- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi papatyasevilir
- #1.461
kuzum dr sana diğer ay için mi demişti Şansın yüksek diye. Üzülme canım bide bişey dicem amh testi yaptirdin mi hiç. Geçen gün biri diyodu bu test düşük olursa hamile olduğunu ve sonrasında düşük yaptığını farketmeyebilirmişin. mumkunse hiç ağır kaldırma bide. Benim son 3 ay ki adetim bu yüzden erken geldi. Bu arada geçen gün eşimle tartıştık bana bi süre önce test yaptirdiğini ve her seyin iyi olduğunu söyledi şok oldum. Megersem ta ne zaman yaptırmış da bana soylememis. Dr ona 2 sene olmaması çok normal strese girmeyin falan bişeyler demiş. Ama ben hala konuşmadigim için kendisiyle test sonucunu isteyemiyorum :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu ay için şansım yüksek demişti canım enfeksiyondan kurtuldum ya o yüzden ama olmadı.
Nasıl bir test o canım anlamadım. Aslında benim hep aklıma takılıyor, acaba kendimi yorup düşük olmasına mı sebep oluyorum die. Çünkü yoruyorum, hafta da 2 kez market alışverişi yapıyorum, ağır poşetler taşıyorum. Evde temizlik, ev işleri derken çok sık belimi ağrıttığım oluyor...
Eşin yaptırmış test ve söylememiş öyle mi. Biz de kızıyorduk nie yaptırmıo die😃 iyi sevindim sonuç iyimiş bak artık zamanını beklicen canım. İnşallah en kısa zamanda gelicek bebişin.
Benim eşim de dün ağrıdan kıvrandığımı görünce çok üzüldü ve ramazandan sonra ne test gerekiyorsa yaptıralım dedi.