• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Bişey sorucam canim çift çizgiyi gördüğümüz zaman hem ilişki olsa hem testi yapmaya devam etsek olur mu?

Olur. Ben çift çizgi gördükten sonraki 3 gün devam ettim testi yapmaya, hemde 1 gün arayla ilişki yaşadık. 3 gün boyunca silik çıktı. Sen ne amaçla devam etcen teste? Testteki çizgi yumurtayı çatlatmaya yaratan LH artışını gösteriyor. Artış tavan yaptığında çizgi koyu renk oluyor. Fakat yumurta hemen çatlamayabiliyor işte en az 2 en çok 5 gün içinde çatlıyor

Kızlar ovulasyon testi kullanırken çift çizgiyi aynı koyulukta gördüğünüzde en az 3-5 gün çalışmanız gerek. Kişiden kişiye değişiyor yumurtladığın zaman. Ben gecen ay 5 gün sonra yumurtlamıştım mesela. Çizgiyi görünce ertesi gün çalışıp bırakmayın sakın. 5 gün devam.

Olur. Ben çift çizgi gördükten sonraki 3 gün devam ettim testi yapmaya, hemde 1 gün arayla ilişki yaşadık. 3 gün boyunca silik çıktı. Sen ne amaçla devam etcen teste? Testteki çizgi yumurtayı çatlatmaya yaratan LH artışını gösteriyor. Artış tavan yaptığında çizgi koyu renk oluyor. Fakat yumurta hemen çatlamayabiliyor işte en az 2 en çok 5 gün içinde çatlıyor

Bilmiyorum ki canım ya kafam çok karısik bu sefer olsun istiyorum ya ondan ben bugün 6. yı yaptım şuana kadar hep silikdi bugün baya köyuydü ilk kadar değil ama şimdiye kadar en koyu çıktı akşam tekrar yapıcam çalışma olsun mu bilmiyorum yapanlar yardım edinnn lütfennnnnnn

Bilmiyorum ki canım ya kafam çok karısik bu sefer olsun istiyorum ya ondan ben bugün 6. yı yaptım şuana kadar hep silikdi bugün baya köyuydü ilk kadar değil ama şimdiye kadar en koyu çıktı akşam tekrar yapıcam çalışma olsun mu bilmiyorum yapanlar yardım edinnn lütfennnnnnn

Dur daha canım. C çizgisi kadar hatta daha koyu renk olucak T çizgisi. Sen her gün aynı saatte yapıyon testi dimi? Ve 3 saat kadar öncesinde sıvı tüketmemen gerek. Adet döngün nasıl ona göre se değişir ne zaman koyu çıkacağı. Ben 26 günde bir adet görüyom. 13. Gün koyu çizgi oldu. Sabret bekle çizgiyi görünce 5 gün çalış. İnşallah sonuç alırsın

mrb arkadşlar ben foruma yeni katıldım ama uzun süredir izleyip yazılanları okuyordum.ben 2.5 yıllık evliyim.evlenmeden önce myom vardı bende.doktor bekarken almayalım dedi ve takip etti mymun büüyklüğünü..evlendikten sonra da 1 sene takibe aldık büyüyor mu die ya da hamile kalabili miym diye ama ne yazııkki olmadı.9 ay önce myom ameliyatı oldum çok şükür çok güxel geçti.3 ay oldu korunmayı bırakalı doktor doğum kontrol hapı verdi ameliyatan sonra.sonra kontrole gittiğimde kistim olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm.doktor d.kontrol hapı verdi 1 ay kullan die.ben de soğan küür ve incir kürü uyguladım.bu ay kontrole gittiğimde kistim yoktu sanırm soğan kürü fayda etti hatta doktorum bir yumurtan var dedi bende bunu değerlendirmek için çatlatma iğnesi yaptırdım.adetime 1 hafta kaldı.hamile kalmayı çok istiyorum ilk kez her şey normal.ama hamile kalamazsam diye çok korkum var..

Kızlar nerelerdesiniz, hiç sesiniz çıkmıyor..? Neler yapıyorsunuz bakalım bu ayı kafaya takmadan, belirti aramadan geciriyorsunuz değil mi?! Hadiyim konuşalım paylaşalım.

010712 cnm ben bu ay hiç ümitli değilim fitil kullandım yumurtlama zamanında ilişki olmadı falan. Dr gittim progesteron 19 iyi çıktı prolaktin fazla çıktı ilaç yazdi. Bakalım artık diğer aya konsantre olmaya çalışıyorum. Sende ne var ne yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

010712 cnm ben bu ay hiç ümitli değilim fitil kullandım yumurtlama zamanında ilişki olmadı falan. Dr gittim progesteron 19 iyi çıktı prolaktin fazla çıktı ilaç yazdi. Bakalım artık diğer aya konsantre olmaya çalışıyorum. Sende ne var ne yok

Selam cnm ne zamandir bebek istiyorsunuz?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim de bir beklentim yok canım. yarın adet günüm. yaa anlayamadığım bir durum var. enfeksiyonum olduğu için bir hafta ilaç kullandım ama benim akıntı olayı devam ediyor. doktor akıntın enfeksiyondan oluyor demişti. şimdi benim enfeksiyon geçmedi mi acaba :26:
biz bu ay 1 gün arayla çalıştık. fakat önceki aylar psikolojik olarak yarattığım o ağrı sızı ve belirtilerden hiç biri bu ay yok. ne düşüneceğimi bilmiyorum artık yarın ola hayrola.

merhaba arkadaşlar benim de bir çocuğum var ikinciyi istiyorum şu anda 39 yaşındayım geçen yıl hamile kaldım herşey çok iyi giderken nisan ayında 10haftalık kalbi durdu alındı genetik inceleme yapıldı trizomi 18 çıktı. çok üzülmüştüm. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ikizdi embriyonun bir tanesi önce gitti gelişmedi ikinci embriyo 6 haftalık kalbi durdu alındı ağustosun sonunda kürtaj oldu.tekrar genetik inceleme yaptırdık. herhangi bir şey çıkmadı.benim daha sonraki doktor kontrollerinde yumurtalık vs. her şey normal. herhangi bir şey çıkmadı.
şimdi tekrar denemek istiyorum fakat korku var içimde kısmet diyorum hayırlısı diyorum.

merhaba 3 martta normal regl oldum 17 martta hafif bir iki saat süren sızıntı şeklinde çok hafif kanama oldu. (bu yaşıma kadar ilk defa böyle bir şey oldu). sonra geçti. benim iki adet arası 25 gün şaşırdım hamilelik mi başka bir şey mi anlayamadım

benim regl günüm geldi bir gün geçti olmadım regl günü test yaptım negatif hala olmadım bu durumda ne olabilir hamile olma ihtimali olabilir mi

yukarda yazdığım düşükle sonuçlanan iki hamilelikte de regl gününden bir gün önce idrar testi pozitifti

Ya regli gunumu iki gun gecti test yaptim sabah ilk idrarla negatf cikti yine :(( gebe degilim sanirim gebe olsam idrar testinde cikardi dimi arkadaslar ? Ufff kan testimi yaptrsam gec dollenme faln mi acaba :18:

Ya regli gunumu iki gun gecti test yaptim sabah ilk idrarla negatf cikti yine :(( gebe degilim sanirim gebe olsam idrar testinde cikardi dimi arkadaslar ? Ufff kan testimi yaptrsam gec dollenme faln mi acaba :18:

sadece 2 gün geçtiyse idrar testinde çıkmayabilir canım. kan testinde belli olur ama kesin. bekleyemem diyorsan kan testi yaptır biran önce:34:

Kızlar nerelerdesiniz, hiç sesiniz çıkmıyor..? Neler yapıyorsunuz bakalım bu ayı kafaya takmadan, belirti aramadan geciriyorsunuz değil mi?! Hadiyim konuşalım paylaşalım.

kıslaaaaaaar Ben geldim. :) kafaya takmayınca giremedim bir süredir. BU ay rahatm gerçektn :)) Sİzler neler yapıyposnz. ???

benimde bir gun gecti adetimi test yaptım negatif kendimi cok kötu hissediyorum..aglamaktan gözlerim şişti..:14::14::14::14:mutlu hbaeri tez zamanda almak nasip olur inşl...

kıslaaaaaaar Ben geldim. :) kafaya takmayınca giremedim bir süredir. BU ay rahatm gerçektn :)) Sİzler neler yapıyposnz. ???

Coffeylight canım hoşgeldin. Kafaya takmıcaz dedik ama konuşmayalım demedikki :)) özledim muhabetinizi. Anlat bakalım nasıl geçti bu ay, adet günün ne zaman. Benim ki yarın. Acaba stres yapmamak işe yaradımı ne dersin.

benimde bir gun gecti adetimi test yaptım negatif kendimi cok kötu hissediyorum..aglamaktan gözlerim şişti..:14::14::14::14:mutlu hbaeri tez zamanda almak nasip olur inşl...

Tarasam cnm niye agliosun..? Allahim buyuk en dogru zamanda gelicek bebislerr insallah ...bnde ayni durumdaym adetimi iki gun gecti test yaptm negatf cikti :((( boyle beklemesi daha zormus cdden :(( 3 aydr gecikmiodu hic bnmde yarnda olmassam insallh kan testi yaptrmayi dusunuyorm ben insallah mutlu haberi en yakin zamnda alirz cnm ..:emir_bebek:

Back