• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Sormaz inşallah ya geçiştir artık bi şekilde :)) umarım kırmızılar gelmez iki gün gecti resmen baksana. Yarın da idrar testi mi yapsan ki acaba. Ayy bilemedim ki ben de burda heyecan yaptim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim ya senin bebiş haberin de beni böyle heyecanlandırcak emin ol ;) ben sabah ilk idrarımla idrar testi yapmıştım aslında. O an bişey çıkmadı attım banyodaki çöp kutusuna ama bikaç saat sonra bişey dürttü baktım silik çizgi vardı. Çok önemsememiştim tabi ama kanda da bişeyler çıkınca umudum var artık.
NOT: kocam az önce eve geldi, naptın bugün dedi hiiç işte hep aynı die geçiştirdim heheheeee

Hadi yaaaa kuzum o zaman iki gün bekle rahat rahat:)) inşallah ben de vercem o haberi sana cnm benim hadi kocanla ilgilen sakın bişey belli etme ona göre :)) adetine 2 gün daha var gibi düşün unut şimdilik bunu. Testten sonra belli olur her şey. Allah gönlüne göre versin cnm umarım bu heyecanın isteğin yerine gelir ya da gelmiştir :)

Mrb arkadaslar yeni uyeyim uzun zamandir forumu takip ediyordum. Yanliz degilmisim dedim. Kendime de isteyen herkese de dua ediyorum ins en yakin zamanda hamile kalip saglikla bebegimizi kucagimiza alabilelim diye..

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Tamam öyleyse ;) gerçi adet günümün dün olduğunu biliyor. Bugün sormaz umarım. Ve şuan yatak döşek durumundayım, yemek de yapmadım düşünmekten. Bişeyler olduğundan kesin şüphelencek ama çaktırmıcam artık. İnşallah gelmiştir bebiş. İnşallah sana da gelir bebiş ;)))))))))))))

Ayy umut arttı mii ne güzel ben de heuecanlandm :))))

Ayy umut arttı mii ne güzel ben de heuecanlandm :))))

Hadi yaaaa kuzum o zaman iki gün bekle rahat rahat:)) inşallah ben de vercem o haberi sana cnm benim hadi kocanla ilgilen sakın bişey belli etme ona göre :)) adetine 2 gün daha var gibi düşün unut şimdilik bunu. Testten sonra belli olur her şey. Allah gönlüne göre versin cnm umarım bu heyecanın isteğin yerine gelir ya da gelmiştir :)

Mrb arkadaslar yeni uyeyim uzun zamandir forumu takip ediyordum. Yanliz degilmisim dedim. Kendime de isteyen herkese de dua ediyorum ins en yakin zamanda hamile kalip saglikla bebegimizi kucagimiza alabilelim diye..

Herseyin hayirlisi ya gec olsunda saglikli hayirli evlat olsun RABBİM bizede hem saglik hemde bol bol sabir versin :))

GÜNAYDIN güzel anne adayları :)))))))

Yarını bekliyorum canım yeniden kan testi yaptırıcam ama hala adet olmadım ve biraz önce midem bulandı :)) senin de az kalmış canım hayırlısı olsun inşallah

Hadi bakalm osamn :)) yaa benm de yumurtlama gunnden beri kasigim batiyor arada bacagm agriyo ama bilemiyrmm işte.

Hadi bakalm osamn :)) yaa benm de yumurtlama gunnden beri kasigim batiyor arada bacagm agriyo ama bilemiyrmm işte.

Benim bu 7. ayki denemem oldu canım ve inan 6 ay boyunca sürekli kendimde belirti aradım ve gerçektende internette yazan birçok belirtiyi hissediyordum. Kasığım batıyordu, göğüslerim hassastı, başım dönüyordu vs. Bu ay kendime söz verdim düşünmicem die ve adetim geçene kadar hiç bir belirti de hissetmedim. İlk belirti kahverengi lekelenmem oldu dün sabah ve bu beni şüpheye düşürdü. Gün içinde de kasıklarım sızladı ama önceki aylarda hissetiğimle alakası olmayan bir agrıydı. İnşallah bebişim tutunmuştur bana. Sen de inşallah hamilesindir canım ama adetine kadar sabırla bekle ;) heyecan yapma

Son düzenleme:
1.5 senelik evli ve 6 aydır bebek dileyen biri olarak artık şu tür başlık açmak istiyorum.
"hamileyim peki şimdi ne olacak ??"":43::43::43::43:ayyy kızlarrr bizim de bebişlerimiz kucaklarımızı doldursa ne iyi olurdu dimiiiiiiii

Papatyasevilir sen nerelerdesin kuzum epeydir görmüyorum seni.Gel hadi konunu açtın gittin bak biz burdayız ;) bebiş yolunda bir gelişme var mı?

Benim bu 7. ayki denemem oldu canım ve inan 6 ay boyunca sürekli kendimde belirti aradım ve gerçektende internette yazan birçok belirtiyi hissediyordum. Kasığım batıyordu, göğüslerim hassastı, başım dönüyordu vs. Bu ay kendime söz verdim düşünmicem die ve adetim geçene kadar hiç bir belirti de hissetmedim. İlk belirti kahverengi lekelenmem oldu dün sabah ve bu beni şüpheye düşürdü. Gün içinde de kasıklarım sızladı ama önceki aylarda hissetiğimle alakası olmayan bir agrıydı. İnşallah bebişim tutunmuştur bana. Sen de inşallah hamilesindir canım ama adetine kadar sabırla bekle ;) heyecan yapma

Ayy kuzucum bilmiyorum yaa. Biliyosun ya birlikte akışına bıraktık bu ay. Sende de bende de ise yaramistr insalhh :/ bu zmandaki heyecan tutunmasini ebgellermi acaba kii

Ayy kuzucum bilmiyorum yaa. Biliyosun ya birlikte akışına bıraktık bu ay. Sende de bende de ise yaramistr insalhh :/ bu zmandaki heyecan tutunmasini ebgellermi acaba kii

Evet canım biliyorum akışına bıraktık inşallah tutar. 1 hafta varsa adetine şuan en kritik dönemin, daha bebiş yerleşmemiş olabilir. döllenme olduysa eğer, rahme yerleşmesi 6-10 gün sürüyor die okumuştum. Kafanı başka şeylerle meşgul et, düşünme bu konuyu. İnşallah bu ay birlikte muradımıza ereriz ;)

Evet canım biliyorum akışına bıraktık inşallah tutar. 1 hafta varsa adetine şuan en kritik dönemin, daha bebiş yerleşmemiş olabilir. döllenme olduysa eğer, rahme yerleşmesi 6-10 gün sürüyor die okumuştum. Kafanı başka şeylerle meşgul et, düşünme bu konuyu. İnşallah bu ay birlikte muradımıza ereriz ;)

Amiiiin inşallah hayırlısıyla :))) ben anasınıfı öğretmniym. Biciriklarla kafada bişey kalmıyo ister istemez :))

Amiiiin inşallah hayırlısıyla :))) ben anasınıfı öğretmniym. Biciriklarla kafada bişey kalmıyo ister istemez :))

Aaa ben de almanca öğretmeniyim. benim öğrenciler lise. inan bıcırıkları tercih ederim :27: 2 gün tatildi istirahat ettim. yarın da gitmesem mi diye düşünüyorum. çook yorucu oluyor. şimdi korkuyorum da düşük olur diye.
sen içini ferah tut bence herşey güzel olucak, bebişin gelicek:49:

010712 bebeğim Günaydın durumlar nasıl. Nasıl hissediyorsun.ben de şimdi uyandım adet günüm yarın ama aynı seninki gibi kahve leke geldi ama sulu gibi normalde adetim pembe başlar neyse bi ara bakarım yine. Yarın Büyük gün ya inşallah güzel haber verirsin

010712 bebeğim Günaydın durumlar nasıl. Nasıl hissediyorsun.ben de şimdi uyandım adet günüm yarın ama aynı seninki gibi kahve leke geldi ama sulu gibi normalde adetim pembe başlar neyse bi ara bakarım yine. Yarın Büyük gün ya inşallah güzel haber verirsin

ikimiz içinde büyük gün, senin de adet günün yarın dimi canım. bakalım gelen olcak mı:)
benim bugün ağrım yok denecek kadar az, akıntım ara ara geliyor, beyazımsı sarımsı bir akıntı. kahverengi akıntı gelmedi bir daha.
içim rahat, stres yapmıyorum, olumlu düşünüyorum, galiba bebişim benimle:16:

Aaa ben de almanca öğretmeniyim. benim öğrenciler lise. inan bıcırıkları tercih ederim :27: 2 gün tatildi istirahat ettim. yarın da gitmesem mi diye düşünüyorum. çook yorucu oluyor. şimdi korkuyorum da düşük olur diye.
sen içini ferah tut bence herşey güzel olucak, bebişin gelicek:49:

Düşmez sen de rahat ol. Hepimiz çalışıyoruz bak. Bence de bebisin seninle kuzm :))

Back