"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

canım tamamen kendimi seni yerine koyup düşünüyorum ve durumu değerlendirdiğimde
1.tek tüpün kapalı, şansın %50.
2.eşin sperm kalitesi her ay değişkenlik gösterir. bazı ay şans daha da düşebilir %20 olur bazı ay %40 olur garantisi yok.yaş ilerliyor.
okuduğum bir haberde şöyle yazıyor; tüp bebek tedavisinin başarı şansı, yaşa göre değişiyor. 30 yaşın altındaki hastalar için bu oran yüzde 60’a çıkarken, 35 yaş civarında yüzde 40’a düşüyor. yani zaman aleyhine işliyor.
ben kendime 2015 ocağa kadar zaman verdim. yaşım 27. o zamana kadar hamile kalamazsam ben de tüpe niyetlicem.
karar senin canım kendini hazır hissediyorsan sadece eşinle konuşup karar ver, başkalarına bakma:KK39:

Aynen kuzum biz karar vermeliyiz. Zaten danistigim insanlarda bu konuda bilgili ve benmle ayni olan insanlar. Flmimde sorun olmasaydi ben de senin gibi zaman tanicaktm biraz kendime ama beklemeye gerk yok sanirm. Doktorda adet olunca gel bakalm demisti. Adetime cok az kaldii. insallah hayirlusi olur hakkimizda. :*

selam kızlar
bende kırmızılar başladı bu ay da olmadı
umutlar yerle bir. hgs den sonra 2.ayım çok ümitlenmişti kısmet değilmiş hala vaktimiz var demek ki
ama moral motivasyon sıfır ne yapacağız biz kızlar , rabbim yardım et . yol göster

selam kızlar
umutlar yerle bir. hgs den sonra 2.ayım çok ümitlenmişti kısmet değilmiş hala vaktimiz var demek ki
ama moral motivasyon sıfır ne yapacağız biz kızlar , rabbim yardım et . yol göster
ahh kuzucm. benm de hsg den sonra ikinci ayımdı ama olmadı :( her ay daha da ümitsiz bekliyorz gibi hissediyruz. seni anlıyrm ama akışına bırakıp beklemek gerek sanırm. sabırla imtihan oluyoruz.. :/

selam kızlar
Sabırla denemeye devam edicez canım ve Allah'tan hayırlısını isticez. Başka yapıcak bişey yok. Elimizden gelen ne varsa yapıyoruz gerisi tevekkül.

ahh kuzucm. benm de hsg den sonra ikinci ayımdı ama olmadı :KK43: her ay daha da ümitsiz bekliyorz gibi hissediyruz. seni anlıyrm ama akışına bırakıp beklemek gerek sanırm. sabırla imtihan oluyoruz.. :/
Ben de imtihandan geçtiğimize inanıyorum canım. İnşallah alnımızın akıyla çıkarız.
. Bi de ben çevremdeki yakınlarımdan gizledikçe iyi yapmadığımı hissetmeye başladım. Onlar sorduğunda henüz düşünmüyoruz diyorum ve Allah bunu kabul edip bana bebeğimi nasip etmiyor gibime geliyor. Dün anneme bugün de 2 yakın arkadaşıma artık bebek niyetinde olduğumuzu söyledim. Dua ediceklerini söylediler. Allah onların dualarıyla vericek belki de bebişimi.

eylem neredesin?? bu hafta yumurtlama haftandı dimi canım, iyi değerlendirdiniz inşallah. arada buraya da bak ama:KK23:

Kuzuuumm.. son bir iki haftadir çok yogundum girmek kısmet olmadı
Şimdi okudum da senin yazılarını. 3 gün arka arkaya demişin :)) içine mi doğdu kız öyle yaptık biz de :) daha doğrusu şöyle. Iki güne bir ilişkimiz devam ederken ertesi gün ovu. testi pozitif çıktı o gün de değerlendi ertesi gün gün derken 3 gün ilişki oldu. Bakalım bu sefer ne olacak. Eşine çok sevindim ne güzel her şey yolunda. Tatlım sende de bir sorun yok şükür artık zamanini bekliyorsun başka bişey kalmadi

010712 bu arada adet tarihin ne zaman canim
yaaaa çok özledim seniiii. her gün bakıom gelcen die.:KK19:
bat 10 ekim canım. biz de bu ay öyle yapıcaz. adetim bittiğinden itibaren 1 gün arayla ilişki oldu şugüne kadar. tahmini ovulasyonum 26 eylül cuma. test ile de takip ediyorum. canım senin ne zaman bat?

yaaaa çok özledim seniiii. her gün bakıom gelcen die.:KK19:
bat 10 ekim canım. biz de bu ay öyle yapıcaz. adetim bittiğinden itibaren 1 gün arayla ilişki oldu şugüne kadar. tahmini ovulasyonum 26 eylül cuma. test ile de takip ediyorum. canım senin ne zaman bat?

Ayy canım benim ben de çok özledim seni. gözümü açar açmaz dedim bizim kız napti acaba diye :) ayin 3ü gibi benim tarih de.. inşallah bu ay ugurlu gelmiştir bize. Resmen bir yıldır cocugum olmuyor. Geçen yıl başı eşimle bunun muhabbetini yapmıştık gelecek yıl başına bebeğimizle gircez diye :KK43:( kısmet olmadı. Nolur olsun artikkkk

Ayy canım

Ayy canım benim ben de çok özledim seni. gözümü açar açmaz dedim bizim kız napti acaba diye :) ayin 3ü gibi benim tarih de.. inşallah bu ay ugurlu gelmiştir bize. Resmen bir yıldır cocugum olmuyor. Geçen yıl başı eşimle bunun muhabbetini yapmıştık gelecek yıl başına bebeğimizle gircez diye :KK43:( kısmet olmadı. Nolur olsun artikkkk
aynen canım yaa evdeki hesap çarşıya uymadı bizim. biz 3 çift samimi arkadaşlarız. her yıl başı birimizde toplaşıyoruz. 2 sene önceki yılbaşında ilk arkadaşlarımızın bebeği yoldaydı, 5 aylık hamileydi. geçen sene diğeri 4 aylık hamileydi. bu sene de benden bekliyorlar doğal olarak...
ben bi de anneme ve bu arkadaşlarıma söyledim artık bebek istiyoruz diye. saklamaktan yıprandım iyice. bir yıl denediğimizi söylemedim, yeni istiyoruz diye söyledim.
canım inşallah bu ay hamişsindir. iyi değerlendirmişsin inşallah olmuştur.

aynen canım yaa evdeki hesap çarşıya uymadı bizim. biz 3 çift samimi arkadaşlarız. her yıl başı birimizde toplaşıyoruz. 2 sene önceki yılbaşında ilk arkadaşlarımızın bebeği yoldaydı, 5 aylık hamileydi. geçen sene diğeri 4 aylık hamileydi. bu sene de benden bekliyorlar doğal olarak...
ben bi de anneme ve bu arkadaşlarıma söyledim artık bebek istiyoruz diye. saklamaktan yıprandım iyice. bir yıl denediğimizi söylemedim, yeni istiyoruz diye söyledim.
canım inşallah bu ay hamişsindir. iyi değerlendirmişsin inşallah olmuştur.

Bak biri 5 biri 4 aylık hamileymis. tesadüf ya sen de 3 aylık hamiş olursun inşallah o zamana:)) hatta ben de :))

010712 .!.:
Ben de imtihandan geçtiğimize inanıyorum canım. İnşallah alnımızın akıyla çıkarıuğunda henüz de 2 yakın arkadaşıma artık bebek niyetinde olduğumuzu söyledim. Dua ediceklerini söylediler. Allah onların dualarıyla vericek belki de bebişimi.

insllah cikicaz hayirlisiyla.
Ben hiç öyle düşünmedm kuzucm. Çünkü Allah içimizi biliyor. Onlar içimizin yandigini bilemezlerki. Boş konuşan çok insan var. Bilmeyen anlamaz zaten. O yüzden gelicek bebisimiz insallah. Saklasak da saklamasak da :) dualar kabul olcak insalh

Kismet istee. :( planlar yapios da . Allahn dedigi oluCak yine canlar..

insllah cikicaz hayirlisiyla.
Ben hiç öyle düşünmedm kuzucm. Çünkü Allah içimizi biliyor. Onlar içimizin yandigini bilemezlerki. Boş konuşan çok insan var. Bilmeyen anlamaz zaten. O yüzden gelicek bebisimiz insallah. Saklasak da saklamasak da :) dualar kabul olcak insalh

Kismet istee. :KK43: planlar yapios da . Allahn dedigi oluCak yine canlar..

Bi gün olacak inşallah canım sen ne alemdesin bakalim

Ben de bebek var mı diye soranlara yok diyorum bu sefer peşinden düşünüyor musun diye devam sorusu geliyor bende nasip diyorum isterim tabiki diyorum. Ama bazılarının soruş tarzından nefret ediyorum. .1 yıllık evliyim bu 2.ayımız..

Ben de bebek var mı diye soranlara yok diyorum bu sefer peşinden düşünüyor musun diye devam sorusu geliyor bende nasip diyorum isterim tabiki diyorum. Ama bazılarının soruş tarzından nefret ediyorum. .1 yıllık evliyim bu 2.ayımız..
Daha cok az olmus isteyeli canim. Insanlar ilk gunden cocuk olsn dokuz ayi da beklemeden hemen dogusn istiolar:KK76: Onlara kalsa is ohooo. Takma sen, keyfine bak, bebisin de gelir yaknda

Bende bir gelişme yok ne yazık ki. Cuma günü adet olucam, onu bekliyorum. Bir dahaki ay adet bitiminden bikaç gün sonra başlayıp 1 gün ara ile birliktelik denemeyi düşünüyorum ama zor olucak. Uygulayabilcez mi bilmiyorum

010712 hadi yaaa:KK43:( ah bı ne yapmamiz gerektiğini anlasak da keşke ona göre davransak. Sorun ne bilmiyoruz adet de dedigin gibi şaştı gitti. Geçen ay çok erken yumurtladim degerlendirmedik bu ay da ovu. Testinde bi türlü yakalayamadim cizgiyi. Bebeğim sıkma canini yeni bir umutla başla pes etmek yok

Merhaba kızlar...ben de hala haykırmak için analık duygusunu tatmak için sabredenlerdenim......:KK43:(((( ama güzel topigimiz guclenmis ve hamile oldugunu haykiranlar olmuş....:KK46:

kızlaaaaaarr.. Çok özledimm sizleririiii geri döndümm :) hangi topiklerdesiniz bulmak için buraya yazdım ilkönce:KK54: zaten burda da kimse kalmamış :KK53: ben muradıma en sonunda sizinle paylaşmak istedimm.. Rabbim hepimizinkini hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. olmayanlara da hayırlı sağlıklı evlatla en kısa zamnda inşallh.. Anlatsanıza şimdi neler yapıyosunz hangi topikteysenz ben de oraya geleyimm :KK68::21::anneadayı:

kızlaaaaaarr.. Çok özledimm sizleririiii geri döndümm :) hangi topiklerdesiniz bulmak için buraya yazdım ilkönce:KK54: zaten burda da kimse kalmamış :KK53: ben muradıma en sonunda sizinle paylaşmak istedimm.. Rabbim hepimizinkini hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. olmayanlara da hayırlı sağlıklı evlatla en kısa zamnda inşallh.. Anlatsanıza şimdi neler yapıyosunz hangi topikteysenz ben de oraya geleyimm :KK68::21::anneadayı:
Coffeylight çoook sevindim, gözün aydın:KK68: Forum değişince ben de bulamadım sizi. Sadece eylem ile özelden yazışıyoruz. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ben de 25. Haftamdayım. Geçeceğin yollardan ben geçtim. Eğer sormak istediğin kafana takılan şeyler olursa cevaplarım. Ben 2015 haziran anneleri topiğindeyim genelde. Özelden de yazışabiliriz. Ayyy tekrar gözün aydın. İnşallah eylem ve papatyasevilir de muradına erer en kısa zamanda:KK19:

merhaba ben yeni evliyim eşimle korunuyoruz , geçen ay çok sancılı bir şekilde git gide kahverengi parça parça sanki ceviz kadar bir şey içinde kan geldi önemsememiştim o kadar kahverengi vajınal akıntılar olması normal gıbı bır yazı okumuştum ıternette kı adet olamama bi kaç gün vardı bi kaç gün sonra adetimide oldum, bu ay acaba hamile miyim soruları kafamda donuyordu psikolojik olarak oyle bir düşünce içine girmiştim gebelik testi aldım değilmişim, aslında yeni evliyiz eşim çocuk çgeçen ay kı olay aklma takıldı acaba kimsaysal dusuk yapıp bebeğimi kaybettim şuan okulum oldugu ıcın dusunmesekte cocugum olsun cok ıstıyorum... bu konularda hiç bilgim yok yenı evlıyım.. Yaptıysam nasıl anlarım doktora gıtsem anlaşılır mı acaba cocugum olmaz mı kımyasal düşük yapan vr mı arkadaşlar bilgi verebilir misiniz??

Back