• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

010712 kuzuuum ciddi misin ya çok mu oldu ki kanama adet gibi mi. Bi dr git istersen belki yanlış anlamisindir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

coffeylight cnm bende ilk gün 47 çıktı ertesi gün bi daha istedi Dr 42 çıktı ilaç verdi sonra

coffeylight cnm bende ilk gün 47 çıktı ertesi gün bi daha istedi Dr 42 çıktı ilaç verdi sonra

Aaa ben yanlis gordm ozman. Bidaha bakaym. Benden 1 defa istedi ama. Niyeki

Günaydın kızlar. Haberler iyi değil, az önce kanamam oldu, wc kağıdında farkettim. Galiba kimyasal gebelik denen şeyi yaşadım ve sona erdi. Çok üzgünüm...

Ayy kuzm benm. Bosaldimi tamamn. Bence de bi görün bakalm doktora ya :(

Coffeylight seninki daha düşük çıkmış cnm ondan istemedi heralde. Ilac verdi mi sana bana dostinex verdi

010712 kuzuuum ciddi misin ya çok mu oldu ki kanama adet gibi mi. Bi dr git istersen belki yanlış anlamisindir

İlk başta kırmızı damla damlaydı, şimdi kahverengi içinde minik parçacıklar var ve pedin üçte birini kapladı :.(((( işin garibi kasıklarımda hiç ağrım sızım yok. Tek sızı kalbimdeki....

Bilmiyorum 8 senedir girmdi gircegini sanmiyorum zaten doktor senin yumurtaliklarin byle yaratilmis duzelmez ancak zayiflayark braz daha kisa donemlerde adet olabilirsn dedi

Canım benim yaaa dur bakalım iyice adet oldum demiyosun dimi. Hiç belli olmaz sen yine bi dr görün istersen

Canım benim yaaa dur bakalım iyice adet oldum demiyosun dimi. Hiç belli olmaz sen yine bi dr görün istersen

Doktora gitcek mecalim yok canım. Şu saate kadar durmadığına göre adet oldum ben ve gitti bebiş.
Araştırdım biraz kimyasal gebeliği. kan pıhtılaşması sonucu olabiliyormuş böyle. Günde 1 aspirin kanı sulandırıp bu durumu önlüyormuş. Bir de yumurtlama dönemi progestan içmek bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Bu ay aspirin ve progestan içicem. Yararını görenler paylaşmış forumda.

Coffeylight seninki daha düşük çıkmış cnm ondan istemedi heralde. Ilac verdi mi sana bana dostinex verdi

Hihi Bana da dostinex verdi. Ben yarım alıyorum haftada. 27.29 çıkmış benm de işte.

Doktora gitcek mecalim yok canım. Şu saate kadar durmadığına göre adet oldum ben ve gitti bebiş.
Araştırdım biraz kimyasal gebeliği. kan pıhtılaşması sonucu olabiliyormuş böyle. Günde 1 aspirin kanı sulandırıp bu durumu önlüyormuş. Bir de yumurtlama dönemi progestan içmek bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Bu ay aspirin ve progestan içicem. Yararını görenler paylaşmış forumda.

Onu bende duymstm ama doktor önermeden icmeyeyim demstm ben. O ilaç rahim duvarını kalinlastiriyr. Belki senn hormonlrn bu görevi görüyordr tatlım. Doktoruna sorsan keşke.

Onu bende duymstm ama doktor önermeden icmeyeyim demstm ben. O ilaç rahim duvarını kalinlastiriyr. Belki senn hormonlrn bu görevi görüyordr tatlım. Doktoruna sorsan keşke.

Şuan işteyim 1 dersim kaldı. Çıkışta gitsem mi ki doktora. Ne dicem ki ben ağlamaktan konuşamam. Sabahtan beri sıkıyorum kendimi patladım patlıcam. Eve gidip yatağa gömülmek istiyorum...

allah inşallah en kısa zamanda kucaklarınızı doldursun.
1.5 senelik evli ve 6 aydır bebek dileyen biri olarak artık şu tür başlık açmak istiyorum.
"hamileyim peki şimdi ne olacak ??"":43::43::43::43:ayyy kızlarrr bizim de bebişlerimiz kucaklarımızı doldursa ne iyi olurdu dimiiiiiiii:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::28:

Şuan işteyim 1 dersim kaldı. Çıkışta gitsem mi ki doktora. Ne dicem ki ben ağlamaktan konuşamam. Sabahtan beri sıkıyorum kendimi patladım patlıcam. Eve gidip yatağa gömülmek istiyorum...

Görün kesinlkle bence. Git ağla nolckki. Doktor kaç kişi görüyor günde. Ama bugün son olsn üzülme. :( Allahm biz böyle yaptıkça sınıyor bizi. Toparlan hadi.

010712 kuzum üzülme,üzülme ki diğer aya rahat girebilesin. Bak benim bu prolaktin yüksekliği hep bu stresten oluyormuş. Her ay stres stres yükselmiş. Yıpratma kendini biter bitmez yine başla çalışmalara. Hep bir olup dua edelim gerekirse dua bölüşelim. Bebişlerimiz biraz naza çekiyorlar kendilerini o kadar :) hakkımızda hayırlısı neyse o. Pes etmek yok kuzum

Coffeylight ben tüm içiyorum canım haftada iki kere inşallah ise yarar da bu ay gelir bebiş

010712 kuzum üzülme,üzülme ki diğer aya rahat girebilesin. Bak benim bu prolaktin yüksekliği hep bu stresten oluyormuş. Her ay stres stres yükselmiş. Yıpratma kendini biter bitmez yine başla çalışmalara. Hep bir olup dua edelim gerekirse dua bölüşelim. Bebişlerimiz biraz naza çekiyorlar kendilerini o kadar :) hakkımızda hayırlısı neyse o. Pes etmek yok kuzum

Evet naz yapıyorlar. Dua paylasablrz kızlar . Umutlu olalım. Üzülme.

Coffeylight ben tüm içiyorum canım haftada iki kere inşallah ise yarar da bu ay gelir bebiş

Demekki degistiryr duruma göre. Demek strestenmis yükseklik bilmiyordm ben de. Senn adet ne zman canm ?

Coffeylight dün oldum ben cnm maalesef

Internetten araştır bak çoğu kişi de stresten yükseliyor diyo. Süt hormonuymus bu. beyinden salgilaniyormus stresten dolayi da yukseliyormus ve gebeliğe engelmis. Yani inşallah tek sorunum budur da uğraştirmaz beni

Bu ay spor yapcam 9 aydr bebis gelcek diye yerimden kimildamiyorm 6 kilo aldım yakinda kocam beğenmiyecek :((( bekle bekle olmuyo.....:((

Görün kesinlkle bence. Git ağla nolckki. Doktor kaç kişi görüyor günde. Ama bugün son olsn üzülme. :( Allahm biz böyle yaptıkça sınıyor bizi. Toparlan hadi.

010712 kuzum üzülme,üzülme ki diğer aya rahat girebilesin. Bak benim bu prolaktin yüksekliği hep bu stresten oluyormuş. Her ay stres stres yükselmiş. Yıpratma kendini biter bitmez yine başla çalışmalara. Hep bir olup dua edelim gerekirse dua bölüşelim. Bebişlerimiz biraz naza çekiyorlar kendilerini o kadar :) hakkımızda hayırlısı neyse o. Pes etmek yok kuzum .

Kızlar doktora gittim. bana şunları söyledi: 9.04 zaten çok düşük bir değermiş ve gebeliğin sağlıksız başladığını gösteriyormuş. Yumurta ile sperm birleşmiş ancak hücrelerin bölünmesi aşamasında sorun çıkmış ve döllenme tam gerçekleşmemiş. Kendi kendine atıldığı için sevinmelisin dedi. Gebelik yerleşse yinede sağlıksız ilerlermiş kürtaj olmamı gerektirebilirmiş. Bu ay da denememi söledi, eğer gebelik oluşmazsa benim ve eşimin bütün tahlillerini yapcak, buna göre yol çizcez. Hayırlısı diyorum canlar, bende durum budur.

Back