"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Yumurtan mi çatladi ki acaba.. ben çok mutsuzum kuzum ya belki de bu zamana kadar ki en düzenli iliskiyi yaşadık ama yine olmadı..her zamankinden daha çok moralim bozuk çok heveslenmistim:KK43:
Oyle mesajlar var ki
Forumlarda olacagi varsa tek ilskide bile oluyo canm. Cogusu iyi degerlendiremedigm ayda gebe kaldm diyo. Yani sikma canini, elimzden geleni yapiyoruz. Elbet zamani var, olacak. Sabretmek zor tabi, hele ki o iki haftalik bekleyiste. Ama cook yakn bi zamanda bebelermzi alcaz kucagimza:KK15:

Tamamen adet oldun mu canım sen? Aynen ya ayı iyi değerlendirdiğimiz halde adet olunca daha çok üzülüyor insan. Mutlaka bi şey sebep olmuştur canım denk gelmemiş olabilir, ilişki olmayan o aradaki günlerden birinde yumurtan çatlamış ve canlılığını yitirmiş olabilir. Yumurtanız 12-24 saat arası canlı kalıyormuş. Bizimki 12 saat canlı kalanlardan ise denk getiremememiz normal.
Benim yumurtam çatlayalı 6 gün oldu canım. Bulantı ondan olanaz zaten hiç bulantım olmazki o dönem. Herhalde yediğim bişi dokundu. Geçti zaten bugün çok iyiydim.
Hakkaten ymrtaniz kac saat canli kalio acaba:KK58: Ve onu artirmanin bi yolu var mi:confused:

Hakkaten ymrtaniz kac saat canli kalio acaba:KK58: Ve onu artirmanin bi yolu var mi:confused:
Bunu bende çok merak ediyorum. Sanırım ultrason muayenesinde yumurtanın görüntüsünden ömrü anlaşılabiliyor. Çünkü bir muayenemde doktorum yumurtamın yeni çatladığını söylemişti ve 24 saat kadar dayanır, bu akşam ilişki olsun demişti. O akşam olmuştu ilişki ama sonuç hüsran...

Tamamen adet oldun mu canım sen? Aynen ya ayı iyi değerlendirdiğimiz halde adet olunca daha çok üzülüyor insan. Mutlaka bi şey sebep olmuştur canım denk gelmemiş olabilir, ilişki olmayan o aradaki günlerden birinde yumurtan çatlamış ve canlılığını yitirmiş olabilir. Yumurtanız 12-24 saat arası canlı kalıyormuş. Bizimki 12 saat canlı kalanlardan ise denk getiremememiz normal.
Benim yumurtam çatlayalı 6 gün oldu canım. Bulantı ondan olanaz zaten hiç bulantım olmazki o dönem. Herhalde yediğim bişi dokundu. Geçti zaten bugün çok iyiydim.

evet canım oldum maalesef bugün 3.gun. .:( ertesi gün de ilişki oldu ama ona rağmen tutmadı. Dün konuştum eşimle tekrar Dr. Gidelim mi diye.bu ay da deneyelim olmazsa diğer ay söz dedi. Şu bir senede elime geçen tek şey eşimi düzenli iliskiye ikna etmek oldu sadece :)) artık espri yapıyo adam ne zaman yumurtluyosun catliyosun falan diye :)) seninki inşallah bu sefer tutar canım ya ovulasyon testi kullandın mi

Oyle mesajlar var ki
Forumlarda olacagi varsa tek ilskide bile oluyo canm. Cogusu iyi degerlendiremedigm ayda gebe kaldm diyo. Yani sikma canini, elimzden geleni yapiyoruz. Elbet zamani var, olacak. Sabretmek zor tabi, hele ki o iki haftalik bekleyiste. Ama cook yakn bi zamanda bebelermzi alcaz kucagimza:KK15:

Haklısın valla canım ama insan üzülüyo ya hiçbir sorun yok ama bi türlü olmuyor. Allah ağzından duysun valla inşallah en kisa zamanda gelecekler:))

Slm arkadaşlar. Regl tarihim bir hafta geçti. Baş dönmesi mide bulantısı ve kasık ağrıları da diğer belirtiler..dün test yaptım tek çizgi çıktı:KK43: bugün kan verdim sonucunu yarın alıcam ama korkuyorum negatif çıkacak diye:KK43: sizce hamile miyiimmmo_O

evet canım oldum maalesef bugün 3.gun. .:KK43: ertesi gün de ilişki oldu ama ona rağmen tutmadı. Dün konuştum eşimle tekrar Dr. Gidelim mi diye.bu ay da deneyelim olmazsa diğer ay söz dedi. Şu bir senede elime geçen tek şey eşimi düzenli iliskiye ikna etmek oldu sadece :)) artık espri yapıyo adam ne zaman yumurtluyosun catliyosun falan diye :)) seninki inşallah bu sefer tutar canım ya ovulasyon testi kullandın mi
Kullandım canım ovu testi ama umudum yok şuan itibariyle hamileliğe dair hiiç bişey hissetmiyorum. Bir de bugün iş işin haber beklediğim yerden olumlu yanıt geldi. Pazartesi çalışmaya başlıyorum. Eğer bu yaz hamile kalabilseydim çalışmıcaktım hamileliğimi evde rahat geçirmeyi planlıyordum ama ...
Benim de kocamı bir düzene oturtmam gerek yahu ovu testi kullandım ama en önemli günlerde 1 kez ilişki oldu sadece. Boşa gidiyor zaman.

Slm arkadaşlar. Regl tarihim bir hafta geçti. Baş dönmesi mide bulantısı ve kasık ağrıları da diğer belirtiler..dün test yaptım tek çizgi çıktı:KK43: bugün kan verdim sonucunu yarın alıcam ama korkuyorum negatif çıkacak diye:KK43: sizce hamile miyiimmmo_O
Yazdığın belirtiler hamileliğe işaret ediyor. İnşallah yarın buradan müjdeyi verirsin.

Eylem benim adet yine erken gelicek sanırım. Belime bir ağrı saplandı ve kasıklaımda adet sancıları başladı. Normal günüm pazar ama geçen ayki gibi 3-4 gün etken olucam muhtemelen. Nie böyle erkene atmaya başladı ki...

Hadi yaa:(( hiç belli olmaz canım ya hele bi gelsin bakalım o gün. Bazı aylar benim de erken oldu hep. Bu ay yine 28.gunu oldum. Hayirlisi diyorum yine.isin için de sevindim canım iyi olmuş en azından kafandan biraz silersin

Eylem benim adet yine erken gelicek sanırım. Belime bir ağrı saplandı ve kasıklaımda adet sancıları başladı. Normal günüm pazar ama geçen ayki gibi 3-4 gün etken olucam muhtemelen. Nie böyle erkene atmaya başladı ki...
Muhtemelen daha erkn yumrtlamaya baslmassnde canm

Hadi yaa:KK43:( hiç belli olmaz canım ya hele bi gelsin bakalım o gün. Bazı aylar benim de erken oldu hep. Bu ay yine 28.gunu oldum. Hayirlisi diyorum yine.isin için de sevindim canım iyi olmuş en azından kafandan biraz silersin
Dün ve bugün mahvetti beni. Bel ve kasık ağrısına bir de akşam saatlerinde başlayıp yatma vaktinde iyice artan bulantı eklendi... Rahat uyku uyuyamıyorum ve gün içinde de hep yorgun oluyorum. Adet oldum sanıp sıksık wcye koşuyom. Artık olsun da rahatlayım off.

Muhtemelen daha erkn yumrtlamaya baslmassnde canm
aynı zamanımda yumurtluyorum canım. adetimin 13. günü yani. ovulasyonla testiyle takip ettiğim için biliyorum.
ağrılar erken başlayınca aerken adet olcam sandım ama hala gelen yok. bu ay üşüttüm herhalde. hoş normalde benim çok hafif agrıyla gecer adet dönemim. enfeksiyon falan olmasında...

kızlaaar ben geldimm. Bayağıdır girmiyorum hem tatil yüzünden hem de kafam rahat olsun diye. burayı okuyunca hamilelik fikri sürekli kafamda oluyr o yüzden yazın uzak durdm. benm de 1 haftam varr bakalım neler olacak :))))

doktordan geldim canım fsh Lh E2 hepsi normal. prolaktin 35 çıktı yani yüksek. bi hap verdi haftada 1 yarım içicekmişim, bir ay sonra da kontrole çağırdı. eylem seninde prolaktinin yüksekti canım değil mi, şimdi ne durumdasın?
bana doktorun dediği şu; herşeyin normal, prolaktin tamamen gebeliğe engel olmaz, yüksekse de hamile kalınır. muhtemelen eşin de bir sıkıntı var. testi yaptırıp getirsin dedi. ama eşim buna sıcak bakmıyor. napıcam bilmiyorum:KK17:

canm ben de içtim dostenex hala da içiyorum arada . benmki düzene girdi tahlil yaptrmıştm. ve korunmadım onu kullanırken.

canım benim de aynı oldu 23.olmam lazımdı 21.inde 1-2 damla 22.sinde 3-4 damla derken
23.de tamamen söküldüm şu ana adetliyim.bende çok umutluydum bu ay hgs den sonra üstelik
yumurtlama zamanında tatildeyik eşimle beraber çok güzel değerlendirdik ama gene olmadı
artık moraller sıfır bir de görümcenin 2.ye hamile olduğu öğrendim.ağladım çok üzüldüm.
sonra kendi kızdım gene başladığım yeri döndüm.bu ay doktorumda tatilde bu ay da ilaç tedavisiz gececek.
hakkımızda hayırlısı rabbim bizi bu kadar beklettiğine göre bizim için daha iyisine verecektir.
umut kaybetmeden devam etmemiz lazım.
inşallah canm inşallh ama çok zorrr.. ben artık hiç bişey yapmıuorm. alacağı nefes belli olursa olur diye :( nasipse gelir diyorum. sadece dua ediyorum.

Dur bakalım adet normale dönücekmi. Bu ay iyi değerlendirmişsin sen canım. İnsallah bu yerleşme işaretidir. Eğer elinde varsa ovu testi ile bak istersen. O da hamile olunca yumurtlama günü gibi kopkoyu çıkıomuş.

gerçekten çıkıyormu canm sebebi nedir pekii ??

kızlaaar ben geldimm. Bayağıdır girmiyorum hem tatil yüzünden hem de kafam rahat olsun diye. burayı okuyunca hamilelik fikri sürekli kafamda oluyr o yüzden yazın uzak durdm. benm de 1 haftam varr bakalım neler olacak :))))

gerçekten çıkıyormu canm sebebi nedir pekii ??

çıkıyormuş canım. forumda okumuştum ben de. sebebi hamile oluncada vücutta Lh artıyormuş, o da testi pozitif çıkarıyormuş. ben bu ay adetime 1 gün varken yaptım ovu testi çok çok silik çıktı, ertesi gün de adet oldum zaten.
bigün hamile kalabilirsek deneriz:KK51:

Back