• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Yesmm canım benim Tebrikler gözün aydın. Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm 3 gün gecikmeli olarak geldi bugün kırmızılar :((( bu gecikmeler insanı umutlandiriyor :(( tamda kan testine gitmeyi düşünüyordum ki geldiler....:/// 9. Ayimız da hüsranla bitti :(( 10. Ay inşallah gelir bebis imiz ..sizlerin bu ay sonuçlar güzel olur inşallah ....Rabbim büyük doğru zamn henüz gelmedi demekki ....cnm doktor mu dedi klomen kullanalım diye ? Bana hiç öyle bsy demedi ya ....

Evet o dedi. Istersen bekle istemezsen artık baslayalm. Sorun olmadığı için ufak bi destekle olcak inş dedi. 8. Ayım ve 29 yasimdym ondan sanrm. Istersen sen de teklif et. Beklemk istemiyrm de canım.

Canlar iyiki varsınız :) çok teşekkür ederim desteğiniz için. Bugün adet olmadım, yine içim pırpır etmeye başladı. Ah bu adet gecikipte niye bizi umutlandırıyor! Bu ay da kırmızılar gelirse gitcem doktora, gerekli bütün testleri yaptırcam. Dualarım hepimizle kader arkadaşlarım, hakkımızda hayırlısını versin Rabbim.

Hadi bakalım tatlım :))))) kendimizi sıkıp sıkıp olmadığıni anlayınca birakiyrz rahatlaynca geliyo kirmizlr :) hani rahat olcaktk kuzum :)) inşallah güzel olcak sonuç. Sen bi görün doktora bakalm :)

coffeylight .!.:
Hadi bakalım tatlım :))))) kendimizi sıkıp sıkıp olmadığıni anlayınca birakiyrz rahatlaynca geliyo kirmizlr :) hani rahat olcaktk kuzum :)) inşallah güzel olcak sonuç. Sen bi görün doktora bakalm :)

Kızlar bu sabah saat 6 gibi kalktığımda su gibi akıntım ve çamaşırımda çok silik kahverengi lekelenme gördüm. bu saate kadar da başka birşey gelmedi. bir de karın bölgeme yayılan ara ara kasıklarıma batma hissi veren bir ağrım var. dün adet günümdü. ilk kez başıma geliyor böyle bir durum. benim adet geldiğinde aralıksız gelir ve artardı. bu ne şimdi?:53:

010712 kuzuuum Ayy hadi insallah ya test yap hemen hadi nolur

Cnm 3 gün gecikmeli olarak geldi bugün kırmızılar :((( bu gecikmeler insanı umutlandiriyor :(( tamda kan testine gitmeyi düşünüyordum ki geldiler....:/// 9. Ayimız da hüsranla bitti :(( 10. Ay inşallah gelir bebis imiz ..sizlerin bu ay sonuçlar güzel olur inşallah ....Rabbim büyük doğru zamn henüz gelmedi demekki ....cnm doktor mu dedi klomen kullanalım diye ? Bana hiç öyle bsy demedi ya ....

Evet o dedi. Istersen bekle istemezsen artık baslayalm. Sorun olmadığı için ufak bi destekle olcak inş dedi. 8. Ayım ve 29 yasimdym ondan sanrm. Istersen sen de teklif et. Beklemk istemiyrm de canım.
Anladm cnm . Peki sen rahim filmi falan cektrdinmi esinde test yaptrdimi ben henuz bunlari yaptrmadm .. bnmde 9 ayim bitti ve bnde 28 yasindaym bana oyle bsy demedi doktr ? Ama bu ay gtmeyi dusunuyorum doktora Bnde beklemk istemiyorm bi soru yoktur umarm ...Allahn izniyle hersey normaldr insallh....sen bu ay dene bakalim cnm :49:

010712 kuzuuum Ayy hadi insallah ya test yap hemen hadi nolur

eylem008 az önce kan testi yaptırdım. sonuç 9,04 çıktı. laborant sonucun biraz düşük olduğunu 2 gün sonra yeniden test yaptırmam gerektiğini söyledi.
ŞOOOK durumundayım şuan ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum. ne düşünmem gerek bu sonuca göre, lütfen bir akıl verin :18::26:

İnsanin bide butn arkadslari hamile olmuyomu en kotusude o iste cevremdeki butun arkadslrim hamile :)

Aynen. Sanki Allah vermemis de kendileri başarmışlr gibi geliyo dimi :) ben neden yapamiyrm diyosn :)

Kızlar bu sabah saat 6 gibi kalktığımda su gibi akıntım ve çamaşırımda çok silik kahverengi lekelenme gördüm. bu saate kadar da başka birşey gelmedi. bir de karın bölgeme yayılan ara ara kasıklarıma batma hissi veren bir ağrım var. dün adet günümdü. ilk kez başıma geliyor böyle bir durum. benim adet geldiğinde aralıksız gelir ve artardı. bu ne şimdi?:53:

Tatlm inş degerin yukselr. Bu duruma göre sanki geliyo bebis :)

Anladm cnm . Peki sen rahim filmi falan cektrdinmi esinde test yaptrdimi ben henuz bunlari yaptrmadm .. bnmde 9 ayim bitti ve bnde 28 yasindaym bana oyle bsy demedi doktr ? Ama bu ay gtmeyi dusunuyorum doktora Bnde beklemk istemiyorm bi soru yoktur umarm ...Allahn izniyle hersey normaldr insallh....sen bu ay dene bakalim cnm :49:

Eşim test yaptirdi. Ben film çektirmedm. Tıkalı olduğunu düşünmüyorum nedense. Insalh normaldir hersey. Git bi görün.

010712 cnm benim ya hadi inşallah cokk çok yükselir umarım adet olmazsın ne alemde yok dimi bisey

010712 kuzum eğer ve inşallah hamileysen ilk Haftalara göre değerin normal bence Ayy çok heyecanlandim

010712 cnm benim ya hadi inşallah cokk çok yükselir umarım adet olmazsın ne alemde yok dimi bisey

010712 kuzum eğer ve inşallah hamileysen ilk Haftalara göre değerin normal bence Ayy çok heyecanlandim

Saol canım benim. Çok arada kaldım inanli. İnternette 5 üzeri değer pozitif diyor. Benim içimdeki ses hamileyim diyor. Ancak kimyasal gebelikte olabilir yazıyordu.! Ancak olumlu düşünürsek; Gecen ay adetime 8 gün kala yumurtlamıştım. Bu ay da geç yumurtladığımı varsayarsak ve bugünkü lekelenmem yerleşme kanamasıysa daha yeni gebelik oluşmuş demektir. 2 gün nasıl beklicem ben. Dualarınızı esirgemeyin canımlarım, hayırlısı hepimize...

Adet olcağıma dair bir işaret yok şuan. Adet ağrısına hiiç benzemeyen farklı bir sızı var karın bölgemde. Sol kasığımda da batma var. Ama lekelenme olmadı bir daha. Beklemekten başka çare yok.

Son düzenleme:

Bişi daha danışıcam canım sence eşime bişey söylemeli miyim yoksa 2 gün sonraki sonucu mu beklemeliyim? Söylesem onunda hevesi kursağında kalcak benim gibi. Sonuçta kesin biley yok şuan ya. Napsam ki

Yok yok sakın bişey deme :) eğer o senin adetini falan bilmiyosa sorarsa bi kaç gün daha var de. Şimdi bişey deme. Dr eşliğinde emin olduğun zaman yap sürprizini. Ayy çok güzel ya inşallah bebiş gelmiştir

Yok yok sakın bişey deme :) eğer o senin adetini falan bilmiyosa sorarsa bi kaç gün daha var de. Şimdi bişey deme. Dr eşliğinde emin olduğun zaman yap sürprizini. Ayy çok güzel ya inşallah bebiş gelmiştir

Tamam öyleyse ;) gerçi adet günümün dün olduğunu biliyor. Bugün sormaz umarım. Ve şuan yatak döşek durumundayım, yemek de yapmadım düşünmekten. Bişeyler olduğundan kesin şüphelencek ama çaktırmıcam artık. İnşallah gelmiştir bebiş. İnşallah sana da gelir bebiş ;)))))))))))))

Sormaz inşallah ya geçiştir artık bi şekilde :)) umarım kırmızılar gelmez iki gün gecti resmen baksana. Yarın da idrar testi mi yapsan ki acaba. Ayy bilemedim ki ben de burda heyecan yaptim

Back