"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Kizlar ilk klomenimi dün Ictim. 😀 dua edin banaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ilk klomenimi dün Ictim. 😀 dua edin banaa

Inşallah hayırlısı olsun canım gönlüne göre versin Allah. Icini ferah tut

Bebişş naptin canım ya niye ağrıdı ki acaba.simdi nasılsın

Daha iyiyim canım saol😉 bi gün öncesinde temizlik yapmıştım, sanırım o yüzden ağrıdı belim. Yere eğilip yerleri silmiştim. Ramazan öncesi son temizlik. Allah yardımcımız olsun bu sıcaklarda sabır versin herkeze.

Inşallah hayırlısı olsun canım gönlüne göre versin Allah. Icini ferah tut

hadi bakalım hayırlısı canım, Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle:13:

Amin canlarmm hepimiz için dolu dolu güzel bi ay olur insallahj 😊😊

Selam kızlar. Bu akşamdan beri kasığımın ortasında yani tam rahmin olduğu bölümde ağrı var. Adet ağrısına benziyor, arada sağ ve solda batma da oluyor. 😔 Adet mi olcam yoksa! Bat 5 temmuz ama erken mi gelicek anlamadım..

Selam kızlar. Bu akşamdan beri kasığımın ortasında yani tam rahmin olduğu bölümde ağrı var. Adet ağrısına benziyor, arada sağ ve solda batma da oluyor. 😔 Adet mi olcam yoksa! Bat 5 temmuz ama erken mi gelicek anlamadım..

Bilemeyizki.kuzum. bekle bakalım

yarın doktora gidicem saat gecenin 4ü oldu heyecandan gözüme uyku girmiyo. kürtaj oldum yaklaşık 2 ay oluyo bebeğimin kalbi durduğu için alınmak zorunda kaldı. kürtajdan sonra da parça kalmıştı o aralar o kadar çok doktora gittim ki bıkmıştım. kürtjdan sonra da kontrole gittim parça kaldığını öğrenince yeter artık dedim doktorun söylediği ilaçları içtim ama kontrole gitmedim. adetle birlikte düşer demişti doktor inş düşmüştür. yarın öğrenicem bakalım. bi de benim 2. gebelik kaybım oluyo. sizce kayıpların nedenini araştırır mı doktor yoksa 3. ten sonra mı araştırlır :S

Hamilelik testi ne zaman yapılır?
Gebelik testi nasıl uygulanır? Sonucun pozitif ya da negatif çıkması halinde ne yapmak gerekir? Hamilelik Testi Ne zaman Yapılır? Gebelik testi nasıl yapılır

Eğer vücudunuzda gebelik belirtilerinden bir kaç tanesi varsa ilk yapmanız gereken, adet tarihinde gecikme olup olmadığını kontrol etmektir. Eğer adet tarihinde bir gecikme yaşanmışsa, eczaneden temin edeceğiniz bir idrar testini evde kendi kendinize doğru bir şekilde uygulayarak, gebe (hamile) olup olmadığınızı anlayabilirsiniz. Kesin sonuç elde etmek için yine de doktorunuza başvurmanız tavsiye edilir.

Gebelik testi en ideal ne zaman yapılmadır?
Zamanından önce yapılan, gebelik testleri gereksiz harcamalara ve duygusal çöküntülere sebebiyet vermektedir.

Gebelik testini evde uyguluyor iseniz, hamilelik testi için en doğru zamanlama adet gecikmesinden 1 hafta sonraki zaman dilimi olacaktır. Adet gecikmesinden 1 hafta – 10 gün sonrasında yapılan gebelik testleri, eğer doğru bir şekilde uygulanmış ise % 90 ve üstü doğru sonuç vermektedir. Eczaneden satın aldığını gebelik testleri ile gebelik kontrolünün doğru sonuç vermesi için en uygun zaman dilimi cinsel ilişkiden 15 gün sonraki zaman dilimidir. Eczaneden satın alından gebelik testi, cinsel ilişkiden hemen sonraki günlerde size doğru sonucu vermez.

Gebelik Testini adet gecikmesinden önce yapmanız size doğru sonucu vermez. Gebelik testinde doğru sonucu almak için, adet gecikmesi olması gerekir ve hatta adet gecikmesinin üzerinden 4-5 gün kadar geçmesi idealdir.

Hamilelik testinde sonuç Pozitif çıkarsa mutlaka kan testiyle garantilemek en doğru sonuç olacaktır.

İdrar testlerinde sonuç silik çıkarsa, testi tekrarlamanız gereklidir.

Planlamadığınız bir şekilde gebelikten şüpheleniyor iseniz; acil olarak doktora gidip kan testi yaptırmanızda fayda vardır.

Gebelik testini bir klinikte yaptırmak isterseniz, doktorlar tarafından kan testi yani Beta HCG testi uygulanacaktır.
Hızlı ve kesin sonuç verdiğinden , Beta HCG testi oldukça güvenilirdir.

Gebelik (Hamilelik) Testi Nasıl Yapılır ?

Eczaneden satın aldığınız gebelik testinini uygulamak için en iyi zaman, sabahtır. Sabah uyandığınızda ilk idrarınızla testi yapmalısınız. Bazı testler, test çubuğunu idrar akışına doğru tutmaya, bazıları ise idrarı bir kaba koyduktan sonra test çubuğuna damlatmaya yönlendiriyor. Aldığınız testin yönlendirmelerini dikkatli okuyun ve tam olarak doğru bir şekilde uygulayın.

- Temiz ve kuru bir bardağa veya kaba idrar yapılır.
- Gebelik testini düz bir yere koyun ve üerine iki damla idrar damlatın. İdrar damlatmak için genellikle, gebelik testlerinin içersinden bir cisim çıkar. İdrarınızı; gebelik testinin üzerinde işaretlenen sonuç okuma alanına damlatmamalısınız.
- Gebelik testinin üzerindeki işaretli yere, idrarı damlattıktan sonra 2-5 dakika kadar bekleyin.
- Gebelik testinin sonuç okuma bölümünde tek çizgi belirirse negatif yani gebelik yok anlamına gelir.
- Gebelik testinin sonuç okuma bölümünde çift çizgi belirirse pozitif yani gebelik var anlamına gelir.
- Gebelik testinin sonuç okuma bölümünde çizginin bir tanesinin soluk olması gebeliğin çok yeni olabileceği anlamına gelir.
-Gebelik testinin sonuç okuma bölümünde hiç bir çizgi görülmemesi testin geçersiz olduğu anlamına gelir, yeniden test yapmalısınız.

Gebelik testi nasıl yapılır, Gebelik testi nasıl uygulanır, hamilelik testinde tek çizgi, gebelik testinde pozitif, gebelik testi ne zaman yapılır, hamilelik testi ne zaman yapılır

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarr doktordan geliyorum önce eşimi aradım sonra hemen nete sarıldım valla :) çalışmalara start veriyoruzzz herşey yolunda dedi doktor ama malesef tekrarlayan kayıplar için yapılan testler burda yapılmıomuş. ama testlerin normalde çıksa anormal de çıksa aspirin kullanacaksın gebe kaldığında dedi. şimdilik güzel haber buuu inşallah yakın zamanda hamileyim diye yazarız hayırlı ise hakkımızda :52:

kızlarr doktordan geliyorum önce eşimi aradım sonra hemen nete sarıldım valla :) çalışmalara start veriyoruzzz herşey yolunda dedi doktor ama malesef tekrarlayan kayıplar için yapılan testler burda yapılmıomuş. ama testlerin normalde çıksa anormal de çıksa aspirin kullanacaksın gebe kaldığında dedi. şimdilik güzel haber buuu inşallah yakın zamanda hamileyim diye yazarız hayırlı ise hakkımızda :52:

Canim cok sevndim allahim insallah hepimize versin versin bikalim birgun gelsin hepimiz korunmak icin girelim bu siteye :) ah bu bebekler kiymetli olmak icin nasilda bizi uzuyolar daha gelmeden :) durmak yok calismalara devam canim allah bizimle cok sukur elhamdulillah

Back