- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi papatyasevilir
- #1.401
coffeylight, eylem kültür sonucumu aldım bugün temiz çıktı çok şükür kurtuldum enfeksiyondannn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
coffeylight, eylem kültür sonucumu aldım bugün temiz çıktı çok şükür kurtuldum enfeksiyondannn
Ayy çok sevindim canım ya bitti sonunda bu dert. Bi daha gelmesin o kötü şeyler.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
''akıntı'' kelimesinden nefret ettim artık yaa rengiydi kokusuydu kıvamıydı off off... neyin ne anlama geldiğini çözmeye çalışmaktan laborantlıkta master yapcak konuma geldim ha! ne olurdu bebeğimiz ilk denediğimiz ay gelseydi de biz bu hallere düşmeseydik.... ilk denemsinde hamile kalan arkadaşıma anlatıyorum bazen onun ne akıntıdan haberi var ne yumurtlama gününden. nasıl olduda geldi bebek haberi bile olmadı. ben ise ansiklopedi yutmuş gibiyim, bilmediğim şey kalmadı...
Geçmiş olsun atlatmışsın maşallah. Ben cesaret edemedim bu ay. 1 yılımız dolsun olmazsa o zaman çektiricem. İnşallah en kısa zamanda gelir bebişin😉 dediğin gibi canım bu da bizim imtihanımız ve Allah'ın izniyle yüzümüzün akıyla çıkıcaz.Bugun hsg çektirdim tahmin ettiğim kadar zor değilmiş.açılmış tüplerin çok şükür inş tez zaman da hamileyim diye haykirmak nasip olur..herkes zaaflariyla sınav olurmuş bende ya sabir diyerek zaafimla sınav oluyorum..hamilelik bana da nasip olur inş..
İnşallah kısa zamanda kavusursun bebeğine canım. Ne zamandır istiyorsun?Slm bnde hamilr kalmak istynlerdnm
Biz bu kadar çok istediğimiz ve kafamıza çook taktığımız için olmuyor muhtemelen. Onlar hiç düşünmezken oluvermiş. biz de bir başarabilsek oluruna bırakmayı. Ama ne mümkün!. Ben yine dün gece bebeğimi gördüm rüyamda. Akıl fikir onda olunca, geri kalan herşey boş geliyor...Ah canm ah hepimiz ayniyiz kafayi yicem artik annemin 6 cocugu var kadinin biseden haberi yok ablamlarinda cocuklari var kimse dediklerimden anlamiyo biz cok istedigimiz icin oluyo boyle yani ben anlamiyrm millet tecavuze ugruyo hamile kaliyo biz aylardir ugrasiyoruz tik yok allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah en kisa zamanda rabbim.
Geçmiş olsun atlatmışsın maşallah. Ben cesaret edemedim bu ay. 1 yılımız dolsun olmazsa o zaman çektiricem. İnşallah en kısa zamanda gelir bebişin😉 dediğin gibi canım bu da bizim imtihanımız ve Allah'ın izniyle yüzümüzün akıyla çıkıcaz.
İnşallah kısa zamanda kavusursun bebeğine canım. Ne zamandır istiyorsun?
Biz bu kadar çok istediğimiz ve kafamıza çook taktığımız için olmuyor muhtemelen. Onlar hiç düşünmezken oluvermiş. biz de bir başarabilsek oluruna bırakmayı. Ama ne mümkün!. Ben yine dün gece bebeğimi gördüm rüyamda. Akıl fikir onda olunca, geri kalan herşey boş geliyor...
Bende hep soruyorum ruyamda test yapiyrm 2 cizgi cikiyo mutluluktan ucuyorum esime soylemek icin can atyrum bi uyaniyorum hayal kirikligi biktim artik bu ay ramazan geliyo zaten ara verecem bende 7. Denemeyi bos verecem
Geçmiş olsn canm. Çok şükür:))
Kızlar lütfen bana dua edin yarn Dr gt cem kesenin içinde kan pihtisi vardı Dr çok umutlanmayin dedi (( ama Rabbinden umut kesilmez ...düşük yapabilirim çok Üzgünüm ( hayırlı sağlıklı gebelik isteyin kızlar bnde sizin gibi çok bekledim çok istedim ilk bebeğim ( inşallah bi mucize olur lütfen bana dua edin yarn için çok korkuyorum (( Rabbim hayırlısı versin hakkımda ....
Kızlar lütfen bana dua edin yarn Dr gt cem kesenin içinde kan pihtisi vardı Dr çok umutlanmayin dedi (( ama Rabbinden umut kesilmez ...düşük yapabilirim çok Üzgünüm ( hayırlı sağlıklı gebelik isteyin kızlar bnde sizin gibi çok bekledim çok istedim ilk bebeğim ( inşallah bi mucize olur lütfen bana dua edin yarn için çok korkuyorum (( Rabbim hayırlısı versin hakkımda ....
Aynen canım Ramazan da ara vericem ben de. benim bugün ovulasyon günümdü. 5 günü değerlendirdik, bugünü de. hayırlısı bakalım benim bat 5 temmuz.
en kısa zamanda hepimiz müjdeli haberleri buradan paylaşırız inşallah
Kızlar hiç sesiniz çıkmıyor, nerelerdesiniz, neler yapıyorsunuz??
Kızlar hiç sesiniz çıkmıyor, nerelerdesiniz, neler yapıyorsunuz??
Iyidir canım ya ne olsun bomboş geçen zamanla uğraşıyorum öyle :) sen napiyosun nasıl gidiyo
4 temmuz ama adet olucam çünkü sana demistim ya dogm kont hapi kullandım bu ay. Önümüzdeki ay ilaca baslicak doktorum. Yumurtalarmn kalıntısı kalmasın ki klomen kist olusturmasin diye verdi onu da .
Ayy adet oldum bugün doktora gitcem bakalm nolcak 😁