"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

kuzum dr sana diğer ay için mi demişti Şansın yüksek diye. Üzülme canım bide bişey dicem amh testi yaptirdin mi hiç. Geçen gün biri diyodu bu test düşük olursa hamile olduğunu ve sonrasında düşük yaptığını farketmeyebilirmişin. mumkunse hiç ağır kaldırma bide. Benim son 3 ay ki adetim bu yüzden erken geldi. Bu arada geçen gün eşimle tartıştık bana bi süre önce test yaptirdiğini ve her seyin iyi olduğunu söyledi şok oldum. Megersem ta ne zaman yaptırmış da bana soylememis. Dr ona 2 sene olmaması çok normal strese girmeyin falan bişeyler demiş. Ama ben hala konuşmadigim için kendisiyle test sonucunu isteyemiyorum :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu ay için şansım yüksek demişti canım enfeksiyondan kurtuldum ya o yüzden ama olmadı.
Nasıl bir test o canım anlamadım. Aslında benim hep aklıma takılıyor, acaba kendimi yorup düşük olmasına mı sebep oluyorum die. Çünkü yoruyorum, hafta da 2 kez market alışverişi yapıyorum, ağır poşetler taşıyorum. Evde temizlik, ev işleri derken çok sık belimi ağrıttığım oluyor...
Eşin yaptırmış test ve söylememiş öyle mi. Biz de kızıyorduk nie yaptırmıo die😃 iyi sevindim sonuç iyimiş bak artık zamanını beklicen canım. İnşallah en kısa zamanda gelicek bebişin.
Benim eşim de dün ağrıdan kıvrandığımı görünce çok üzüldü ve ramazandan sonra ne test gerekiyorsa yaptıralım dedi.

010712 ibrahim saracoglu demiş canım tv de bana söylediler böyle bi test varmış bi baktır diye. Nete yaz da oku bakalım gerekirse onu da yaptir. Ben de adet olayım sonra gidecem doktora. Benim de yaptırmam gerekirse yaptırcam. Valla son 3 aydır ağır kaldırıp adet olunca korkmaya başladım artık. Bi daha bişeye dokunmam dedim :) inşallah senin de eşin dr gider ve inşallah bişey çıkmaz canım. Benim içim biraz rahatladi ama hala sormadım Adama :) hem aramız hala iyi değil hem de iş nedeniyle pek görüşme fırsatımız olmuyor.

010712 ibrahim saracoglu demiş canım tv de bana söylediler böyle bi test varmış bi baktır diye. Nete yaz da oku bakalım gerekirse onu da yaptir. Ben de adet olayım sonra gidecem doktora. Benim de yaptırmam gerekirse yaptırcam. Valla son 3 aydır ağır kaldırıp adet olunca korkmaya başladım artık. Bi daha bişeye dokunmam dedim :) inşallah senin de eşin dr gider ve inşallah bişey çıkmaz canım. Benim içim biraz rahatladi ama hala sormadım Adama :) hem aramız hala iyi değil hem de iş nedeniyle pek görüşme fırsatımız olmuyor.

canım ben çok yoruldum sanırım. eşim bi daha ki aya gidip yaptıralım testleri diyor ama içimden gitmek gelmiyor. bu kez de ben istemiyorum test. moralim çok bozuk. zırt pırt ağlıyorum. hiç bebek sahibi olamayacak gibi hissediyorum. bıraktım artık. buraya da girmem pek...

Canim niye öyle düsünüyosun, daha yadin cok genc. Sabir gerek bazilarinin hemen olur bazilarinin iki yil sürer. Sen hemen hamile kalirim diye düsünüyosun sirf doktor dedi diye. Oluruna birak canim testleride yaptir mutlaka problem olmadigini bilmekte rahatlatir insani. Bu arada canim sendede kust vardi ya bise sorcam. Ben adet oldum cok erkenden hemde bayagi bi erken ve galiba kist düstü cok yogun bise düstü...ne oldugunu anlayamadim. Ama korktum... Sendede böylemi oldu canim??

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

010712 canm yapma boyle :((( moral olmadan olmuyor bu is malaesff .

Merhaba arkadaşlar bnde 2 yıldır evliyim hamile kalmam istiyorum olmuyo prolaktin değerim yüksek ama hamileliğe engel oluck yükseklik değil dedi doktr :(

Canim niye öyle düsünüyosun, daha yadin cok genc. Sabir gerek bazilarinin hemen olur bazilarinin iki yil sürer. Sen hemen hamile kalirim diye düsünüyosun sirf doktor dedi diye. Oluruna birak canim testleride yaptir mutlaka problem olmadigini bilmekte rahatlatir insani. Bu arada canim sendede kust vardi ya bise sorcam. Ben adet oldum cok erkenden hemde bayagi bi erken ve galiba kist düstü cok yogun bise düstü...ne oldugunu anlayamadim. Ama korktum... Sendede böylemi oldu canim??

hayır canım benim kistten sonraki adetim yani gecen ayki adetim çok duruydu yani içinde hiç pıhtı yoktu ve rengide açık kırmızıydı. fakat bu ayki adetim yoğun ve pıhtılıydı ve 4 gün önce geldi. ben de anlayamadım acaba kist bu ay mı düştü ki. ama doktor ultrasonla bakmıştı gecen ay ve yokolmuş kist demişti. bilemiyorum canım, ya bu ay tekrar kist oluştu ve düştü ya da kimyasal gebelik geçirdim.
senin kisttir muhtemelen canım korkma atmışsın onu. ama aşırı fazlaysa kanaman doktora danışmanda fayda var. aşırı kanama insanı çok halsiz bırakıyor. dikkat et kendine.

010712 canm yapma boyle :((( moral olmadan olmuyor bu is malaesff .

canım elimde değil artık sinirlerim çok yıprandı sanırım:14: yakın arkadaşım bugün bebeğini dünyaya getirdi. maşallah dünyalar tatlısı bir kızı oldu. bu arkadaşımla birlikte karar vermiştik bebek sahibi olmaya ve o hemen gebe kalmıştı. benim de olsaydı şu sıralar benim bebeğimde doğmuş olucaktı.
zaman geçip gidiyor, yaşlanıyoruz, yaşıtlarımız bir bir bebeklerini kucaklarına alıyor. ne zaman bize sıra gelicek:14::14::14:

canım elimde değil artık sinirlerim çok yıprandı sanırım:14: yakın arkadaşım bugün bebeğini dünyaya getirdi. maşallah dünyalar tatlısı bir kızı oldu. bu arkadaşımla birlikte karar vermiştik bebek sahibi olmaya ve o hemen gebe kalmıştı. benim de olsaydı şu sıralar benim bebeğimde doğmuş olucaktı.
zaman geçip gidiyor, yaşlanıyoruz, yaşıtlarımız bir bir bebeklerini kucaklarına alıyor. ne zaman bize sıra gelicek:14::14::14:

Off of tatlim yaşı hiç deme zatenn :((( haklsn ben de senn gibiym ne diyim :((

İnsallah kistdir düsen sol yumurtaligim sizliyo gene. Valla bendemi kimyasal gebelik gecirdim yoksa 3 gün korunmadik cünkü ama onun disinda korunduk ondanmi olduki. Cünkü cok yogun bisi düstü hic normal diil yani. Neyse sali kontrole gidicem bakalim doktor nediycek. Birde canim yasini takma ben senden büyügüm ve benim daha birsürü arkadasim var benimle yasit daha cocugu yok yada daha evli bile degil. Güzel Allahim bize bir zaman biçmis onu bekliyoruz:)) moralini yüksek tut tamammi. Türkiyede dogurma yas orani daha kücük yasta biliyorum ama bak avrupada kadinlar 30 una kadar kariyer yapiyor(benim gibi) 30 dan sonra cocuk. Yani anliycan sen daha 30 bile degilsin zamana birak kocanla hayatin tadini cikar bol bol gezin;)) ben cocuk olmadigi sürece bolbol geziyorum zaten cocuk olunca eve baglancaz o aradada cocuk yapma islerine devam. Kendine zaman ver biraz. Daha yeni tedavi oldun.

Kızlar merhaba aranıza yeni katildim 1 senelik evliyim 6 aydir bebek istiyoruz.Maalesef...
Benim adet düzensizligim vardi kendimi bildim bileli ama PKO oldugumu daha yeni ögrendim gittigin hic bir doktor bunu soylemedi surekli dogum kontrol hapi ile adetimi duzene sokmaya calistilar simdi ise ogrendigim yumurtamin tembel oldugu doktorum matofin ve progestan verdi 2 ay kullanicam bu ilaclari basliktaki gibi hamileyim diye haykirmak istiyorum belki uzattim ama psikolojim yerle blr ve kimseyle konusamiyorum 😔

Kızlar merhaba aranıza yeni katildim 1 senelik evliyim 6 aydir bebek istiyoruz.Maalesef...
Benim adet düzensizligim vardi kendimi bildim bileli ama PKO oldugumu daha yeni ögrendim gittigin hic bir doktor bunu soylemedi surekli dogum kontrol hapi ile adetimi duzene sokmaya calistilar simdi ise ogrendigim yumurtamin tembel oldugu doktorum matofin ve progestan verdi 2 ay kullanicam bu ilaclari basliktaki gibi hamileyim diye haykirmak istiyorum belki uzattim ama psikolojim yerle blr ve kimseyle konusamiyorum 😔

Canm doktrlar kolay kolay demiyorlar. Nasil anladi senn tembellik olduğunu? ?

Doktora gittim gecen hafta alttan muayne etti onun soyledikleri iste hormon testlerim yapilmisti onlara bakti ve pko oldugumu yumurtamin tembel oldugunu soyledi

Selam bende aranizda yeniyim öncelik herkeze ALLAH sağlık versin bende tedavi gormeye basladim kist varmis :-(

CANNASS kafana takilinca öyle bende dusunmuyordum kadar ama kist oldugunu duyunca ve doktor gebelik en iyisi bebegin olsun deyince ama isin zor lafinida ekledigi anı anlatamam

Back