• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

010712 Benim de akıntı var ama rahatsız edici değil iltihabım geçti mi bilmiyorum tekrardan smear testi yaptırmak istemiyorum. Bence sen tekrardan Dr git. bide bişey dicem prolaktin ölçtürdün mü cnm benim o yüksek çıkmış sinir oldum her seferinde bişey çıkıyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam cnm ne zamandir bebek istiyorsunuz?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

7 aydır cnm maalesef sorunlar yüzünden olmuyor ama umarım aşacaz hemen

010712 Benim de akıntı var ama rahatsız edici değil iltihabım geçti mi bilmiyorum tekrardan smear testi yaptırmak istemiyorum. Bence sen tekrardan Dr git. bide bişey dicem prolaktin ölçtürdün mü cnm benim o yüksek çıkmış sinir oldum her seferinde bişey çıkıyo

Prolaktin süt hormonuydu sanırım dimi canım ben smear dışında hiçbir test yaptırmadım bugüne kadar. İlaç kullanmak istemiyorum daha fazla! Kendiliğinden olsun bebiş istiyorum. Doktora gitmek hiiç sevmediğim şey. Allah mecbur bırakmasın kimseyi. Sen şimdi prolaktin düşsün die mi tedavi görcen. Off off Allah kolaylık versin canım sağlık versin.
Benim bugün adet olmam gerek. Hiç ağrım yok, beklemedeyim.

Coffeylight canım hoşgeldin. Kafaya takmıcaz dedik ama konuşmayalım demedikki :)) özledim muhabetinizi. Anlat bakalım nasıl geçti bu ay, adet günün ne zaman. Benim ki yarın. Acaba stres yapmamak işe yaradımı ne dersin.

Doğru konusmayalm demedik de girmedm işte kafa dinledim biraz. Gerçi ne fayda şimdi de adet günüm kafaya takıldı ister istemez :)) yaramistr eminim yaa diğer aylardn daha iiyiz buay. Olmadı öbür ay modundyz ya vücut anlamstr bunu artk :))

Coffeylight nasilsin ?? Kacinci ay oldu senin ? 9 . Ayim bitmek uzere bakalimm hayrli haberleri hepimiz alirz umarm...

Çok daha iiym canm yaa.evet iç geciriyorm hala .arada sıkılıyorrm da ama Allahn elinde hersey diye düşününce yüküm hafifliyor. 8. Ay bu ay bitck. Insalh bakalm. Bide ben bu ay hormon testlerimi yaptrdm bitek prolaktin yüksek çıktı. Ona ilaç verdi bekliyrx bakalm. Olmazsa klomen alcam bidahaki aya artk.

Coffeylight canım hoşgeldin. Kafaya takmıcaz dedik ama konuşmayalım demedikki :)) özledim muhabetinizi. Anlat bakalım nasıl geçti bu ay, adet günün ne zaman. Benim ki yarın. Acaba stres yapmamak işe yaradımı ne dersin.

Bende özlemişim gercekteeeen :))))

Tarasam cnm niye agliosun..? Allahim buyuk en dogru zamanda gelicek bebislerr insallah ...bnde ayni durumdaym adetimi iki gun gecti test yaptm negatf cikti :((( boyle beklemesi daha zormus cdden :(( 3 aydr gecikmiodu hic bnmde yarnda olmassam insallh kan testi yaptrmayi dusunuyorm ben insallah mutlu haberi en yakin zamnda alirz cnm ..:emir_bebek:
Canim benim umutlarimin yikilmasina..heyecanimin yok olmasına..umitlerimin boşuna olmasin..doldugum her şeye agladim ;(;((tutamadim kendimi..inş tez zamanda bebislerimiz olur..gerçekten çok zor bi süreç..

010712 kuzum haklısın ben de istemem Dr gitmeyi ama bak bu prolaktin yüksekliği engelliyormus gebeliği belki de bu yüzden olmadı bu zamana kadar. Eşimden de test istedi ama bir ay oldu hala gitmiyor belki de onda da bi problem vardır Allah korusun tabi. Bence dr gitmende fayda var. Ben bu sorunlarımi görünce boş yere 6 ay kaybettiğimi anladım. Sadece içimi rahatlatmak için gitmiştim ama bak ufak tefek de olsa problem çıkıyor

010712 kuzum haklısın ben de istemem Dr gitmeyi ama bak bu prolaktin yüksekliği engelliyormus gebeliği belki de bu yüzden olmadı bu zamana kadar. Eşimden de test istedi ama bir ay oldu hala gitmiyor belki de onda da bi problem vardır Allah korusun tabi. Bence dr gitmende fayda var. Ben bu sorunlarımi görünce boş yere 6 ay kaybettiğimi anladım. Sadece içimi rahatlatmak için gitmiştim ama bak ufak tefek de olsa problem çıkıyor

Allah beterinden korusun canım. ufak tefek herkezde oluyor birşeyler tabi haklısın. ben de doktora gitmem gerektiğinin farkındayım ama sürekli erteliyorum. ha bu ay oldu ha bu alacak diye her ay umutlanıyorum, bebişim gelcek sanıyorum ama nafile. bir de benim çevremde bebek denediğimizi bilen kimse yok. bir tek siz biliyorsunuz. yani etrafımda beni kolumdan tutup götürcek biri yok, ben de akışına bırakıp duruyorum. eşim de hayırlısı ne zamansa o zaman olur diyor, yani onun da acelesi yok ve bir sorun olabileceğine ihtimal vermiyor. benim de olumsuz düşünmeme izin vermiyor kesinlikle. ama ben içten içe endişeleniyorum tabi:18:

Allah beterinden korusun canım. ufak tefek herkezde oluyor birşeyler tabi haklısın. ben de doktora gitmem gerektiğinin farkındayım ama sürekli erteliyorum. ha bu ay oldu ha bu alacak diye her ay umutlanıyorum, bebişim gelcek sanıyorum ama nafile. bir de benim çevremde bebek denediğimizi bilen kimse yok. bir tek siz biliyorsunuz. yani etrafımda beni kolumdan tutup götürcek biri yok, ben de akışına bırakıp duruyorum. eşim de hayırlısı ne zamansa o zaman olur diyor, yani onun da acelesi yok ve bir sorun olabileceğine ihtimal vermiyor. benim de olumsuz düşünmeme izin vermiyor kesinlikle. ama ben içten içe endişeleniyorum tabi:18:

Canm tabi olumsuz düşünmeyecegz ama tedbir almakta da fayda var. Boşa beklemediğini anlarsın en azından. Bebeğin olsa yine hep hep gitceksim doktora. Şimdiden alıştır işte kendini en iyisi.

010712 cnm benim ya yanında birinin olmasi gerekmiyor bak biz varız burda. An ve an konuşuruz. Inşallah bişey yoktur olsa bile benimki gibi ufak tefektir. Yoksa çoktan belli olurdu. Ben sadece vakit kaybetmemen için git diyorum. Kimsenin acelesi yok inşallah tez zamanda olacak bebişlerimiz. Hani keşke daha önce gitseymisim demeni istemem benim gibi. Bişey yok sadece bi kaç kan testi o kadar. Allah yardımcımız olsun insallah

Bende araniza yeni katildim konustuklrinizi okudumda bende 1 senedir bekliyrum durmadanda gebelik testi yaptiriorum esimin ocagna incir agaci diktim :))

4 aydır beklıyorum bu ay ovulasyon testı ıle deneecegımm nasıp olur ınsalllh ovulasyon testıını önerıyorlar canım deneye bılırsın

Cnm 3 gün gecikmeli olarak geldi bugün kırmızılar :((( bu gecikmeler insanı umutlandiriyor :(( tamda kan testine gitmeyi düşünüyordum ki geldiler....:/// 9. Ayimız da hüsranla bitti :(( 10. Ay inşallah gelir bebis imiz ..sizlerin bu ay sonuçlar güzel olur inşallah ....Rabbim büyük doğru zamn henüz gelmedi demekki ....cnm doktor mu dedi klomen kullanalım diye ? Bana hiç öyle bsy demedi ya ....

Çok daha iiym canm yaa.evet iç geciriyorm hala .arada sıkılıyorrm da ama Allahn elinde hersey diye düşününce yüküm hafifliyor. 8. Ay bu ay bitck. Insalh bakalm. Bide ben bu ay hormon testlerimi yaptrdm bitek prolaktin yüksek çıktı. Ona ilaç verdi bekliyrx bakalm. Olmazsa klomen alcam bidahaki aya artk.[/QUOTE]

Canm tabi olumsuz düşünmeyecegz ama tedbir almakta da fayda var. Boşa beklemediğini anlarsın en azından. Bebeğin olsa yine hep hep gitceksim doktora. Şimdiden alıştır işte kendini en iyisi.

010712 cnm benim ya yanında birinin olmasi gerekmiyor bak biz varız burda. An ve an konuşuruz. Inşallah bişey yoktur olsa bile benimki gibi ufak tefektir. Yoksa çoktan belli olurdu. Ben sadece vakit kaybetmemen için git diyorum. Kimsenin acelesi yok inşallah tez zamanda olacak bebişlerimiz. Hani keşke daha önce gitseymisim demeni istemem benim gibi. Bişey yok sadece bi kaç kan testi o kadar. Allah yardımcımız olsun insallah

Canlar iyiki varsınız :) çok teşekkür ederim desteğiniz için. Bugün adet olmadım, yine içim pırpır etmeye başladı. Ah bu adet gecikipte niye bizi umutlandırıyor! Bu ay da kırmızılar gelirse gitcem doktora, gerekli bütün testleri yaptırcam. Dualarım hepimizle kader arkadaşlarım, hakkımızda hayırlısını versin Rabbim.

010712 kuzum bizim adet tarihimiz geçen ay aynı gündü bu ay değil demek ki. Benimki de çarşamba günü. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm. Hamiş olmasan da üzülme sakın illa ki bir günü bir saati vardır. Derler ya hep geç olsun da güç olmasın diye. Hepimiz için tek isteğim sağlık problemi yaşamayalım inşallah hiçbir problem cikmadan mutlu haberi verirsin bize

010712 kuzum bizim adet tarihimiz geçen ay aynı gündü bu ay değil demek ki. Benimki de çarşamba günü. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm. Hamiş olmasan da üzülme sakın illa ki bir günü bir saati vardır. Derler ya hep geç olsun da güç olmasın diye. Hepimiz için tek isteğim sağlık problemi yaşamayalım inşallah hiçbir problem cikmadan mutlu haberi verirsin bize

26günde bir adet oluyorum canım ben. İnşallah Allah'ım en kısa zamanda yüzümüzü güldürür. Allah dermansız dert vermesin yeterki. Bişeyimiz varsa da tedavisini olur elinizden geleni yapar gerisini Allah'a bırakırız. Dediğin gibi canım geç olsun da güç olmasın;)))

Back