• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Tam bni anlatan bir başlık kızlar ahh ahhh haykırmak istiyorum bir buçuk yildr evliyim 11 aydır bekliyorum:sly::(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende haykırmak o mutluluğu yaşamak istiyorum artık üst üste en yakınlarımdan hamile haberi almaktan pskolojim cok bozuldu rabbim her isteyene versin kucagımıza alalım artık bebeklerimizi

Aminnnnn inşallah alirsn canmm :(

010712 bir gün daha bekleyemedi bile kırmızılar maalesef erkenden geldi :( sabah kahve leke olunca az bi umut oluştu içimde ama sonra rengi değişti. Neyse artık diğer ay inşallah. Çok yorma kendini çocuklara söyle uslu dursunlar bu ara :))

Son düzenleme:
Tam bni anlatan bir başlık kızlar ahh ahhh haykırmak istiyorum bir buçuk yildr evliyim 11 aydır bek

Ozman birlikte beklemeye devam. Moralimizi bozmayalim. Cünku elimizde olan bişey yok. Benm de 8. Ay.

010712 bir gün daha bekleyemedi bile kırmızılar maalesef erkenden geldi :( sabah kahve leke olunca az bi umut oluştu içimde ama sonra rengi değişti. Neyse artık diğer ay inşallah. Çok yorma kendini çocuklara söyle uslu dursunlar bu ara :)).

Hayirlisi olsun inşallah :(

010712 bir gün daha bekleyemedi bile kırmızılar maalesef erkenden geldi :( sabah kahve leke olunca az bi umut oluştu içimde ama sonra rengi değişti. Neyse artık diğer ay inşallah. Çok yorma kendini çocuklara söyle uslu dursunlar bu ara :))
Senin bu ay tedavin ovulasyona denk gelmişti canım dimi, şimdi için pırıl pırıl oldu bebişin yeri hazır, bebişte gelicek yerleşcek oraya bu ay inşallah. Sizle konuşmak o kadar rahatlatıyor ki beni iyiki varsınız. Yarın sonucu alır almaz burdayım.

Tam bni anlatan bir başlık kızlar ahh ahhh haykırmak istiyorum bir buçuk yildr evliyim 11 aydır bekliyorum:sly::(
Gel arkadaşım doğru yerdesin. Burada hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için varız. Konuşalım, dertleşelim, birlikte gün sayalım. İnşallah sen de en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

Gel arkadaşım doğru yerdesin. Burada hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için varız. Konuşalım, dertleşelim, birlikte gün sayalım. İnşallah sen de en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canmm :sly::sly:

SiZin umudunuz daha cok o zaman ben ilac icmedim mi senede bi kere oluom cok sinirlerim bozuluncada ilac icp oluyom halinize sukredin :))))

Bunun sebebi nedir? Hormonlarla mı alakalı canım. Benim de düzenli. ilk kez senin durumunla karşılaştım. Biraz bahseder misin?

Poliskistik over hastasiyim ben 14 yasinda adet oldum sadece ilk 2 ay duzenli oldum suan 22 yasindayim yani sekiz senedir 6 ayda bi oluodum dogum kontrol haplari kullandim sokturuculer kullandim ama duzene girmedi bi turlu zaten girmeside imkansizmis 3 4 ay adet olmayinca sokturucu iciom sokuluom ama su kadarini soyliyim cok zor bi durum

010712 bebeğim şimdi de prolaktin ilacı kullanıyorum o yüksek olunca da olmazmış bebek. Bakalım diğer ay ne olacak. Yarın sonucu alır almaz yaz mutlaka. Dünden beri aklım sende kaldı. Zaten hala adet olmadığına göre emin olabiliriz dimi. Senin de düzenli çünkü bildiğim kadarıyla.

010712 bebeğim şimdi de prolaktin ilacı kullanıyorum o yüksek olunca da olmazmış bebek. Bakalım diğer ay ne olacak. Yarın sonucu alır almaz yaz mutlaka. Dünden beri aklım sende kaldı. Zaten hala adet olmadığına göre emin olabiliriz dimi. Senin de düzenli çünkü bildiğim kadarıyla.

Evet canım 26 günde bir düzenlidir. Forumlarda benim kan değerime benzer sonuç alıpta yükselip hamile olanlar var. Okudukça umudum arttı. Tabi hala tam sevinemiyorum. Yarın işe gidicem, 5te çıkıp kan vercem, sonucu 2 saat sonra veriyorlar. Yani 7 den sonra buraya yazarım sonucu canım.

Hadi hayırlısı olsun cnm keşke idrar testi de yapsaydin :) esine bişey dedin mi haberi var mı :)

Hadi hayırlısı olsun cnm keşke idrar testi de yapsaydin :) esine bişey dedin mi haberi var mı :)
.

Günaydın kızlar. Haberler iyi değil, az önce kanamam oldu, wc kağıdında farkettim. Galiba kimyasal gebelik denen şeyi yaşadım ve sona erdi. Çok üzgünüm...

SiZin umudunuz daha cok o zaman ben ilac icmedim mi senede bi kere oluom cok sinirlerim bozuluncada ilac icp oluyom halinize sukredin :))))

Aa gercktn zor bi durum. benm de 5 yıl kadr düzensizdi sonra yoluna girdi. Sennkide belki düzelir.

010712 bebeğim şimdi de prolaktin ilacı kullanıyorum o yüksek olunca da olmazmış bebek. Bakalım diğer ay ne olacak. Yarın sonucu alır almaz yaz mutlaka. Dünden beri aklım sende kaldı. Zaten hala adet olmadığına göre emin olabiliriz dimi. Senin de düzenli çünkü bildiğim kadarıyla. iştir.

Eylem ben de bu ay prolaktin kullaniyrm. 27 küsür dü deger. Seninki kaç ?

Kzlar hamileyim diye haykiran yokmu??? Naptiniz merak ettimm ;)

Ah arkadsm bekliyoruz işte napalım.

Back