- 4 Haziran 2014
- 75
- 7
- 18
- Konu Sahibi papatyasevilir
- #1.441
Bu gurup cok pasif oldu yahuu:)))nerdesiniz kizlar:)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok sevndim allahim insallah hepimize versin versin bikalim birgun gelsin hepimiz korunmak icin girelim bu siteye :) ah bu bebekler kiymetli olmak icin nasilda bizi uzuyolar daha gelmeden :) durmak yok calismalara devam canim allah bizimle cok sukur elhamdulillah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu gurup cok pasif oldu yahuu:)))nerdesiniz kizlar:)
Selam kızlar. Bu akşamdan beri kasığımın ortasında yani tam rahmin olduğu bölümde ağrı var. Adet ağrısına benziyor, arada sağ ve solda batma da oluyor. 😔 Adet mi olcam yoksa! Bat 5 temmuz ama erken mi gelicek anlamadım..
Az önce adet oldum😢 4 gün erken geldi...
bunu şimdi gördüm :26: temmuzu birlikte deneyelim inş temmuzda güzel haberleri veririz birbirimize
Bende kendimi tanitayim ozaman. 5 yillik evliyim gecen sene eylül ayinda cocuga karar verdik. Daha hala hanile kalamadim. Ilk önce enfeksiyon cikti sonra kist cikti. Tedavi oluyorum susn o yüzden hanile kalmam yasak. Hod korunmadamda kalamiyorum hamile kistten ötürü ya neyse. Sogan kürü yapiyorum suan hem enfeksiyon giderici hemde kist yokedici. Bakalim faydasini görücekmiyim. Benimde hikayem böyle iste.
Ayy canm benmm. Üzme kendini. Zamanı ne zman ben de bilmiyrm ama zamani gelcek elbet birgün ve bizdw hamile kalacagzz cammm. Gül hadi tmm :***
Saol canım benim. Ben yine kimyasal oldum galiba. Test yaptırmadım ama anlayabiliyorum. Ağrım aşırı fazla... Bu ay son çabaladım artık nolursa olsun bırakcam uğraşmayı. Olursa süpriz olsun, böyle bekleyip hesaplayıp hüsrana uğramak çok koyuyor.
Bende kendimi tanitayim ozaman. 5 yillik evliyim gecen sene eylül ayinda cocuga karar verdik. Daha hala hanile kalamadim. Ilk önce enfeksiyon cikti sonra kist cikti. Tedavi oluyorum susn o yüzden hanile kalmam yasak. Hod korunmadamda kalamiyorum hamile kistten ötürü ya neyse. Sogan kürü yapiyorum suan hem enfeksiyon giderici hemde kist yokedici. Bakalim faydasini görücekmiyim. Benimde hikayem böyle iste.
Istemesende aklin onda oluyo cnm sahsen ben kafayi yemek uzereyim artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim enfeksiyonda kimyasal gebelige sebebiyet veriyomus simdi okudum. Acaba gecirdigin enfeksiyondanmi kimyasal gebelik oldu. Simdi anliyorum doktorum neden korun dedigini.
Saol canım benim. Ben yine kimyasal oldum galiba. Test yaptırmadım ama anlayabiliyorum. Ağrım aşırı fazla... Bu ay son çabaladım artık nolursa olsun bırakcam uğraşmayı. Olursa süpriz olsun, böyle bekleyip hesaplayıp hüsrana uğramak çok koyuyor.