"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

ben bişi sormak istiyorum belki aranızda yaşayan vardır bu ay adetime 10-12 gün kala sanki adet olcakmışım gibi karın ağrısı ve göğüslerimde hassaslık yaşadım sonra geçti bugün hastalığıma 2-3 gün falan var olması lazım acaip bi sancıyla uyandım hatta rüyamda hastalandığımı gördüm dedim kesin oldum baktım olmamışım işe gelene kadar karnım sancıdı şimdi yine geçti. yaklaşık 8 aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım acaba ondan mı oluyor yoksa acaba mı diyorum ilk seferde oldumu bebiş bi kez test yaptım ilk sancılandığım zaman ama o negatif çıktı =( siz ne diyorsunuz ne olabilir acaba?
Adete o kadar kala hassasiyet yaşadınsa sebebi yumurtlamadım dolayı olabilir, yumurtlama dönemindeki belirtilerde böyle, o günlerde gebe kalabilirsiniz yani belirtiler bu kadar erken çıkmaz hamile olsan:KK15: Gebelik olmuş mu peki? Doktora gittim demişsiniz ;))

Kızlar ben kulübe kaç gündür telefon uygulamasından giremiyorum. Sanırım bi sorun var ya da samsung kullananlar giremiyor. Çok mutsuzum ya bura da olmazsa iyice yalnız kaldım :(
Ya canımcım forum yeni bir sisteme geçmiş o yüzden ama düzelecekler bence.:KK58:

Kızlar ben kulübe kaç gündür telefon uygulamasından giremiyorum. Sanırım bi sorun var ya da samsung kullananlar giremiyor. Çok mutsuzum ya bura da olmazsa iyice yalnız kaldım :KK43:
Ben de giremedim canım bir sorun var herhalde.
Mutsuzluk bende de var bu ay yumurtlama dönemimi değerlendiremedik. Eşimle aramız limoniydi o sırada. Acaba ben mutsuzum die eşimemi bulaşıyorum da sorun çıkarıyorum farkında olmadan. Ama elimde olmuyor işte. Bu yaz hamile kalmayı ümit etmiştim. Geçti bitti yaz...

Ben de giremedim canım bir sorun var herhalde.
Mutsuzluk bende de var bu ay yumurtlama dönemimi değerlendiremedik. Eşimle aramız limoniydi o sırada. Acaba ben mutsuzum die eşimemi bulaşıyorum da sorun çıkarıyorum farkında olmadan. Ama elimde olmuyor işte. Bu yaz hamile kalmayı ümit etmiştim. Geçti bitti yaz...
E bunun bi de yazi var bahari var kisi var;) birazcik olunlu bak ki onundeki guzellikleri goresin canim;) tabi bazen durduk yere bulasmak da iyi oluo:KK56::KK30:
Yeter ki uzamasin. Cunku insan negatif olunca her sy bndan etkileniyo gbi gelio bana;)

Adetim yeni bitti hadi bismillah diyerek bu gece yeni bir aya başlıyorum. Şansımız bol olsun göbüşlerimiz dolsun insallaahhhhhh. Incir kürüne devam ediyorum eşim de saolsun keçi boynuzu pekmezini tabiki içmiyor yine. :)) sistem olmadığı için uygulamadan giremiyorum sürekli. 010712 kuzum sende ne var ne yok

Adetim yeni bitti hadi bismillah diyerek bu gece yeni bir aya başlıyorum. Şansımız bol olsun göbüşlerimiz dolsun insallaahhhhhh. Incir kürüne devam ediyorum eşim de saolsun keçi boynuzu pekmezini tabiki içmiyor yine. :)) sistem olmadığı için uygulamadan giremiyorum sürekli. 010712 kuzum sende ne var ne yok
Aminn diyerek basliym;))
Bn de esime keci boynzu pekmezi vericktm de baktm kiru daha iyiymis ddm ki aliym keci boynzlarni kaynatayim. Ama kokusunu hiic begenmedi;)) ona ragmen icti ama bnde devam edicek azim
Yok:KK35: Kendime incir kuru falan yapmaya da useniyorum malesef. Ama kur incir aldm yiyorm aklima geldikce artik ne kdr ise yararsa:KK22:

Bende bir gelişme yok ne yazık ki. Cuma günü adet olucam, onu bekliyorum. Bir dahaki ay adet bitiminden bikaç gün sonra başlayıp 1 gün ara ile birliktelik denemeyi düşünüyorum ama zor olucak. Uygulayabilcez mi bilmiyorum

Eylem008 ben az önce adet oldum :KK43: Normalde cuma gecesi olmam gerekiyordu, 3 gün erken geldi.
Düzenimin bozulması beni tedirgin ediyor. Ovulasyon hesabımda şaşıyor, sinir oldum!! Neyse artık ovu testi alıcam mecbur.

Kizlar benim adet hiç leke olmadan 3 gün gecikti derken bugün pembe akimtim geldi. Çok mutsuzum. Adet olucam deglmi simdi ben :(((

010712 hadi yaaa:(( ah bı ne yapmamiz gerektiğini anlasak da keşke ona göre davransak. Sorun ne bilmiyoruz adet de dedigin gibi şaştı gitti. Geçen ay çok erken yumurtladim degerlendirmedik bu ay da ovu. Testinde bi türlü yakalayamadim cizgiyi. Bebeğim sıkma canini yeni bir umutla başla pes etmek yok

010712 hadi yaaa:KK43:( ah bı ne yapmamiz gerektiğini anlasak da keşke ona göre davransak. Sorun ne bilmiyoruz adet de dedigin gibi şaştı gitti. Geçen ay çok erken yumurtladim degerlendirmedik bu ay da ovu. Testinde bi türlü yakalayamadim cizgiyi. Bebeğim sıkma canini yeni bir umutla başla pes etmek yok

Benm de sasirdi baksana Eylem.Halbuki ovu testinide iyo degerlendrmistin. Kasigimda batiyo.ters giden ne anlamiyorum

Benm de sasirdi baksana Eylem.Halbuki ovu testinide iyo degerlendrmistin. Kasigimda batiyo.ters giden ne anlamiyorum
Canım havalardan mıdır, psikolojimizden mi anlamadım gitti! Bi erken gelir, bi gecikir bizi ümitlendirir... Çekilecek çilemiz varmış. Eğer kanaman devam etmiyorsa bi test yap canım normal adetin mi o yoksa yerleşmeyle mi alakalı acaba anlayalım.

010712 hadi yaaa:KK43:( ah bı ne yapmamiz gerektiğini anlasak da keşke ona göre davransak. Sorun ne bilmiyoruz adet de dedigin gibi şaştı gitti. Geçen ay çok erken yumurtladim degerlendirmedik bu ay da ovu. Testinde bi türlü yakalayamadim cizgiyi. Bebeğim sıkma canini yeni bir umutla başla pes etmek yok
Yarın adetimin 3. Günü ve fsh Lh E2 prolaktin baktırıcam. Beklemekle olmuyor. Dediğin gibi canım ne yapmamız gerektiğini anlayıp ona göre yol çizmek gerek. Ben de başlayım artık testlere.

Canım havalardan mıdır, psikolojimizden mi anlamadım gitti! Bi erken gelir, bi gecikir bizi ümitlendirir... Çekilecek çilemiz varmış. Eğer kanaman devam etmiyorsa bi test yap canım normal adetin mi o yoksa yerleşmeyle mi alakalı acaba anlayalım.

Ùç gündür test yapıyorum bişey çıkmıyor. Devamı da gelmedi akintinin. 4. Gecikme günüm bugün. Bugün gelicekmi bakalm. Kan testine haftaya gidicem

slm arkadaşlar birçok kişinin yorumlarını genellikle okudum ben aranıza yeni katılıyorum 3 aylık evliyim erken diyeceksiniz ama bende bebiş istiyorum rabbim inşallah en kısa zamanda bu duyguları hepimize yaşatır reğilime 4-5 gün var normalde karın ağrım falan olurdu bi hafta öncesinden ama şuanlık hiç birşey yok inşallah umutluyum

Ben de bi gideyim diyorum doktora.ama hep unutuyorum ya da aklıma gelince amaan diyorum :)) coffeylight canım senin adet günün mü ki leke geldi. Inşallah bebiş gelmiştir de onun belirtisidir

Ben de bi gideyim diyorum doktora.ama hep unutuyorum ya da aklıma gelince amaan diyorum :)) coffeylight canım senin adet günün mü ki leke geldi. Inşallah bebiş gelmiştir de onun belirtisidir

inşallh canımcım benim 4 gün gecikti 5. günüm yarın ama dün bugün lekeli akıntım var. adet olcam gibi belirtilerim var.. hiç sanmıyorm ki hamilelik olsun. Böyle şeyler bana gelip beni sevindirmez gibi geliyor :( benim gibi varmıdır sence ? kırmızı akıntım ama adet değil eminim

doktordan geldim canım fsh Lh E2 hepsi normal. prolaktin 35 çıktı yani yüksek. bi hap verdi haftada 1 yarım içicekmişim, bir ay sonra da kontrole çağırdı. eylem seninde prolaktinin yüksekti canım değil mi, şimdi ne durumdasın?
bana doktorun dediği şu; herşeyin normal, prolaktin tamamen gebeliğe engel olmaz, yüksekse de hamile kalınır. muhtemelen eşin de bir sıkıntı var. testi yaptırıp getirsin dedi. ama eşim buna sıcak bakmıyor. napıcam bilmiyorum:KK17:

doktordan geldim canım fsh Lh E2 hepsi normal. prolaktin 35 çıktı yani yüksek. bi hap verdi haftada 1 yarım içicekmişim, bir ay sonra da kontrole çağırdı. eylem seninde prolaktinin yüksekti canım değil mi, şimdi ne durumdasın?
bana doktorun dediği şu; herşeyin normal, prolaktin tamamen gebeliğe engel olmaz, yüksekse de hamile kalınır. muhtemelen eşin de bir sıkıntı var. testi yaptırıp getirsin dedi. ama eşim buna sıcak bakmıyor. napıcam bilmiyorum:KK17:

Ayy iyi bari diğerlerinde bişey çıkmamış. Evet canım ya benim de yüksekti prolaktin 49 mu neydi. Şimdi nasıl bilmiyorum bi daha hic gitmedim dr.a gitsem olur işte ama niyese hiç canım istemedi :))

Merhaba kızlar...ben de hala haykırmak için analık duygusunu tatmak için sabredenlerdenim......:((((( ama güzel topigimiz guclenmis ve hamile oldugunu haykiranlar olmuş....:KK46:

Back