"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

4 temmuz ama adet olucam çünkü sana demistim ya dogm kont hapi kullandım bu ay. Önümüzdeki ay ilaca baslicak doktorum. Yumurtalarmn kalıntısı kalmasın ki klomen kist olusturmasin diye verdi onu da .

evet canım hap kullanıyordun sen, bi dahaki aya bomba gibi giricen inşallah:34:
benim antibiyotik iğnem yarın son. ondan sonra korunmayı bıraksam bi zararı olur mu ki. antibiyotik aldım ya şimcik gebelik olursa etkiler mi ki:44:
tahmini yumurtlama günüm ayın 22si pazar. bakalım neler görüces:8:

evet canım hap kullanıyordun sen, bi dahaki aya bomba gibi giricen inşallah:34:
benim antibiyotik iğnem yarın son. ondan sonra korunmayı bıraksam bi zararı olur mu ki. antibiyotik aldım ya şimcik gebelik olursa etkiler mi ki:44:
tahmini yumurtlama günüm ayın 22si pazar. bakalım neler görüces:8:

Insallh bakalm :) antibiyotik konusunu bilmiyrm ki canm ya ne desem yalan olur ://

Kızlar, doktora gittim kontrole (inşallah bu son gidişimdir). kültür aldı. aslında gitmesem de olurmuş. verdiği iğnelerle enfeksiyonun geçmeme ihtimali yokmuş, zaten bununla da geçmesse hiçbişeyle geçmezmiş! yine de kesin emin olayım. sonucu cumartesi çıkacak.
bu arada 2 gündür beyaz, losyon kıvamında bir akıntım var. ovulasyona 2 gün kaldı ondan mı acaba?

Kızlar, doktora gittim kontrole (inşallah bu son gidişimdir). kültür aldı. aslında gitmesem de olurmuş. verdiği iğnelerle enfeksiyonun geçmeme ihtimali yokmuş, zaten bununla da geçmesse hiçbişeyle geçmezmiş! yine de kesin emin olayım. sonucu cumartesi çıkacak.
bu arada 2 gündür beyaz, losyon kıvamında bir akıntım var. ovulasyona 2 gün kaldı ondan mı acaba?

Ondandr canm o. Akıni ne zmanlar normal onu da anlamış deglm aslnda :)

Inşallah geçmiştir canım enfeksiyon. Tabi yumurtladigin için akıntı oluyo iyi değerlendir bebeğim :) ben de dün adet oldum :( yeter artık valla ugrasmayacm sıkıldım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah geçmiştir canım enfeksiyon. Tabi yumurtladigin için akıntı oluyo iyi değerlendir bebeğim :) ben de dün adet oldum :( yeter artık valla ugrasmayacm sıkıldım

ayy ben de çok bunaldım canım aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktan. bu ay da adet olursam zaten Ramazan geliyor, doğru düzgün ilişki de olmaz bi daha ki ay hiiç olmaz. son bir gayretimle bu ay da umutluyum ama olmazsa artık benden de paydosss....:19:

Ondandr canm o. Akıni ne zmanlar normal onu da anlamış deglm aslnda :)

''akıntı'' kelimesinden nefret ettim artık yaa rengiydi kokusuydu kıvamıydı off off... neyin ne anlama geldiğini çözmeye çalışmaktan laborantlıkta master yapcak konuma geldim ha! ne olurdu bebeğimiz ilk denediğimiz ay gelseydi de biz bu hallere düşmeseydik.... ilk denemsinde hamile kalan arkadaşıma anlatıyorum bazen onun ne akıntıdan haberi var ne yumurtlama gününden. nasıl olduda geldi bebek haberi bile olmadı. ben ise ansiklopedi yutmuş gibiyim, bilmediğim şey kalmadı...:37:

''akıntı'' kelimesinden nefret ettim artık yaa rengiydi kokusuydu kıvamıydı off off... neyin ne anlama geldiğini çözmeye çalışmaktan laborantlıkta master yapcak konuma geldim ha! ne olurdu bebeğimiz ilk denediğimiz ay gelseydi de biz bu hallere düşmeseydik.... ilk denemsinde hamile kalan arkadaşıma anlatıyorum bazen onun ne akıntıdan haberi var ne yumurtlama gününden. nasıl olduda geldi bebek haberi bile olmadı. ben ise ansiklopedi yutmuş gibiyim, bilmediğim şey kalmadı...:37:

Aynen tatlım. Neden olmuyo anlamış değilim. Bizmi beceremiyoruz dicem.artik. kismet evet ama neden bukadr ugrasiyoruz ozman yok tikanliydi yok acikti yok yumurtaydi. Allahm isyan degl ama.akisina biraknca da insann içi kemiriyor ya sorun varsa diye. . :(

Merhaba kizlar

Vardir Allahin bir bildigi kizlar:) bize sabretmek düsüyor. Biz tedavimizi olalim gerisi Allaha kalmis. Cokda fazla hesaplama yapmayin bence. Çünkü ovulasyon günü diye insan strese giriyo:) her iki günde bir iliskiye girinmeliymis onu yapsak yeter.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Slm kizlar benim ablam hamile kaldi bu ay su an 6 haftalik hamile dün ögrendik cok sevindim ama bi okadar da acikcasi cok morelim bozuldu off Ben bi senedir ugrasiyorum ve Halen hamile kalamadim ablam ise 5 senedir korunuyordu ve birakali 1 ay oldu o ayda hamile kaldi.. Teyze oluyucam insallah seviniyorum ama bi okadarda kizkaniyorum ablami hayalimi yasiyir cünkü okadar üzüntülüyüm ki anlatamam aglamak istiyorumm.. Allahim!!

Aynen tatlım. Neden olmuyo anlamış değilim. Bizmi beceremiyoruz dicem.artik. kismet evet ama neden bukadr ugrasiyoruz ozman yok tikanliydi yok acikti yok yumurtaydi. Allahm isyan degl ama.akisina biraknca da insann içi kemiriyor ya sorun varsa diye. . :(

Ben çalışmalara başladım dün gece , operasyon tamam😜 bu gece mola, c.tesi yine çalışma. Pazar ovulasyon günüm, belki o akşamda çalışırız garanti olsun.😋Oyy oyy ne zor iş... Akışına bırakasak bizim bu sıklıkla çalışacağımız yok ki. Tembeliz tembelll. 😊😚😘

Ben çalışmalara başladım dün gece , operasyon tamam😜 bu gece mola, c.tesi yine çalışma. Pazar ovulasyon günüm, belki o akşamda çalışırız garanti olsun.😋Oyy oyy ne zor iş... Akışına bırakasak bizim bu sıklıkla çalışacağımız yok ki. Tembeliz tembelll. 😊😚😘

Hadi bakalım canım bu sefer olacak insallah. Ben uğraşmayi düşünmüyorum artık. Şöyle bi baktım da kendime 10 aydır başka bişey dusunmemisim. Tek hedef bu olmuş. Napim ya amaannnn olacağı varsa zaten gelir o biliyorum. O yüzden kendimi bu konudan uzak tutuyorum artık. Inşallah olacak hepinizin meleği gelecek en kisa zamanda

Back