gibi ağlamakkkkkkkk istiyorummmmm

rabbim sen bize hayırlı evlat nasip etsin en kısa sürede insallah
isteyen herkese ver yarabbim.............

Bizim konu iyice geriye düşmüş kızlar nerdesiniz tatilde mi? Ben yaptım tatili bitti geldim. Ovulasyon testi kullanıyorum. Bugün koyu çizgiyi gördüm. Yarın yum. günüm demek ki.

artık hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm diye
haykırmak , bağırmak , çığlık atmak , deliler gibi ağlamakkkkkkkk istiyorummmmm

rabbim sen bize hayırlı evlat nasip etsin en kısa sürede insallah
isteyen herkese ver yarabbim.............
Allah dualarını kabul etsin inşallah canım ama bu kadar kafaya takıp üzülme nolur. Bize düşen neden hamile kalamıyoruz onu araştırıp tedavimizi olup Allah'tan hayırlı zamanı beklemek. Ben de 1 senedir istiyorum ama ne zaman doktora gitsem bi olumsuzlukla karşılaşıyorum. Enfeksiyon mantar kist atlattım şimdi de prolaktin yüksek çıktı, onun tedavisini görüyorum. Bu iş hiiç kolay değilmiş anladım. Eğer yaptırmadıysan sen de kontrole git herşeyine baktır ondan sonra deneyin. Hakkında hayırlısı olsun

1.5 yıllık evliyim, haziran 2015 de bende hamile kalmak istiyorum kısmet olursa.hamile kalmadan evvel neler yapmak gerekiyor, paylaşımları olanlar beni bilgilendirebilirler mi acaba :)

Bizim konu iyice geriye düşmüş kızlar nerdesiniz tatilde mi? Ben yaptım tatili bitti geldim. Ovulasyon testi kullanıyorum. Bugün koyu çizgiyi gördüm. Yarın yum. günüm demek ki.

Selam canım ya ben de herkes nerde diye yazmaya girdim burdaymisiniz. Ben hala uygulamadan giremiyorum foruma. Arama motorundan giriyorum mecburen ama o da zor oluyo ya :(( ne var yok ne durumdasin ya da durumdasiniz. Ben ovalardan testini bu ay iyi kullandım ve de degerlendirdim hatta ertesi günü bile değerlendirdim. Iki üç gün var adete. Hem sabirsizlikla hem de heveslenmeden bekliyorum :))

Back